Dodaj do ulubionych

MARR bez nowego zarządu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:33
Te wszystkie zawirowania będą, jak myślę powodowały dodatkowe sprawozdania,
kontrole, i wiele jeszcze dodatkowych formularzy aby przdsiebiorcy mogli
rozliczyć zadania poprzez MARR . Wiecej nowej biurokracji. Niech żyje nowa
władza.
Obserwuj wątek
    • Gość: zniechęcony Re: MARR bez nowego zarządu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 00:28
      przypominam delikatnie, że to kolejny taki przykład hipokryzji PIS. Zaczęło się
      tuż po wyborach od szpitala Rydygiera. Dyrektora z konkursu zastąpił partyjny
      koleś PISu. PIS odtwarza systematycznie stuklturę koryta, własnego koryta. Mam
      nadzieję, że nie opanuje wszystkiego, że nie starczy im czasu
      • Gość: Pigwa Re: MARR bez nowego zarządu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 08:55
        Ten z konkursu dyrektor zostawił dwa razy więcej długów, niz zastał, a później
        kandydował z list Platformy Obywatelskiej na posła!
        • Gość: lekarz Re: MARR bez nowego zarządu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 09:41
          ale nie odsyłał śmiertelnie chorych na zieloną trawkę, a raczej pod
    • Gość: Henryk [...] IP: *.autocom.pl 11.07.06, 07:02
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 08:28
      • Gość: jaki Re: A dlaczego Radny Czekaj tak broni Prezes Pisz IP: *.ghnet.pl 11.07.06, 09:38
        Na Święcie Chleba byłam i bynajmniej nie widziałam radnego jako gwiazdy tego
        Święta Chleba. Za to widziałam tysiące ludzi, którzy przyszli razem z dziećmi
        na to Święto. Jesli uważasz, że na takie cele nie jest warto wykładać
        pieniądze, to mi Ciebie żal. Ale nie jesteś, mój drogi poinformowany, bo w
        przyszłym roku Święto Chleba ma się sfinansować samo przez prywatnych sponsorów.
        I co Ty na to???
      • Gość: gość Re: A dlaczego Radny Czekaj tak broni Prezes Pisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:07
        UWAGA, UWAGA. PIS ma mało czasu krąży po Małoplsce i patrzy Kogo by tu jeszcze
        pożreć. Czuwajcie i obserwujcie jak się zdekonspiruje. Całe to gadanie o
        naprawie RP jest tylko po to by zawłaszczyć Państwo. OBŁUDA - NIEBEZPIECZNA
        OBŁUDA
        • Gość: Odp. A która opcja postępowała inaczej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:57
          A która opcja postępowała inaczej?Każda opcja obsadza swoimi ludźmi zależne
          instytucje. A to dlatego że inaczej nie może spełniać swoich obietnic. Więc
          dlaczego wszyscy jesteście tak naiwni. Teraz może PIS robi to bardziej
          bezczelnie, ale wszyscy to zawsze robią i robić będą
      • Gość: Wiesław Nocun Re: A dlaczego Radny Czekaj tak broni Prezes Pisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:48
        Zrób "gościu" 10 % tego co Pan Prezes Czekaj nawet za te wypominane 18 tys
        netto na Święto Chleba" z MARR-u. Gdzie same ustawienie budek to 26 tys netto
        bez ochrony,sceny ,występów,noclegów, wody,prądu, uzgodnień ,prowadzących,
        scenografi,plakatów itd... To ja w imieniu komisji rewizyjnej Jurajskiej Izby
        Gospodarczej już dziś podpowiem twoje nazwisko zarządowi do organizacji
        czegokolwiek w JIG
        wiesław nocun
        tel.do Izby 12/2852375,mail: biuro@jig.krakow.pl
        www.jig.krakow.pl
    • Gość: poinformowany [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:38
      • Gość: MK Czekam na przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:37
        Uprzejmie informuję, że nie zostałam wyrzucona z MARR za przekręty, lecz
        odwołano mnie, ponieważ właściciel (głównie Województwo) chciał mieć inny
        zarząd, a ma do tego święte prawo.
        Odwołując mnie i dziekując mi za czteroletnią pracę w zarzadzie MARR (protokół
        z WZA dostepny w KRS) przedstawiono moje osiągnięcia: m.in. utworzenie
        pierwszego w Małopolsce Funduszu Poręczeniowego, Funduszu Pożyczkowego,
        rozbudowanie Regionalnego Centrum Obsługi Inwestora, wygranie konkursu na
        Regionalną Instytucję Finansującą, uporządkowanie nieruchomości.
        Dodam, że wraz z Prezesem Robertem Romanowskim, zawsze otrzymywaliśmy
        absolutorium!
        NIGDY nie byłam zamieszana w żadne przekręty, nikt nigdy nie stawiał mi
        zarzutów, a MARR kontrolowany był wielokrotnie, także przez NIK i UKS.
        Nie masz zatem prawa Anonimowy Dyskutancie, rzucać na mnie takie bezpodstawne
        oskarżenia!
        Jeżeli chcesz znać więcej szczegółów dotyczących mojej pracy zawodowej to służę
        informacjami – ujawnij się tylko!
        Monika Karlińska
        • Gość: Henryk Czekam na jakie przeprosiny IP: *.autocom.pl 13.07.06, 09:10
          Odpowiadając na anons Pani Karlińskiej pragnę pewne wyjaśnienia:
          1. pisze pani nie cała prawdę ?
          2. próbuje pani w dodatkowo wmieszać całkowicie nie winne osoby w pani sprawę
          3. ja przez pewien okres działałem w jednej z kierowanej przez panią komisji,
          która po pierwszym spotkaniu faktycznie rozpadła
          4. nie ja a pewien dziennikarz z jednej z redakcji nie daleko MARR w imieniu
          pani mnie telefonicznie szantażowe jak też w Biurze Prasowym Małop. Urz.
          Marsz. Mam na to dowody.
          5. składam dementi to , że wspólnie działaliśmy w MOT nie oznaczało, że w moim
          wyciętym tekście forum GWKr. występowałem jako osoba fizyczna i niezależny.
          Jakie kolwiek łączenie z moimi wypowiedziami MOT i działaczy MOT będzie
          z mojej strony traktowane jako naruszenie i tej organizacji dóbr osobistych.
        • Gość: Monsignore [...] IP: *.244.147.235.brzesko147.tnp.pl 14.07.06, 09:46
        • Gość: Obywatel G.C. A coaPani nato ? IP: *.244.147.235.brzesko147.tnp.pl 14.07.06, 13:45
      • Gość: zMARRtwiony Re: Szef RN MARR IP: *.mistia.org.pl 12.07.06, 12:43
        Więcej prawdy, mniej błota ( i tak nie będziecie lepsi niż Tageszeitung)
        MARR wymaga pilnej naprawy!!! Dlaczego konieczne stało sie powołanie nowej
        spółki aby kupić kilka hektarów dla MAN'a? Bo p. prezes odmówiła współpracy z
        największym akcjonariuszem !!! Już wtedy należało dokonać zmian Zarządu MARR.
        Widzę że piszą tu sami znawcy działalności agencji, proszę więc porównać
        rezultaty obecnego zarządu oraz tego z udziałem Romanowskiego i Karlińskiej.
        Teraz nie ma żadnych pomysłów!!! Po prostu przejada się pieniądze!. Dyskusja na
        temat dotacji dla piekarzy chwalących swój chleb jest jałowa i świadczy tylko i
        wyłącznie o zaradności rzemieślników i jest wprost dowodem na żałosny poziom
        dyskusji o sprawach publicznych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka