tramwajarz7 16.08.06, 12:59 Ja niżej podpisany tramwajarz siodemki, oswiadczam ze jestem tramwajarzem siodemki. tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga Re: Oświadczenie IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 16.08.06, 13:20 ciesze sie moze sie spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Spotkajmy sie bo czuje sie osamotniony 16.08.06, 13:21 tramwajarze nie moga sie kiwac jak w sierocej chorobie... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Oświadczenie 16.08.06, 13:56 tramwajarz7 napisał: > Ja niżej podpisany tramwajarz siodemki, oswiadczam ze jestem tramwajarzem > siodemki. > tramwajarz Dopiero to do ciebie dotarlo????? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Oświadczenie 16.08.06, 14:05 ja_nova napisała: > tramwajarz7 napisał: > > > Ja niżej podpisany tramwajarz siodemki, oswiadczam ze jestem tramwajarzem > > > siodemki. > > tramwajarz > > Dopiero to do ciebie dotarlo????? Jeszcze nie całkiem i nie zupełnie, ale sie z tym zmagam. Ufam, że pomoc jakiej mi możesz udzielić będzie skuteczna. To jak? tramwajarz co jest tramwajarzem Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Oświadczenie 16.08.06, 14:08 > > tramwajarz7 napisał: > > > > > Ja niżej podpisany tramwajarz siodemki, oswiadczam ze jestem tramwa > > > > Dopiero to do ciebie dotarlo????? > > Jeszcze nie całkiem i nie zupełnie, ale sie z tym zmagam. > Ufam, że pomoc jakiej mi możesz udzielić będzie skuteczna. > To jak? > tramwajarz co jest tramwajarzem Ufam,ze podajesz pomocna dłoń wsiadajacym staruszkom. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Poręcz 16.08.06, 14:10 a od czego poręcz...? tramwajarz A ponadto nie sądzę aby tramwaj był właściwym środkiem komunikacji dla staruszek. Niech nadal pomykają w swych lśniących brykach... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Poręcz 16.08.06, 14:12 tramwajarz7 napisał: > a od czego poręcz...? > tramwajarz > A ponadto nie sądzę aby tramwaj był właściwym środkiem komunikacji dla > staruszek. Niech nadal pomykają w swych lśniących brykach... Dłonie ci tramwaj uciął, ze proponujesz porecze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Ty myslisz o francuskiej wersji tramwaju 16.08.06, 14:14 Gillotine... a ja jeżdze siodemką bez sternika i dłonie mam na miejscu chyba że sie zagalopuje to nie na swoim... tramwajarz Dłon wprawna potrzebna dla krecenia wajcha...dla staruszek jest porecz a dla wymagajacych porecz ze wspomaganiem wypuszczanym Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Ty myslisz o francuskiej wersji tramwaju 16.08.06, 14:18 tramwajarz7 napisał: > Gillotine... > a ja jeżdze siodemką bez sternika i dłonie mam na miejscu chyba że sie > zagalopuje to nie na swoim... Tak na oczach......... Wyhamuj. > tramwajarz > Dłon wprawna potrzebna dla krecenia wajcha...dla staruszek jest porecz a dla > wymagajacych porecz ze wspomaganiem wypuszczanym "Ufam, że pomoc jakiej mi możesz udzielić będzie skuteczna. To jak?" To sam se pomagaj. Tramwajowy nieuzytku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Nocne tramwaje są zdecydowanie bardziej francuskie 16.08.06, 14:24 Jak ciasto, jak łacznik jak ....no ale jak sam to sam:))) tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Nocne tramwaje są zdecydowanie bardziej franc 16.08.06, 14:26 tramwajarz7 napisał: > Jak ciasto, jak łacznik jak ....no ale jak sam to sam:))) > tramwajarz Podczas nocnego kursu. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Nocne tramwaje są zdecydowanie bardziej franc 16.08.06, 14:31 ja_nova napisała: > > Podczas nocnego kursu. Nocny był podobno "lot" albo "mocny" albo może "niecny"... nie wiem bo nie mam pamięci do smaków tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Nocne tramwaje są zdecydowanie bardziej franc 16.08.06, 14:34 tramwajarz7 napisał: > nie wiem bo nie mam > pamięci do smaków prowadź tramwaj i pamiętnik. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Nacięcia sobie robię 16.08.06, 14:36 ...no jak sie skonczy miejsce to sobie zrobię od spodu drugi rząd... taki rzad spodni...albo drugi szereg... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Na czym one, te nacięcia? 16.08.06, 14:40 tramwajarz7 napisał: > ...no jak sie skonczy miejsce to sobie zrobię od spodu drugi rząd... > taki rzad spodni...albo drugi szereg... wagonow. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Na czym one, te nacięcia? 16.08.06, 14:45 na czym popadnie...ale najczesciej popada... tramwajarz Widziałas torowisko z lotu ptaka? No to własnie tak...Ohyda... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Na czym one, te nacięcia? 16.08.06, 14:49 tramwajarz7 napisał: > na czym popadnie...ale najczesciej popada... > tramwajarz > Widziałas torowisko z lotu ptaka? > No to własnie tak...Ohyda... Oddolnie patrzylam.To dopiero ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Na czym one, te nacięcia? 16.08.06, 14:51 oddolnie taaak świństwo i to jeszcze wysmarowane smarami...fe... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Na czym one, te nacięcia? 16.08.06, 14:54 tramwajarz7 napisał: > oddolnie taaak świństwo i to jeszcze wysmarowane smarami...fe... fe...kaliami tez. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Na czym one, te nacięcia? 16.08.06, 14:57 no co Ty...przeciez to nie jest mozliwe... rzadko sie zdarza zeby sie pasażerowie bali aż tak by sie ze... Choć nie powiem, pewien pasazer ...no tyle ze on juz dawno wysiadł... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Na czym one, te nacięcia? 16.08.06, 14:59 tramwajarz7 napisał: > no co Ty...przeciez to nie jest mozliwe... > rzadko sie zdarza zeby sie pasażerowie bali aż tak by sie ze... > Choć nie powiem, pewien pasazer ...no tyle ze on juz dawno wysiadł... Pomogles mu w tym! Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Na czym one, te nacięcia? 16.08.06, 15:00 nie pomagałem bo miał swoją porecz i nawet sobie radzil... trawmajasz nie caritas Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Na czym one, te nacięcia? 16.08.06, 15:03 tramwajarz7 napisał: > nie pomagałem bo miał swoją porecz i nawet sobie radzil... > trawmajasz nie caritas Gdyby nie ta porecz to........ Odpowiedz Link Zgłoś
swing ale... 16.08.06, 14:44 czym Ty się teraz chłopie zajmujesz, kiedy CI linię zlikwidowali? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: ale... 16.08.06, 14:50 no se siedze i klepie...nie widzisz?:) tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: ale... 16.08.06, 14:56 niby widzę... wolałabym jednak żebyś jeździł na tej siódemce dalej to był taki poręczny tramwaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osip Re: Oświadczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 23:05 trepowy tramwajarz ! leczcie sie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 A ty osip zwykly jestes, nie? 18.08.06, 08:42 A nie Mandelsztam...widać , słychać i czuć... terapie mozesz zaproponować? A diagnozę postawiłeś? To może tak tramwajarzy wywieżć ...w Gorki? tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś