Dodaj do ulubionych

czy admin tego Forum przeprosi KIKO ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:11
www.9477.pl/prokuratura_krakow.php
Obserwuj wątek
    • solanum_tuberosum Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? 24.07.06, 20:22
      niby czemu ?
      przeciez nie on wkleil zdjecie
      • Gość: a. Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:06
        forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html
        i nie wykleił, świadomie złamał prawo,
        • qoobaq Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? 24.07.06, 21:09
          moze akurat w kiblu byl i nie zauwazyl ?
          • Gość: a. Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:14
            dowcipnis
            a co inne to wycina bez przyczyny, beknie,
        • kikoo1 Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? 24.07.06, 21:14
          Muszę wyjaśnić, że napisałam kilka listów do barrina i jeden do forum.abuse.
          Barrin nie raczył odpowiedzieć do dziś. Zareagowało tylko abuse. Radzą mi
          zgłosić przestępstwo na policji, rozumiem, że dotyczyłoby przynajmniej
          trzech osób.
          Zastanawiam się.........
          • ropusznik Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? 24.07.06, 21:18
            ale tu nie ma przstepstwa. nic sciganego z urzędu. oczywiscie publikacja
            zdjecia bez zgody osób na nim uwiecznionych narusza ich dobra osobist, ale
            zadoścuczynienia mozna dochoidzic wyłącznie na drodze sądowej- z pozwu cywilnego
            a gdyby na rzeczinym fotogramie była widoczna choc jedna osoba wiecj, to sąd by
            wogóle sprawą sie nie zajmował, bo brakło by podstaw prawnych
          • rozroosznik Re: NIE 24.07.06, 21:20
            nie idź! Prosimy cię!
          • Gość: jazzinator Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.06, 22:40
            Witaj Kiko,miałem bana do 21.45 ale i tak byłem na koncercie więc mała
            strata,jedynie co to zmajstrowaliże nie moge sie zalogować.Nawet się nie masz
            co zastanawiać tu jest łamane prawo kilkanascie razy dziennie i Ty najlepiej o
            tym wiesz,moge Ci tez pomóc ze strony prawnej,tylko musielibysmy sie
            skontaktować.Jeśli bedziesz zainteresowana poda Ci e-maila.
            • kikoo1 Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? 25.07.06, 10:21
              Dziękuję Jazzi za oferowaną pomoc, ale myślę, że sobie jakoś z tym
              wszystkim poradzę...
              Zastanawiam się nad tym, co piszesz i Ty i Czesiekkk na temat mojego
              zniechęcenia do bywania na forum. Przemyślę to sobie, zobaczę jeszcze....
              Wydaje mi się, że na Krakforum tej prostackiej agresji jest znacznie więcej,
              niż na forach miast porównywalnych. Zawsze mnie to dziwiło, jako że Kraków to
              przecież znaczący ośrodek akademicki. Prawdopodobnie więc na FK nie mamy do
              czynienia ze "średnią próbką laboratoryjną" mieszkańców miasta (?), niestety.
              No i zobacz, jak zachowuje się, mające o sobie tak wysokie mniemanie, TWA.
              Jeśli chodzi o moją sprawę, to niektórzy przyzwoiciej niż bym się spodziewała
              a inni wręcz przeciwnie. Śmieszne, co?
              Podobnie jak z tym ich dziwieniem się, że my się dziwimy, iż oni wciąż bywają
              na FK. Jakby nie rozumiało się to samo przez się, że skoro poszli sobie, to
              znaczy, że nie chcą mieć z nikim więcej do czyniena. Przychodząc tu z powrotem,
              doznają przecież tego dyskomfortu przed którym uciekli. Widocznie boksowanie
              z wrogiem jest im potrzebne do życia jak powietrze. Tylko po co ta hipokryzja?
              A może to raczej taka nie do końca uświadomiona a niezwykle silna potrzeba ?
              No bo co robiłby bez nas neurotyczny i niekonsekwentny skks? Na kogo szukałaby
              kwitów, nie potrafiąca inaczej istnieć na forum, xyz ?
              I gdzie by tak radośnie podskakiwało, jak po zielonej łące, zielonko?
              Ale widzę, że całkienm nieżle sobie radzisz z tą falangą.
              Trzym się!
              k.
            • Gość: a. Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:30
              wczoraj napisałem by maila zostawić na starej poczcie przy pierwszym okienku
              wpis znikł bez śladu czyli niezgodnie z prawem
              a łaps pewnie terza chodzi i sprawdza co za znajoma pracuke przy pierwszym okienku
              • kikoo1 Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? 25.07.06, 10:33
                mają chłopcy nerwówę, co? Na drugi raz się zastanowią, za nim zrobią komuś
                coś takiego.
                Pozdro!
                • Gość: a. Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:41
                  ale jesteś optymistka, to jest najgorszy sort człowieka
                  zrobią to co tylko będa w stanie zrobić, największe świństwo
                  to czysty przypadek kalego, relatywizm moralny ich cechuje
                  za tym wszystkim stoi niejaki barrin,
                  • ropusznik Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? 25.07.06, 10:48
                    Gość portalu: a. napisał(a):

> za tym wszystkim stoi niejaki barrin,

i cyklisci!
                  • kikoo1 Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? 25.07.06, 11:47
                    No tak, trudno powiedzieć, żeby to forum miało szczęście do adminów.
                    Jak się tak sprawom i rzeczom bliżej przyjrzeć, wszystko staje się jasne!
    • Gość: a. Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:26
      zadzwoń tu, wszystko jest proste i ci powiedzą
      Prokuratura Okręgowa
      30-965 Kraków
      ul. Mosiężnicza 2
      tel. (0-12) 411-59-66
      fax (0-12) 411-87-99
      • rozroosznik Re: idź lepiej do wanny. 24.07.06, 21:29
        zmyj te brudy!
        • verbb Re: idź lepiej do wanny. 26.07.06, 09:00
          dobra rada
      • kikoo1 Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? 24.07.06, 21:34
        Spróbuję, dzięki!
        • Gość: Mniam, nie ma jej Re: jesteś śmieszna IP: 81.219.149.* 24.07.06, 21:46
          dodatkowo taka nieprzyjemna z tym grożeniem prokuraturą, oj bardzo nieprzyjemna, ludzie się bawią, a ty chcesz się zachowywać się jak ubek, natchniony RM i czym tam jeszcze cię natchnięto, ale donosiciel
      • smierdzinator Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? 24.07.06, 22:22
        Gość portalu: a. napisał(a):

> zadzwoń tu, wszystko jest proste i ci powiedzą
        > Prokuratura Okręgowa
        > 30-965 Kraków

No to już jest skrajna nieodpowiedzialność.
        W dniu, w którym cały wymiar sprawiedliwości rzuca się w wir walki z korupcją, przestępczością zorgazmizowaną i cudzołóstwem, ośmielacie się zawracać obolałą głowę prokuratury jakimś zdjęciem w necie?
        A podano chociaż z imienia i naźwiska o kogóż siem właściwie rozchodzi?
        Było to jakieś nieobyczajne zdjęcie?
        Ośmiesza daną osobę?
        Jedyny wulgarny i chamski wpis dotyczący tego zdjęcia jest autorstwa, jak zwykle, pierdzinatora.
    • smierdzinator Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? 24.07.06, 22:03
      Gość portalu: wer. napisał(a):

> moje zdjęcie jest w necie

Podaj link, pośmiejemy się.
    • skks Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? 25.07.06, 11:01
      www.babinski.pl/
    • Gość: pyt. Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:12
      żyto i kąkol
      ziarno i plewy, admin należy do ............
    • Gość: o. musiał by być mężczyzną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 15:09
      ok
    • Gość: a. Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:10
      czasu zostało mało, dzis 28 lipca,
      • ksylolit Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? 28.07.06, 14:11
        nie ma za co, prędzej koko powinna przeprosić admina
    • Gość: a. zostało mało czasu panie admin, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 14:52
      bardzo mało
    • krukowski4 Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? 05.08.06, 10:12
      Sam się przeproś !!!.... i na Kubę !!!!
      • Gość: pyt. Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 10:14
        jakis nowy troll czy zmiana nicka?
        • longwehicle Re: czy admin tego Forum przeprosi KIKO ? 05.08.06, 10:50
          Ratler!!Goń się w buraki!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka