gph 12.02.03, 09:24 tak mi się zrobiło jak słonko zaświeciło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trudny Akurat;-)) IP: *.localdomain 12.02.03, 09:34 To przecież za Twoim udziałem. Wiedziałeś kiedy zaświeci i pewnie wiesz kiedy się schowa... Sa Ci co maja i układy i szczęscie i ta reszta...czyli tacy jak ja i pewnei wszyscy poza Toba... Ale nie mów kiedy się schowa, niech to bedzie taka smutniejsza niespodzianka... trudny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph Re: Akurat;-)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 10:18 Gość portalu: trudny napisał(a): > To przecież za Twoim udziałem. Wiedziałeś kiedy zaświeci i pewnie wiesz kiedy > się schowa... > Sa Ci co maja i układy i szczęscie i ta reszta...czyli tacy jak ja i pewnei > wszyscy poza Toba... > Ale nie mów kiedy się schowa, niech to bedzie taka smutniejsza niespodzianka... do piątku bedzie świeciło! :) a Ty jesteś dupa, bo właśnie spakowałem to co miałem i wysyłam w świat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny No tom się dowiedział... IP: *.localdomain 12.02.03, 10:27 tylko proszę, żebyś nie mnówił że niezła...tego już nie zniosę... ;-) Przepraszam , a naprwdę nie mam jak pół godziny znaleźć... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: No tom się dowiedział... 12.02.03, 10:40 Gość portalu: trudny napisał(a): > tylko proszę, żebyś nie mnówił że niezła...tego już nie zniosę... chciałbyś..:) > Przepraszam , a naprwdę nie mam jak pół godziny znaleźć... no problemo. jeszcze się przydarzy. póki co trzeba się światłością cieszyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Akurat;-)) 12.02.03, 10:48 Gość portalu: gph napisał(a): > do piątku bedzie świeciło! :) słoneczko cudne :))) a nie mógłbyś jeszcze zrobić żeby cieplej bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Akurat;-)) 12.02.03, 10:52 tosia_ napisała: > Gość portalu: gph napisał(a): > > > > do piątku bedzie świeciło! :) > słoneczko cudne :))) > a nie mógłbyś jeszcze zrobić żeby cieplej bylo? no będzie. jakieś 3- 4 stopnie cieplej. a cieplej - cieplej, to dopiero za jakieś 2-3 miesiące:( Odpowiedz Link Zgłoś