Gość: stefan IP: 195.116.43.* 02.02.03, 16:51 baba z wozu > koniom lzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiola333 precz z ...głupotami IP: *.ds3.agh.edu.pl 02.02.03, 16:54 jak nie umiesz sie nimi zająć to rzeczywiście lżej , koniom tak ale czy Tobie też?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: precz z ...głupotami IP: 195.116.43.* 02.02.03, 16:55 hmm, trafna konkluzja :) powiem tak, z nimi zle i bez nich niedobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: precz z ...głupotami IP: *.ds3.agh.edu.pl 02.02.03, 16:58 Gość portalu: stefan napisał(a): > hmm, trafna konkluzja :) powiem tak, z nimi zle i bez nich niedobrze :)) Facet jest jak strumyk: milo popatrzec, ale trzeba pamietac ze nie kazdy jest odpowiednio bystry;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: precz z ...głupotami IP: 80.48.253.* 02.02.03, 17:22 a najgorsze sa te najbardziej wygadane ;) buzia im sie nie zamknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: precz z ...głupotami IP: *.ds3.agh.edu.pl 02.02.03, 17:41 Gość portalu: stefan napisał(a): > a najgorsze sa te najbardziej wygadane ;) buzia im sie nie zamknie :) mała rada znaleziona i przekopiowana do wiedzy ogólnej panów przeczytajcie jacy jesteście;-)))))))) Męski Manifest. Proszę Pani, Panienkę, Dziewczyno, Narzeczono, Kobieto, Żono i wszystkie inne kobiety Jeżeli sądzisz, ze jesteś gruba, to najprawdopodobniej jesteś gruba. Nie zadawaj mi takich pytań, odmawiam odpowiedzi. Jeżeli czegoś chcesz, to wystarczy o to poprosić. Postawmy sprawę jasno: jesteśmy prości. Nie rozumiemy żadnych subtelnych, pośrednich próśb. Pośrednie bezpośrednie prośby nie działają. Te pośrednie postawione bezpośrednio przed naszym nosem tez nie działają. Po prostu powiedz czego chcesz. Jeżeli zadajesz pytanie, na które nie oczekujesz odpowiedzi, nie zdziw się, ze otrzymasz odpowiedz, której raczej nie chciałaś usłyszeć. My jesteśmy PROŚCI. Jeżeli proszę o podanie mi chleba, to nie mam namyśli nic innego. Nie mam do ciebie pretensji, ze nie ma na stole chleba. Nie ma tu żadnych niedomówień czy żalu. My jesteśmy naprawdę prości. My jesteśmy PROŚCI. Nie ma sensu pytać mnie o czym myślę, bo przez 96.5% czasu myślę o seksie. I nie, nie jesteśmy opętani. To po prostu nam się najbardziej podoba. Jesteśmy PROŚCI. Czasem nie myślę o tobie. Nie szkodzi. Proszę przywyknij do tego. Nie pytaj o czym myślę, jeżeli nie jesteś przygotowana do rozmowy na temat polityki, ekonomii, filozofii, piłki nożnej, picia, piersi, nóg czy fajnych samochodów. Piątek / sobota / niedziela = żarcie = kumple = piłka nożna w telewizji i piwo = tragiczne maniery. To cos takiego jak księżyc w pełni. Nie do uniknięcia Zakupy nam się nie podobają, i ja nigdy nie będę ich lubić Gdy gdzieś idziemy, cokolwiek założysz, będziesz w tym wyglądać doskonale. Przysięgam. Masz wystarczająco dużo ciuchów. Masz wystarczająco dużo butów. Płacz to szantaż. Bankrutowanie mnie nie jest okazywaniem uczucia z twojej strony. Większość mężczyzn posiada 3 pary butów. Powtarzam raz jeszcze, jesteśmy prości. Skąd ci przychodzi do głowy pomysł, ze pomogę ci wybrać z twoich 30 par, te która najlepiej pasuje. Proste odpowiedzi jak TAK i NIE są doskonale akceptowane, bez znaczenia na jakie pytanie. Jeżeli masz jakiś problem, przychodź do mnie tylko po pomoc w jego rozwiązaniu. Nie przychodź się użalać jakbym był jakąś twoja przyjaciółką. Ból głowy, który trwa 17 miesięcy, to nie ból głowy. Idź do lekarza. Jeżeli powiem cos, co może być zrozumiane w dwojaki sposób i jeden z nich spowoduje, ze będziesz nieszczęśliwa czy zmartwiona, wiedz ze mam na myśli to drugie. Wszyscy mężczyźni znają tylko 16 kolorowy. Śliwka to owoc a nie kolor. I co to za pieprzony kolor ta fuksja? I poza tym jak się to pisze? Lubimy piwo tak samo jak wy lubicie torebki. Wy tego nie rozumiecie, my również. Jeżeli cię pytam co się stało a ty odpowiadasz "Nic" , wtedy ci wierze i jestem przekonany ze wszystko jest w porządku. Nie pytaj mnie "Kochasz mnie?" Możesz być pewna, ze gdybym nie kochał, nie byłbym z tobą. Reguła podstawowa w przypadku najmniejszej wątpliwości dotyczącej czegokolwiek : Weź to co najprostsze. My jesteśmy naprawdę prości !!! Proszę rozesłać ten manifest do jak największej ilości kobiet, żeby w końcu zrozumiały mężczyzn raz na zawsze proszę również rozesłać go do jak największej ilości mężczyzn tak żeby wiedzieli ze nie są samotni w ich walce. z pozdrowieniami dla wszystkich;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 gdzie wasz honor?! IP: *.ds3.agh.edu.pl 02.02.03, 18:03 widzę że żadnego męskiego osobnika nie poruszył manifest echhhhhhh...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: gdzie wasz honor?! IP: 62.233.163.* 02.02.03, 19:19 Gość portalu: wiola333 napisał(a): > widzę że żadnego męskiego osobnika nie poruszył manifest > echhhhhhh...... Wiesz za co Kain zabił Abla?Bo pieprzył mu przydługie kawałki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: gdzie wasz honor?! IP: *.ds3.agh.edu.pl 02.02.03, 19:21 Gość portalu: verte napisał(a): > Gość portalu: wiola333 napisał(a): > > > widzę że żadnego męskiego osobnika nie poruszył manifest > > echhhhhhh...... > > > Wiesz za co Kain zabił Abla?Bo pieprzył mu przydługie kawałki. wreszcie jakaś reakcja brawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan i jeszcze prowokuja :)) IP: 80.48.253.* 02.02.03, 22:54 nie przyszedlem prowadzic odwiecznej wojny, ja przyszedlem sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: i jeszcze prowokuja :)) IP: *.ds3.agh.edu.pl 02.02.03, 22:58 Gość portalu: stefan napisał(a): > nie przyszedlem prowadzic odwiecznej wojny, ja przyszedlem sie... kurka nawet zdania nie umie skończyć Drogie Panie nic dodać nic ująć!!;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: i jeszcze prowokuja :)) IP: 195.116.43.* 02.02.03, 23:00 czasami warto wstawic pause, zeby bardziej smakowalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel_prostak Re: przyszedlem sie powyglupiac IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 22:59 w internecie dobzre mowie stefek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: przyszedlem sie powyglupiac IP: 195.116.43.* 02.02.03, 23:02 i kto powiedzial, ze internet nie jest od wyglupiania sie? :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 a myślisz że co ja robię?? IP: *.ds3.agh.edu.pl 02.02.03, 23:03 Gość portalu: stefan napisał(a): > i kto powiedzial, ze internet nie jest od wyglupiania sie? :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: a myślisz że co ja robię?? IP: 195.116.43.* 02.02.03, 23:04 mowisz powaznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 strumyki;-) IP: *.ds3.agh.edu.pl 02.02.03, 23:06 Gość portalu: stefan napisał(a): > mowisz powaznie :)) jak się domyśliłeś??;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel_prostak Re: wyczytal miedzy wierszami? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 23:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: wyczytal miedzy wierszami? IP: *.ds3.agh.edu.pl 02.02.03, 23:09 faceci nie umieją czytać między wierszami ... jesteś kobietą??;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: wyczytal miedzy wierszami? IP: 195.116.43.* 02.02.03, 23:10 aby rozluznic atmosfere proponuje krotka opowiesc z zycia malzenskiego: Facet budzi sie ok 13.00. na potwornym kacu. Patrzy, na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następujacej tresci: "Kochanie, wypoczywaj, jakbys czegos potrzebował to zadzwon, zwolnię się z pracy i przyjadę. - Twoja kochajaca żona". On na to pyta syna co sie stało, czy wrocił wczoraj z kwiatami, pierscionkiem lub czyms w tym rodzaju, nic bowiem nie pamięta. Syn na to: Cos ty, przyszedłes o piatej nad ranem kompletnie pijany, awanturowałes się, a gdy matka sciagała ci spodnie powiedziałes: "Spierdalaj ty stara kurwo, ja jestem żonaty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: strumyki;-) IP: 195.116.43.* 02.02.03, 23:12 nie domyslalem sie, wiem o tym, ze kobiety nigdy nie zartuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 to cóś wyczytał między wierszami? IP: *.ds3.agh.edu.pl 02.02.03, 23:13 Gość portalu: stefan napisał(a): > nie domyslalem sie, wiem o tym, ze kobiety nigdy nie zartuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: to cóś wyczytał między wierszami? IP: 80.48.253.* 02.02.03, 23:18 szczerze powiem, ze czytalem co 2 szatanski werset Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 cóż więcej dodać? IP: *.ds3.agh.edu.pl 02.02.03, 23:17 HISTORIA W DWÓCH WERSJACH > > Dziewczyna i chłopak chodzą ze sobą od kilku miesięcy. Pewnego > piątku spotkali się po pracy w barze. Posiedzieli tam chwilę, a potem > poszli do pobliskiej restauracji. Po kolacji wstąpili do jego domu, > gdzie zostali na noc. > > Opowieść dziewczyny: > Umówiliśmy się w piątek wieczorem. Kiedy przyszłam do baru, on > był w dziwnym humorze; pomyślałam, że to może dlatego, że trochę się > spóźniłam, ale nic mi nie powiedział i rozmowa nam się jakoś nie > kleiła, więc pomyślałam, że powinniśmy się przenieść w bardziej kameralne > miejsce, żeby móc porozmawiać bardziej intymnie. Poszliśmy do restauracji, ale on > wciąż był jakiś nieswój i ja próbowałam go rozweselić, ale zaczęłam się też > zastanawiać czy to chodzi o mnie czy o coś innego, no i spytałam go o to, i > powiedział, że nie, ale wiesz, wciąż nie byłam o tym zbytnio przekonana, w każdym > razie w drodze do niego powiedziałam mu, że go kocham, ale on tylko mnie > objął i nie wiedziałam już, do cholery, co ma to wszystko znaczyć, no, bo > wiesz, on mi nie odpowiedział, ani nic takiego, więc po drodze zastanawiałam > się czy chce już ze mną zerwać i próbowałam go o to spytać, ale on > tylko włączył telewizor, więc powiedziałam, że idę spać i po > dziesięciu minutach przyszedł do mnie i się kochaliśmy, ale on > wydawał się jakiś nieobecny i po wszystkim chciałam po prostu sobie > pójść i sama już nie wiem, co on sobie myśli, czy to znaczy, że ma inną??? > > > Opowieść chłopaka: > Chujowy dzień w robocie. Potem zajebisty seksik. bez komentarza;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stafan Re: cóż więcej dodać? IP: 80.48.253.* 02.02.03, 23:19 a skad ty wiedzialas co ja po robocie robie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 intuicja kobieca;-))))))))))))))))))))))))))) IP: *.ds3.agh.edu.pl 02.02.03, 23:21 Gość portalu: stafan napisał(a): > a skad ty wiedzialas co ja po robocie robie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: intuicja kobieca;-))))))))))))))))))))))))))) IP: 80.48.253.* 02.02.03, 23:24 i jak tu swobodnie pogadac....jak i tak wszystko wiedza... z kolega to chociaz piwo wypije :)) Odpowiedz Link Zgłoś