Dodaj do ulubionych

rusycystyka, POMOCY!!!

IP: *.prospect.pl / 82.115.76.* 13.07.06, 20:28
mam pytanko czy warto sie wybrac na ten kierunek?konkretnie chodzi mi o ap,
czy trudno sie tam dostac i ile jest sób na miejsce? biora tylko pdst
angielski myslicie ze 96%wystarczy??prosze pomozcie...
Obserwuj wątek
    • Gość: krakusik Re: rusycystyka, POMOCY!!! IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 13.07.06, 20:40
      Uwazam, ze powinnas zlozyc papiery. 96% to naprawde duzo! Nie wiem tylko, jaki
      tam maja limit :-( Ale nie sadze, ze wiele osob bedzie mialo tak duzo jak Ty
      punktow, matury w tym roku wypadly naprawde kiepsko!
      • Gość: det Re: rusycystyka, POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:36
        Piszac o rysycystyce macie na mysli filologie rosyjska? A jesli to mozecie
        naprowadzic mnie jaka jest strona tego kierunku?
        • Gość: Kinia Re: rusycystyka, POMOCY!!! IP: *.prospect.pl / 82.115.76.* 13.07.06, 22:09
          nie nie konkurencja:):P
        • Gość: Kinia Re: rusycystyka, POMOCY!!! IP: *.prospect.pl / 82.115.76.* 13.07.06, 22:14
          a tak jeszcze to jakby mi mogl ktos napisac od ilu procent przyjmowali w tamtym
          roku to bylabym wdzieczna:P
    • Gość: meg a może też na UJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 23:22
      tam biorą pod uwagę:

1. Język obcy nowożytny (poziom rozszerzony – pisemny i ustny)
      2. Język polski (poziom podstawowy – pisemny i ustny)

lub

* historia (poziom podstawowy),

lub

* wiedza o społeczeństwie (poziom podstawowy).

• Gość: Kinia Re: a może też na UJ? IP: *.prospect.pl / 82.115.76.* 14.07.06, 05:39
        wszystko byloby ok gdyby nie ten angielski ustny rozszerzony:)
        • Gość: meg Re: a może też na UJ? IP: *.lexmedia.com.pl / 195.245.84.* 14.07.06, 10:41
          a może warto zaryzykować?
          • dejw79 Re: a może też na UJ? 14.07.06, 12:42
            hej, na stronie pisza ze wymagane jest zaswiadzenie lekarskie? jakie? od kogo
            je wziac?
            • Gość: MEG Re: a może też na UJ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:23
              na jakiej stronie? przy składaniu na filologię rosyjską na UJ trzeba tylko
              podanie i oryginał opłaty
              • Gość: dejw79 Re: a może też na UJ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:46
                chodzi o AP. zreszta problem juz rozwiazany :)
                • Gość: Kinia Re: a może też na UJ? IP: *.prospect.pl / 82.115.76.* 14.07.06, 23:08
                  a jesli wolno Cie spytac to ile masz z ang pdst?bo chyba tylko to tam biora?ja
                  dzis skladalam tam papiery i nie dawalam zadnego zaswiadczeniaL:)
                  • Gość: dejw79 Re: a może też na UJ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 08:31
                    Ja mam 94%. Jakich wymiarow trzeba tam doniesc zdjecia? wystarczy 37x52?
                    (chociaz pisza o legitymacyjnych, a te sa o wiele mniejsze...)
                    • Gość: Kinia rusycystyka IP: *.prospect.pl / 82.115.76.* 15.07.06, 10:57
                      i myslisz ze sie dostaniemy z takimi wynikami?ja mam nadzieje ze nam wystarcza,
                      ale zdjecia trzeba doniesc dopiero jak sie dostaniesz:)
                      • Gość: dejw79 Re: rusycystyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:22
                        Mysle, ze nie mamy sie o co martwic :) Wynikow nie mamy jakichs tragicznych. W
                        najgorszym przypadku dostaniemy sie z drugiego naboru ;)

Ale do to tych dokumentow to juz sie w tym nie odnajduje. Na stronie kierunku
                        pisza o podaniu, dowodzie wplaty, odpis swiadectwa i wlasnie o zdjeciach, i
                        zaswiadczeniu lekarskim. Jak bylo u Ciebie? Upewnilas sie ze dokumenty ktore
                        donioslas, na pewno wystarcza?
                        • Gość: Kinia Re: rusycystyka IP: *.prospect.pl / 82.115.76.* 15.07.06, 20:51
                          Ja zanosilam podanie dowod wplaty i odpisy obydwu swiadectw, zdjecia i
                          zaswiadczenie donosisz jak sie dostaniesz, taki facet mi sprawdzal i mowil ze w
                          porzadku, jesli chsesz napisz do nich maila, powinni odpisac:0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka