frip0 22.06.09, 19:53 Polecicie jakieś do poczytania?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawamija Re: Horrory 22.06.09, 20:00 nie czytam i nie oglądam horrorów........ chciałam tylko napisać: hey -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Horrory 22.06.09, 20:03 Fripek, Ty tu o horrorach nie zagaduj Spakowałeś się już? Jak nie to dopiero będziesz miał... thriller Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Horrory 22.06.09, 20:16 W najpiękniejszej Noooo przecież nie powiem tak publicznie, bo mi sie całe forum zwali na weekend... Powiem Ci jak już będziesz siedział na spakowanym plecaku Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Horrory 22.06.09, 20:39 hmm... istnieje wysokie prawdopodobieństwo (w tej chwili nie będę go dokładnie wyliczać, ale wysokie jest zdecydowanie), że wkrótce zmienię rejon kraju... i nie będzie on tak piękny Nigdzie nie jest tak pięknie Zastanawiaj się szybko i nie dopuść do przedawnienia Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Horrory 22.06.09, 20:52 Jeżeli horrory to wiadomo kto, sam mistrz gatunku Graham Masterton ! Oto kilka jego pozycji o które osobiście zahaczyłem. Walhalla Manitou Dziedzictwo Dom szkieletów Demony Normandi Bezsenni Ogólnie rzecz biorąc, mistrz gatunku bez dwóch zdań ! Odpowiedz Link
frip0 Re: Horrory 22.06.09, 20:57 Musze przyznac że Twoja prpozycja jest bardzo kusząca Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Horrory 22.06.09, 21:02 Pewnie, że moja propozycja JEST kusząca A co Mazury odpadły? Myślałam, ze będzie ostra walka... Już mobilizowałam posiłki Ale nie będę proponować w nieskończoność... Odpowiedz Link
frip0 Re: Horrory 22.06.09, 21:06 Mazury może kiedys jeśli mnie zaproszą do siebie Ja do Warmii mam sentyment Teraz nie możemy sie spotkac Mam problemy niestety Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Horrory 22.06.09, 21:20 Fripek(!) Problemy nie są problemem aby wpaść na weekend na Pomorze(!) Odpowiedz Link
frip0 Re: Horrory 22.06.09, 21:42 Ja mam kumpa niedaleko Wejcherowa miesszka Miejscowośc sie nazywa Bożepole Wielike Wyieczka by mi dobrze zrobiła Ale Ty bys miała koszmary senne po spotkaniu ze mna Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Horrory 22.06.09, 21:48 Przestań(!) Nie zaczynaj znowu(!) Może ja lubię mieć koszmary Jak się zdecydujesz daj znać. Odpowiedz Link
frip0 Re: Horrory 22.06.09, 22:13 Spoko będę pamiętał Jak doprowadzę pewne sprawy do końca to Cie odwiedze z przyjemnością Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Horrory 22.06.09, 20:58 Harlan Coben(!) A czytaliście może coś Tess Gerritsen? Idealne na noc w pociągu Nie uśniecie... chociaż może... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Horrory 22.06.09, 21:04 Zaraz posprawdzam ... w końcu niedługo czeka mnie 10 godzin w pociągu ... nocą Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Horrory 22.06.09, 21:10 No nie!! Bez urazy ale to co kochane kobietki proponują, to ja czytam swej małej na dobranoc! Ty potrzebujesz emocji, strachu, KRWI, a nie romantycznych horrorów. Zrobisz jak zechcesz, wybór należy do Ciebie. Proponuję przeczytać "Mistrza" , a na forum napisać że Kinga i tego drugiego jak mu tam Coben. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Horrory 22.06.09, 21:16 Vidmo... oszczędź tego biednemu dziecku A gdzie Mały Książę(?) Co(?) Gdzie(?) w piwnicy pewnie... chociaż może to i dobrze jesli nie wychowa sie na Małym Księciu... nie wyrośnie na coś takiego jak ja I co z tym Cobenem? Romantyczne horrory? Ja tam romantyzmu nie dostrzegłam... Odpowiedz Link
mala_stokrotka7 Re: Horrory 22.06.09, 21:14 I ja glos na Cobena oddaje W glebi lasu polecam, super sie czyta Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Horrory 22.06.09, 21:18 Taaaaa ! Tylko co ten koleś napisał, jakieś propozycje zapodać by się przydało! No nie muszę się odstresować, mroczne kino wyluzuje mnie . Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Horrory 22.06.09, 22:20 Nie wiem czy dobrze kojarzę ale chyba, Sztorm stulecia czy coś takiego . Ale czemu pytasz ? Odpowiedz Link