wij.paszczak 10.08.06, 17:08 Chrabąszcz powrócił...i jest zły! Oto nastał czas szaleństwa.Dość spokoju i błogiej ciszy. Nastała era Chrabąszcza...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wij.paszczak Re: to owad 10.08.06, 17:19 zdradzę tylko tyle,że to osoba i to mocno-że tak się wyrażę-upierdliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Chrabąszcz 10.08.06, 20:47 To osoba...ułatwię: nikt z forum... Chrabąszcz wszedł. Chwycił za odkurzacz-delikatnie odebrałem Wparował na balkon zaczął się bawić kwiatkami-delikatnie zaciągnąłem do środka Wbiegł do kuchni,zaczął bawić się garnkami w szafce-grzecznie poprosiłem aby przestał Wbiegł do pokoju zaczął walić w klawiaturę od komputera-odciągnąłem,ale już zdecydowanie Następnie Chrabąszcz coś powiedział niezrozumiałego i wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Chrabąszcz 10.08.06, 23:06 wij.paszczak napisał: Następnie Chrabąszcz coś powiedział niezrozumiałego i wyszedł. to jakiś majowy chrabąszcz funkiel nówka? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Chrabąszcz 10.08.06, 21:57 wij.paszczak napisał: > Chrabąszcz powrócił...i jest zły! > Oto nastał czas szaleństwa.Dość spokoju i błogiej ciszy. > Nastała era Chrabąszcza...:) JUNIORRR Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak uklakaz kasinam 12.08.06, 10:48 Tak rzekł Chrabąszcz! I ma absolutną rację! Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: uklakaz kasinam 13.08.06, 15:46 Zapytałem dziś Chrabąszcza,dlaczego inne chrabąszcze,te majowe,latają głównie na przełomie czerwca i lipca,ale Chrabąszcz zrobił zdziwione oczy i powiedział:"nie wiem".... Odpowiedz Link Zgłoś