Dodaj do ulubionych

Burżuazja na Azorach

IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 09.02.03, 20:14
Oto jaki piękny pomysł przyszedł do łbów mieszkańcom Azorów (cyt GKrakowska)
Jak wiadomo po remoncie wiaduktu przeniesiono przystanek ze Stachiewicza na
Wrocławską, straszliwie to przeszkadza azorkom , a ponieważ ZDiK uznał że w
starym miejscu nie może być przystanek z uwagi na "zagrożenie" wi ec azorki
wymyśliły linie autobusową dla bezpieczeństwa!!!
Oto jej chora trasa (mój kandydat na kretyna marca)
Azory - Radzikowskiego (przystanki pod policją i barem mlecznym) Wybickiego
(kościół) - Krow Zuchów - Krowodrza Górka tramwaj - Makowskiego - Azory ,
jeszcze gdzieś stop pod pocztą
Wg Azorów ma to byc minibus

Drodzy Państwo! Zapomnieliście o tak ważnych przystankach jak: magiel,
piaskownica, fryzjer nr 5 oraz obuwniczy n/ż

Na szczęście FS jak zwykle w takich wypadkach nakazała zwrócenie się do rady
Dzielnicy
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaczor Re: Burżuazja na Azorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.03, 20:39
      Ty mouset maz chyba jakis ciezki kompleks burzuazji albo w ogole musisz byc
      strasznie sfrustrowanym gosciem, jak cie tak wszystko wkurza. Wyluzuj sie, daj
      ludziom miec przystanki tam gdzie chca, moze i nawet w maglu. A sam sobie do
      kina idz albo do parku pospacerowac, bo cos cie chyba pogielo z tych
      niepotrzebnych nerw.
      • Gość: mouset Re: Burżuazja na Azorach IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 09.02.03, 20:47
        Ależ jestem wyluzowany nie martw się, a propos luzu strach cię obleciał, że z
        królika stałeś sie kaczorem? , pozbądź się tych "nerw" , tu nikt nie gryzie
        • Gość: ADAŚ Burżuazja na Azorach IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 21:13
          Gość portalu: mouset napisał(a):

tu nikt nie gryzie

ADAŚ na pewno nie gryzie
          • Gość: mouset Re: Burżuazja na Azorach IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 09.02.03, 21:15
            Mouset również nie kąsa, no chyba że pamfletami w FS hehehehe
            Nudze się trochę więc przychodzą mi do głowy mysli z czym by tu jutro
            zatelefonować
            • Gość: ADAŚ Burżuazja na Azorach IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 21:32

> Mouset również nie kąsa, no chyba że pamfletami w FS hehehehe
              > Nudze się trochę więc przychodzą mi do głowy mysli z czym by tu jutro
              > zatelefonować

Ja mam "osobistą" interwencję, niestety nie do MPK. Chodzi mi o możliwość jazdy
              autem prosto z Królewskiej w Karmelicką w stronę centrum. Teraz mogą tylko taxi
              i coś tam jeszcze. Ja zaproponuję, aby posiadacze identyfikatorów B i C taki
              przywilej również dostali.
              • Gość: mouset Re: Burżuazja na Azorach IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 09.02.03, 21:34
                Ja zawsze tak jadę
                • Gość: ADAŚ Burżuazja na Azorach IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 21:39

> Ja zawsze tak jadę

Ja też, ale wolałbym to zalegalizować.
                  • Gość: mouset Re: Burżuazja na Azorach IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 09.02.03, 21:40
                    Hehehehe zwróćmy się do Zdik najlepiej do Wydziału Rozkopów i Koordynacji,
                    strasznie się uśmiałem jak uslyszałem tą nazwe
                    • kuba203 Re: Burżuazja na Azorach 10.02.03, 14:06

> Hehehehe zwróćmy się do Zdik najlepiej do Wydziału Rozkopów i Koordynacji,
                      > strasznie się uśmiałem jak uslyszałem tą nazwe

No, nazwa jest piękna... Też się uśmiałem :))
                      • Gość: mouset Re: Burżuazja na Azorach IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 10.02.03, 14:19
                        Zwłaszcza że brka jakiekolwiek k o o r d y n a c j i
        • Gość: Krolikokaczor Re: Burżuazja na Azorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 19:35

> Ależ jestem wyluzowany nie martw się, a propos luzu strach cię obleciał, że z
          > królika stałeś sie kaczorem? , pozbądź się tych "nerw" , tu nikt nie gryzie

Nie misiu, obelciala mnie ochota na odmiane, a nie strach. NIe mam najmniejszej
          watpliwosci, ze nikt nie gryzie, za to ty najchetniej bys zagryzl mieszkancow
          Azorow za to, ze odwazaja sie miec jakies pomysly, co?
          • Gość: mouset Re: Burżuazja na Azorach IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 10.02.03, 20:48
            Takich pomysłów jak ten z Azorów to każdy może zgłosić tysiące , trzeba się
            jeszcze zastanowić nad kasą za takie wynalazki, ty na pewno nad tym się nie
            zastanowisz lepiej pisac anonimy zza klawiatury
            • Gość: Krolikokaczor Re: Burżuazja na Azorach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.03, 21:29

> Takich pomysłów jak ten z Azorów to każdy może zgłosić tysiące , trzeba się
              > jeszcze zastanowić nad kasą za takie wynalazki, ty na pewno nad tym się nie
              > zastanowisz lepiej pisac anonimy zza klawiatury

Skad wiesz misiu nad czym ja sie zastnawiam a nad czym nie, znasz mnie,
              palancie? I jakie anonimy? Czy tu sie wszyscy pospisuja imieniem i nazwiskiem
              oraz podaja swoj adres???? Co, panie Zdzislaw Mousetowski? Nie badz smieszny
              gosciu. Jak czytam te wasze posty na Komunikacje i inwestycje to mi sie powoli
              zdaje, ze jestescie troche nie bardzo normalni. Tutaj tez sie to potwierdza.
              Szkoda mi czasu na glupie gadki z jakims pogietym.
              • Gość: ADAŚ Burżuazja na Azorach IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 21:32
                Królikokaczorze

Może trochę innym tonem.

Ja do Ciebie nic nie mam, więc Ty nie obrażaj mnie, OK ???
              • Gość: Misiek K Re: Burżuazja na Azorach IP: *.chello.pl 10.02.03, 21:49
                Panowie!
                Apeluje o rozwage...
                Znowu emocje biore gore nad zdroworozsadkowa argumentacja...
                Zenada.

> Skad wiesz misiu nad czym ja sie zastnawiam a nad czym nie, znasz mnie,
                > palancie? I jakie anonimy? Czy tu sie wszyscy pospisuja imieniem i nazwiskiem
                > oraz podaja swoj adres???? Co, panie Zdzislaw Mousetowski? Nie badz smieszny
                > gosciu. Jak czytam te wasze posty na Komunikacje i inwestycje to mi sie
                powoli
                > zdaje, ze jestescie troche nie bardzo normalni. Tutaj tez sie to potwierdza.
                > Szkoda mi czasu na glupie gadki z jakims pogietym.
              • Gość: mouset Re: Burżuazja na Azorach IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 10.02.03, 22:01
                Gość portalu: Krolikokaczor napisał(a):

> Skad wiesz misiu nad czym ja sie zastnawiam a nad czym nie,
                Misiu to do swojej maskotki możesz mówić, albo tatusia

znasz mnie, palancie?
                Ja ciebie nie obraziłem wiec takich tekstów sobie nie życzę,

I jakie anonimy? Czy tu sie wszyscy pospisuja imieniem i nazwiskiem
                > oraz podaja swoj adres???? Co, panie Zdzislaw Mousetowski?
                Ale znają sie i mają pewną wiedzę na ten temat i nie wypisują jednorazowych
                pierdół jak ty, w dodatku zmieniając pseudo, nie możesz się określić?

Nie badz smieszny
                > gosciu. Jak czytam te wasze posty na Komunikacje i inwestycje to mi sie
                powoli zdaje, ze jestescie troche nie bardzo normalni. Tutaj tez sie to
                potwierdza.
                Ależ nikt ciebie nie zapraszał , z radościa wypierdalaj, bez żalu z mojej strony

> Szkoda mi czasu na glupie gadki z jakims pogietym.
                Nie trzeba było zaczynać gadki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka