Gość: dora5 Re: nie mam pomysłu na wątek! IP: beton:* / 192.168.1.* 11.02.03, 14:30 Ten o Kazimierzu był/jest świetny. Skks! wymyśl coś. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: nie mam pomysłu na wątek! 11.02.03, 14:32 Napij się czegoś, to i pomysły zaraz się zjawią ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: nie mam pomysłu na wątek! 11.02.03, 14:39 nie przejmuj się i najważniejsze nie rób nic na siłę od tego ma się potem hemoroidy... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: nie mam pomysłu na wątek! 11.02.03, 14:42 tripis napisał: > nie przejmuj się > i najważniejsze nie rób nic na siłę > od tego ma się potem hemoroidy... > ;-))) albo wytrzeszcz oczu Odpowiedz Link Zgłoś
gph możesz klasycznie. 11.02.03, 14:43 na przykład - szukam wspólnika do ćwiartki (połówki, krówki, itede) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: możesz klasycznie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 15:21 napisz, na przykład, że nie wiesz o czym napisać... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: możesz klasycznie. 11.02.03, 15:25 Gość portalu: peteen napisał(a): > napisz, na przykład, że nie wiesz o czym napisać... ale że jakiś niepokój w głebi swojego jestestwa czujesz i chcesz się nim podzielić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: możesz klasycznie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 15:29 że niby lęk jakiś, któren duszę trawi ? czyż nie masz przyjaciela, który ci rękę poda, powiedz... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: możesz klasycznie. 11.02.03, 16:34 Eeee poprostu mi się robić nie chce po intensywnej lekturze książek w Łapszy. Czytaliśmy nawet te świeżo napisane:) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: możesz klasycznie. 11.02.03, 16:49 skks napisał: > Eeee poprostu mi się robić nie chce po intensywnej lekturze książek w Łapszy. > Czytaliśmy nawet te świeżo napisane:) Czyżby nakład się wyczerpał? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: możesz klasycznie. 11.02.03, 16:56 A to na innym wątku opisałem, dokładnie: Ja też lubię bardzo czytać. We czwartek z kolegami pojechaliśmy w Pieniny na narty lecz celem ukulturalniania wzięliśmy kilka książek. Do rane w piątek wszystkie przeczytaliśmy. I kolega pojechał do ksiegarni na Słowacji kupić jakieś nowe. I te w piątek przeczytaliśmy. Ale byliśmy już b. zmęczeni tak intensywnym czytaniem i szkoda było samochodów to poszliśmy do znajomego górale co sam pisze ksiąki. On pisał a my czytaliśmy!!! Świetnie pisał! No ale teraz mam dość książek na pare tygodni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: możesz klasycznie. 11.02.03, 17:01 Każdy czasem potrzebuje się trochę ukulturalnić... ;-))) p.s. piękne, popłakałam się, dziękuję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś