Dodaj do ulubionych

Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKaczyński

12.07.06, 06:17
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3478077.html
Obserwuj wątek
    • Gość: czesiek Nie. Podoba nam się to! IP: *.crowley.pl 12.07.06, 09:32
      Teraz dopiero czerwoni trzęsą portkami :-)))
      • ciupazka Re: Nie. Podoba nam się to! 12.07.06, 10:13
        Gość portalu: czesiek napisał(a):

> Teraz dopiero czerwoni trzęsą portkami :-)))

Racyj brzęcom flaskami, hehe. Moze by ik tak syćkik badać alkomatem?
        • mrug Re: Nie. Podoba nam się to! 12.07.06, 10:19
          A posła, nomen omen, Kaczyńskiego również?
          • venus99 Re: Nie. Podoba nam się to! 12.07.06, 13:05
            chyba psychiatrycznie.
      • kocinos Re: Nie. Podoba nam się to! 12.07.06, 10:54
        Była taka piosenka W. Młynarskiego o tym, jak w pewnej wsi wybierano wójtów.
        Ponieważ "bieżący" był złodziejem i kanalią, wybierano "wójta z innej wsi",
        któremo dawano większe uprawnienia, niż poprzedniemu. Ten po chwili również
        okazywał się szumowiną, więc postępowano znów tak samo, nie zmieniając zasad.
        Morał? Jeżeli władza ma wszystko w swoich rękach, to prędzej czy
        później "zejdzie na psy". Świętych mie ma w żadnej partii.
        Dla widowiskowych igrzysk nie warto ryzykować.
        • Gość: enrico Re: Nie. Podoba nam się to! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:13
          a mnie to wszystko zwisa, mam poważniejsze sprawy na głowie
          • jazzinator Re: Nie. Podoba nam się to! 12.07.06, 14:18
            Kocinos ,a masz lepszego kadydata? który nie okazałby sie jak w tej piosence o
            wójcie? wymień proszę ,tylko uważaj bo jest gorąco i wybuch śmiechu wykańcza
            organizm ludzki.
            • kikoo1 Re: Nie!!! Podoba nam się to !!!! 12.07.06, 22:47
              Narzekają ale kandydatów nie wymieniają....
              • Gość: LMKiko Re: Nie!!! Podoba nam się to !!!! IP: *.net.autocom.pl 13.07.06, 08:17
                Każdy? To tak jak "wszędzie czyli nigdzie".
                J. Kaczyński, to mądry i skuteczny polityk i oby powiodło mu się
                przekształcenie naszego państwa w państwo praworządne
                oraz zrealizowanie programu wyborczego PiS.
                • janice_m Re: Nie!!! Podoba nam się to !!!! 13.07.06, 08:24
                  "Mądry i skuteczny" - daj może przykład w czym?
                  W ostatnich dniach dał i on i jego brat dużo dowodów jakim prowincjuszem jest.
                  Cały świat się z nich śmieje, ale skąd ty masz wiedziec jeśli ty ani me ani be
                  w innych językach?
                  • kikoo1 Re: Nie!!! Podoba nam się to !!!! 13.07.06, 08:37
                    Nie zamierzam wdawać się w pyskówkę, to po pierwsze. Znam min. ang.
                    w stopniu wystarczającym...
                    Dzięki Kaczyńskiemu PiS wygrał wszystko, zbudował koalicję i realizuje
                    stopniowo program. Poczekajmy na skutki jego działnia, kiedy już rozpocznie
                    pracę premiera!
                    A jakie ty znasz biegle języki?
                    • Gość: LMKiko Re: Nie!!! Podoba nam się to !!!! IP: *.net.autocom.pl 13.07.06, 12:10
                      no i co z tymi językami? milczenie owiec?
                      • Gość: guess who Fancy a little chat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 23:09
                        Gość portalu: LMKiko napisał(a):
                        > no i co z tymi językami? milczenie owiec?

Fancy a little chat? You've alreadey made a laughing stock of yourself,
                        remember?
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=36149972&a=36170885
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=31536697&a=31539783
                        vielleicht du willst Deutsch sprechen? Dachst du daß man kan "Ordnung mußt
                        sein" sagen?
                      • kikoo1 Re: Nie!!! Podoba nam się to !!!! 17.07.06, 11:36
                        ano, milczenie...Gdzięś tam napisałąs,że trzy. Ale Jakie????
                        I czy rosyjski też wliczasz?
              • kocinos Re: Nie!!! Podoba nam się to !!!! 17.07.06, 15:04
                Nie wiem, jak inni, ale ja odpowiadam wtedy, gdy mam czas.
                Odpowiedź parę postów dalej...
            • janice_m Re: Nie. Podoba nam się to! 13.07.06, 07:53
              Wygląda na to że każdy byłby lepszy. Przecież te dwa kartofle to śmiech na sali.
              Zakompleksiali, nieobyci w świecie, zachowują się jak kacyki partyjne z PRL-u.
            • kocinos Re: Nie. Podoba nam się to! 17.07.06, 14:58
              Przecież się domyślasz. Wiem, że to nie ideał, ale w dłuższej perspektywie
              uważam, że byli by lepsi. Szkoda, że nie w koalicji z Frasyniukiem, ale cóż...
              A ew. udar od zbyt gwałtownego śmiechu jest problemem tego, kto go dostaje, nie
              moim... Jakoś nigdy nie odczuwałem gwałtownej potrzeby bycia w stadzie...
              Pozdro...
    • Gość: as chleją gorzałę, Jakubowska już o 14,00 nawalona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:59
      śmiga po Podkowie Lesnej,
      • jacek3142 Co by tu jeszcze zawłaszczyć w tym państwie? 13.07.06, 05:17
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3480592.html
    • Gość: nura żulia jeszcze przed wyborami miała dość Kaczyńskic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 08:09
      w ten ssposób łatwo odróżnić normalnego uczciwego człowieka od żulika,
    • rela09 Re: Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKacz 13.07.06, 08:43
      A ja jestem bardzo zadowolona i mam nadzieje ze bedzie ten kraj bedzie
      oczyszczony z ukladow Chwlala Kaczorom za konsekwencje!
      • mrug Re: Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKacz 13.07.06, 08:49
        rela09 napisała:

> A ja jestem bardzo zadowolona i mam nadzieje ze bedzie ten kraj bedzie
        > oczyszczony z ukladow Chwlala Kaczorom za konsekwencje!

Z układów scalonych również?
        A ze Słonecznego?
    • Gość: a. janice, nie ośmieszaj się i nie kłam, dowiedz sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 08:57
      "Cały świat się z nich śmieje" - pisze janice
      wczoraj miałem okazje rozmawiac z amerykanami którzy z niezwykłym wręcz
      szacunkiem wyrażali sie o Kaczyńskich, ani słowem o Tusku czy Kwaśniewskim
      będa inwestować w naszym mieście, nie pytałem więc czemu wcześniej nie
      inwestowali bo to oczywiste, miłego dnia,
    • kikoo1 Re: Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKacz 13.07.06, 13:46
      Nie przeciwnie, chcemy więcej!!!!
    • Gość: jola Re: Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKacz IP: *.earth.pl / *.earth.pl 13.07.06, 22:16
      Nie ,nie mam dość.Nic mi złego nie zrobił,a na dodatek wierzę,że zrobi wiele
      dobrego dla Polski i moich rodaków. Te dzikie ataki na JKaczyńskiego i PiS to
      najlepszy dowód,że ci co mają "za uszami" poważnie się przestraszyli.Czas pokaże
      kto ma rację.A teraz o ile nie mogę pomóc to nie mam zamiaru przeszkadzać
      głupawymi wpisami na forum.
      • jazzinator Re: Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKacz 13.07.06, 22:49
        Brawo Jola,masz racje im wiecej pluja to znaczy że idzie w dobrym kierunku,choc
        cenzuruja wpisy ,to tym wiecej prawdy sie pojawia.
        • kikoo1 Re: Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKacz 14.07.06, 00:17
          Rząd J.Kaczyńskiego już wkrótce ruszy pełną parą!!!
          • Gość: Filip Re: ..."z przyczyn obiektywnych..." IP: *.dsl.bell.ca 14.07.06, 05:22
            ...ja tez tak mysle i mam nawet z tym rzadem duze nadzieje...
            ...ale jak widac leniwie myslacy element z SLD, PO, PSL ... buntuje sie - w
            tych betonowych garczkach w ciagu tak krutkiego czasu tyle zmian tyle nowych
            nazwisk ...im sie nie miesci.

..Oj kiedys to bylo normalnie...plena raz na piec lat...a nowe nazwiska, nowo
            mianowanych ministrow zamieszczano w Trybunie...i raz na piec lat trzeba bylo
            sie tych kilku nazwiska nauczyc na pamiec , przyczym panowal system karuzelowy
            a wiec nazwiska byly te same...jak juz czlowiek raz sie ich nauczyl to je
            pamietal do smierci...

...Oj ...zimy ich zaskakiwaly z przyczyn obiektywnych.
            ...powodzie ich zaskakiwaly z przyczyn obiektywnych.
            ...ograniczenia zywnosciowe dla miast wystepowaly takze z przyczyn
            obiektywnych...

...a dzis zaskakuja ich L.J.Kaczynscy ...z jakich przyczyn..?
            ...z przyczyn obiektywnych...!
          • 762mm Re: Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKacz 14.07.06, 05:52
            kikoo1 napisała:
            Rząd J.Kaczyńskiego już wkrótce ruszy pełną parą!!! w gwizdek???

Twoi pisuarowi pracodawcy powinni się zastanowić, czy aby taka osoba jak ty nie
            robi im więcej szkody niż dobrej reklamy na tym forum. Może lepiej by było użyć
            taki program komputerowy, który automatycznie dokonuje wpisów na zadany temat.
            Kojarzy mi się, to z filmem:"Odrażający, brudni i źli" tam była niepełnosprawna
            babcia, którą sadzano skoro świt przed telewizorem i tak cały dzień biernie
            gapiła się w ten telewizor, a późno w nocy zabierano ją i kładzono do łóżka.
            Nikt nigdy nie zastanawiał się czy babcia coś z tego rozumie. Najważniejsze było
            jednak to, że babcia wydawała się szczęśliwa, a reszta miała święty spokój.
            Gdyby uwspółcześnić wersje tego filmu, to babcie pewnie zamiast przed
            telewizorem sadzano by przed komputerem.

• kikoo1 Re: Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKacz 14.07.06, 08:18
              "Odrażający. brudni żli" E.Scoli to świetna komedia! A pamiętasz jak babcia
              była kochana w dniu odbioru renty? Samo życie...
              Nałogowe siedzenie przed komputerem dotyczy wiekszości internautów - wiek,
              wykształcenie, stan cywilny itp. wydaje się nie mieć tu większego znaczenia...
              Myślę że bierze się to przede wszystkim z interaktywnego charakteru
              internetu właśnie.
              No ale to by należało potwierdzić odpowiednimi badaniami.....
    • magdam26 Re: Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKacz 14.07.06, 08:43
      Nie, jeszcze nie.
    • Gość: asa Re: Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKacz IP: *.ksw.edu.pl 14.07.06, 09:47
      mamy
    • doktor_hiszpan Re: Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKacz 14.07.06, 18:26
      Zdecydowanie nie mam dość tego, co wyprawia Jarosław Kaczyński. Jestem bardzo
      zainteresowany tym, by to co wyprawia wyprawiał możliwie długo i jak najczęściej.
      Bez tego nie da się w żaden sposób ośmieszyć, zdeptać i ubabrać w błocie tego,
      co częśc tego ogłupiałego ludku bierze za tzw. procedury demokratyczne.
      Tymczasem to nie sążadne procedury demokratyczne, ale tzw ochlokracja.
      Uwaga - trudne słówko.
      Rządy tłuszczy, albo hałastry, jak kto woli.
      Rządy tłumu.
      Tymczasem - jak nas uczy pewien niemiecki cynik - z faktu, że wielu ludzi uważa
      tak samo powaznie rzecz biorąc nic nie wynika.

To dlatego między innymi wyników badań w matematyce, fizyce i innych dziedzinach
      nauki nie ustala się
      przez
      głosowanie.

Teraz czeka nas katharsis - to z greki.
      Musimy przejść przez morze absurdu, ciemnoty, endecji-ubecji, antysemityzmu
      przebranego za patriotyzm.

Tak będzie.
      Na końcu tej drogi sprawcy pierzchną tak samo, jak rozpierzchli się w polskim
      społeczeństwie pułkownicy SB i UB. Włos im z głowy nie spadł, zasilają szeregi
      Samoobrony, wspierają LPR i pakują się do rad nadzorczych mediów i innych
      państwowych spółek.
      Ich celem jest przeżycie w dobrobycie
      a nie Ojczyzna w potrzebie.
      Oni chcą zawsze tego samego: dziwek z agencji, zastawionych stołów, wódki na
      telefon i wiz do USA dla swoich dzieci. Samochodów, meczów, bankietów.
      Oni nigdy nie chcą: wolnej prasy, pieniędzy na kulturę, bibliotek, braku
      cenzury, rozdziału kościoła od państwa, kultury politycznej.
      Ojczyznę opanowała hałastra.
      To dyktatura ciemniaków. Dobrze, że Kisiel nie dożył tego "replay"
      Ten biedy naród, któego najlepsi synowie i córki znów udają się za granicę, musi
      umoczyć twarz w gó..e niekompetencji swoich przywódców, by poznać, co to znaczy
      być rządzonym przez bandę cymbałów i nierobów, dopiero wtedy ich z siebie
      strząsnie. Tak jak pies strząsa z siebie wodę.
      Do tego potrzebne mi są rządy Jarosława Kaczyńskiego.
      Bardzo mi są potrzebne.
      • skks Re: Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKacz 14.07.06, 18:55
        Doktorze Drogi!!
        Tekst mądry, światły, z wielkim sensem ale....dla kogo?
        Kto przeczyta TYLE słów na raz?
        Bo ten kto umie przeczytać, zrozumieć i jeszcze mu się chce przeczytać i
        zrozumieć wiedział to wcześniej i:
        wie, że te słowa to perły:)

Ale:
        "Nie dawajcie psom tego, co święte, ani nie rzucajcie pereł waszych przed
        wieprze, by ich przypadkiem nie podeptały nogami i obróciwszy się nie
        rozszarpały was"
        • Gość: jola Re: Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKacz IP: *.earth.pl / *.earth.pl 14.07.06, 20:48
          A ja uważam,że na forum jest całkiem sporo mądrych i myślących.Niekoniecznie
          odpisują,niekoniecznie włączają się do dyskusji. Ale są i czytają
          • kikoo1 zlość i nienawiść 14.07.06, 22:32
            To bardzo charakterystyczne - złość i nienawiść. Z jakiego tytułu doktor
            hiszpan tak zieje nienawiścią i w taki mało subtelny sposób daje temu wyraz?
            Czy te inwektywy wobec konstytucyjnych władz naszego Państwa nie podpadają
            czasem pod jakiś stosowny paragraf czy choćby regulamin?
            Tekst niekompetentny, pełen żałosnych insynuacji i godny wszelkiego ubolewania.
            Przykre....
      • krzychut Re: Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKacz 17.07.06, 13:38
        doktor_hiszpan napisał:

Ten biedy naród, któego najlepsi synowie i córki znów udają się za granicę, mus
        > i
        > umoczyć twarz w gó..e niekompetencji swoich przywódców, by poznać, co to
        znaczy
        > być rządzonym przez bandę cymbałów i nierobów, dopiero wtedy ich z siebie
        > strząsnie. Tak jak pies strząsa z siebie wodę.

Smutne ale prawdziwe.
        :(
    • Gość: POpisowka nie wrecz przeciwnie IP: 212.56.128.* 14.07.06, 22:52
      mam wielka satysfakcje ze bedzie wiecej tego co wyprawia PIS i cisze sie ze
      przez nastepne 3 lata bedzie tego wiecej.
    • Gość: nulka Re: Czy nie macie już dość tego co wyprawia JKacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 01:28
      mam dość. Ale juz przestałam sie tym tak bardzo przejmować. Jeszcze niedawno
      mnie to przerażało - teraz raczej śmieszy.
      Optymistycznie wierzę w to, że długo to nie potrwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka