Dodaj do ulubionych

moderator gdzie moje wpisy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 10:20
moderator
gdzie moje wpisy dotyczące sali-lokalu "Młyn"? na ogólnym for.wycięte! w
podfor..sluby i wszystko co z nim zwiazane - wyciete! wytłumacz się co to za
cenzura lokalu "Młyn" o którym chciałam uzyskać opinie forum! wytłumacz się
natychmiast i włacz moje wpisy.
autor watku "marthina" dot.lokalu "Młyn" też zapewne chce zobaczyć swój wątek.

To jest jednoczesnie skarga na Ciebie do dyr,"GW" na Twoją nieodpowiedzialną
działalność-dołącz to swojego cv.i zrezygnuj z tej funkcji.Bez pozdrowień.
Obserwuj wątek
    • misiakilla Re: moderator gdzie moje wpisy? 25.05.07, 10:34
      do ktorego moderatora mowisz?
      i na ktorego napislalas skarge?
      i skad wiesz ze napisalas skarge na wlasciwego?
      • misiakilla Re: moderator gdzie moje wpisy? 25.05.07, 10:36
        PS.
        Nie wiem o ktory wpis Ci chodzi jak wszystkie sa... ?
        Poszukaj dobrze... a potem krzycz
        pozdrawiam
        • Gość: ASIA Re: moderator gdzie moje wpisy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:13
          Oto masz na podforum ....>sala Mlyn,Penelopa?-opinie poprosze
          Autor: marthina
          Data: 23.05.07, 07:33<
          teraz jest czysty -tam był mój wpis.

Taki sam watek był na ogólnym forum i mój wpis.

Nastepnie była skarga ""marthina" na usunięcie jej watku z ogólnego forum i mój
          wpis.
          wystarczy? gdzie to jest,gdzie są te wpisy.

Sprawa wesela to nie są zarty i wielką kasę trzeba wydać więc niech moderator
          nie robi sobie kpin bo można go pociagnąć do odpowiedzialności za utrudnianie w
          uzyskaniu opini-wiadomości o danym lokalu.
          • yavorius Re: moderator gdzie moje wpisy? 25.05.07, 13:04
            Gość portalu: ASIA napisał(a):
            > Sprawa wesela to nie są zarty i wielką kasę trzeba wydać więc niech moderator
            > nie robi sobie kpin bo można go pociagnąć do odpowiedzialności za utrudnianie
            > w uzyskaniu opini-wiadomości o danym lokalu.

Buhahahahahaha. Wskażesz mi jakiś paragraf?
      • Gość: tak tak Re: moderator gdzie moje wpisy? IP: *.web.vodafone.de 25.05.07, 13:42
        to nie pierwszy raz ze coś się wykasowało. to się dzieje od dłuszego czau
    • Gość: ja Re: moderator gdzie moje wpisy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:17
      O matko kobieto zarzuc sobie nerwosol jakis moze;/ faktycznie sensacja..
      wspolczuje mezowi takiej gdaczacej zonki
      • Gość: ASIA Re: moderator gdzie moje wpisy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:29
        Wesele to jest duży wydatek,jeżeli moderator narzucił cenzurę czy inne embargo
        na salę "Młyn" to interesuje mnie co z tą sala jest niewporzadku.Jak jest
        przyczyna.Ciekawe czy czyta to forum własciciel tego lokalu(który ogłasza się w
        papier"GW" i co on na taka działalność moderatora.

Mnie jednak dalej interesują opinie ludzi ,którzy byli na przyjęciach w tym
        lokalu,młodych i ich rodziców.Proszę Ich o wpisy i opinie.Pozdrawiam wszystkich
        życzliwych.
        • Gość: ja Re: moderator gdzie moje wpisy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:49
          a nie łaska pisać w wątku o ślubach, skoro taki jest?
    • Gość: gggg Re: moderator gdzie moje wpisy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:59
      no wlasnie moze najpierw łaskawie bys sie szanowna paniusia zorientowała co i
      jak ... ze na tym forum juz ni emam miejsca na takie watki i jest stworzony
      specjalnie drugi o slubach ;/ a nie najezdzała na wszytskich po kolei... troche
      ogłady babo
      • Gość: a Re: moderator gdzie moje wpisy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 12:23
        szanowny/a
        >Gość portalu: gggg napisał(a):

> no wlasnie moze najpierw łaskawie bys sie szanowna paniusia zorientowała co i
        > jak ... ze na tym forum juz ni emam miejsca na takie watki i jest stworzony
        > specjalnie drugi o slubach ;/ a nie najezdzała na wszytskich po kolei... troche
        >
        > ogłady babo <

przeczytała osoba treść całą moich tutaj wpisów? napewno nie ! a jest tam
        napisane ,,iż brak moich i nie tylko moich wpisów na forum ogólnym jak i w
        podforum ."śluby i wszystko......"
        Ja rozumiem przeniesienie tematu wątku autorki na podforum lecz nie rozumiem i
        niezgadzam się z kasowaniem wpisów tak na tym forum jak i na
        podforum.."śluby.....".
        Opinie w sprawie lokalu wymienionego nadal mnie interesują tak na tym forum jak
        i podforum ".."za ,które dziękuje wszystkim życzliwym.P
    • bo-tak Re: moderator gdzie moje wpisy? 25.05.07, 12:35
      Twoje wpisy z forum ogólnego zostały usunięte. Do tematów ślubnych jest
      oddzielny wątek, specjalnie do wymiany zdań, opinii i doświadczeń okołoślubnych
      stworzony.

Natomiast na wątku ślubnym Twojego wpisu nie ma wogóle. Być może po prostu
      system go nie zapisał?
      • Gość: ASIA Re: moderator gdzie moje wpisy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 12:51
        O kacza twarz!system nie zapisał ,wybiórczy system nie zapisał,wybiórczy system
        skasował a powinien przenieść/jeżeli juz/ ! Perfidny,wybiórczy system skasował
        nie tylko moje wpisy.
        To nie system to perfidna i głupia działalność osób.
        Koniec o systemie i tych osobach.
        Zdanie mam o tem wyrobione.
        Nadal oczekuję opini o lokalu na podform"śluby....." w temacie -opinie
        Młyn.......- autor "marthina".P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka