Gość: wiola333 IP: *.ds3.agh.edu.pl 06.02.03, 13:50 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trudny Za Seneką IP: *.localdomain / 192.168.5.* 06.02.03, 14:07 Młodszym. jak co już nie może być długo, niech będzie często... To za Seneką, a mimo że dajesz mi w d... jak nie przymierzając ( a właściwie - przymierzając) bukowe portki, to mi straśnie zol... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 dementuję;-) IP: *.ds3.agh.edu.pl 06.02.03, 14:09 sesji nie oblałam.........jeszcze......nie zamierzam za mąż też nie;-) chłopcy się nie zapłaczą prawdopodobnie.......a szkoda;-)) czas na refleksję potrzebny więc uciekam na kilka dni w spokojniejsze miejsce choć nie cieszcie się wrócę jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Się cieszymy :)))))) 06.02.03, 14:16 Sesji nie oblewaj, 3mamy za Ciebie kciuki :) Za mąż też się nie spiesz jeśli nie musisz :)) Chłopcy... się nie zapłaczą, bo chłopaki nie płaczą (niektórzy nie płacą, inni nie płacą i nie płaczą) Ucieknij dla refleksji, ale nie zagub drogi powrotnej... przywieź trochę tej refleksji, podziel się z nami. > wrócę jeszcze wróć. czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen po czym, po krótkim namyśle skoczyła... 06.02.03, 14:18 i znikła w wiśle... :c) wróc do mnie, jak za dawnych lat, wroć do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen bo kto matki nie posłucha... 06.02.03, 19:04 temu dosyć bułka sucha... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: dementi winno być IP: *.localdomain / 192.168.5.* 06.02.03, 14:18 Przynajmniej wiarygodne w jakiejś części. Nie wiem jak inni ale ja nie przyjmuję do wiadomości, a co dopiero do akceptującej wiadomości. Zapłaczę się i tyle...a tym mi przykrzej, zem na koniec po pysku dostał i to tak ...ottt... trudny Kazdy , myślałem kiedyś ale Wiola??? Jestem oszołomiony. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: dementuję;-) 06.02.03, 14:35 W takim razie życzę udanego wypadu i szybkiego powrotu na forum. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Re: dementuję;-) IP: *.ds3.agh.edu.pl 06.02.03, 14:40 w sumie to w sobotę wyjeżdżam ale już zaczęłam się tkliwie żegnać echh...........te baby Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: dementuję;-) 06.02.03, 14:42 Gość portalu: wiola333 napisał(a): > w sumie to w sobotę wyjeżdżam ale już zaczęłam się tkliwie żegnać > echh...........te baby Ja właśnie też tak wyjeżdżam i wyjeżdżam i wyjechać nie mogę... Taka jakaś niezdecydowana jestem. Ale może się uda... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Znasz to? 06.02.03, 14:49 Jest takie powiedzenie, znane, doskonałe w swej treści i formie, choć przewrotnie złośliwe i wkurzające. "Ja Ci radzę rób jak chcesz." Na pewno Ci się uda, tylko przestań o tym mysleć w kategoriach "być albo nie być". Zdecydowania życzę zdecydowanie. A. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Znasz to? 06.02.03, 14:58 adam.67 napisał: > Jest takie powiedzenie, znane, doskonałe w swej treści i formie, choć > przewrotnie złośliwe i wkurzające. > "Ja Ci radzę rób jak chcesz." Masz rację, wkurzające. Lepiej jak mi ktoś doradza... ;-) > Na pewno Ci się uda, tylko przestań o tym mysleć w kategoriach "być albo nie > być". > Zdecydowania życzę zdecydowanie. > A. W końcu nic się nie stanie jak nie wyjadę. Choć nie przeczę, fajnie byłoby się na chwilkę wyrwać. Zdecydowania zdecydowanie mi brakuje... Bardzo dziękuję za radę. A. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: dementuję;-) 06.02.03, 15:09 dreamlover napisała: > Ja właśnie też tak wyjeżdżam i wyjeżdżam i wyjechać nie mogę... Taka jakaś > niezdecydowana jestem. Ale może się uda... ;-) Rozumiem, że nie możesz się zdecydować czy wyjechać w czasie ferii czy już po feriach. :))) Odpowiedz Link Zgłoś