patigos 21.08.06, 23:41 Witam. mam pytanie: co sądzicie o aptece przy Albercie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caliph Re: Apteka 25.08.06, 14:29 Generalnie jako wyjście awaryjne w nagłych zdarzeniach jest ok. Na pewno jest tańsza od tej całodobowej w Tesco ale ja polecam aptekę na Chmieleńcu. W wiekszości kupujemy tam to i owo dla maluszka i jest tam najtaniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Apteka 25.08.06, 15:18 a tabletki na zatrucia serkiem gdzie kupujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
caliph Re: Apteka 25.08.06, 15:40 Jak zwykle upierdliwie sie koleś odezwał. Jeśli masz tak dalej się rzucać to odpowiem ci krótko - SPADAJ JAK NIE MASZ NIC KONKRETNEGO DO POWIEDZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Apteka 25.08.06, 16:32 a)nie jestem twoim kolesiem b)uwazaj chamie bo ci moze przypadkiem bramka raczke przytrzasnac Odpowiedz Link Zgłoś
caliph Re: Apteka 25.08.06, 16:48 Do twojego hamstwa duzo mi brakuje, owszem użyłem kiedys kilku mocnych słów ale przy twojej złosliwosci ukrytej w tej niby elokwencji jestem naprawde spokojnym gościem. Poza tym tez świadczy o tobie to że nigdy nie odpuszczasz i dalej sie czepiasz. Jaki ma być cel rozwalania wątku o aptece??? Jak masz pisac tylko po to by wywołać kolejną drakę to naprawde SPADAJ !!! Z treści innych twoich wypowiedzi wychodzi nic innego jak hamstwo cwaniaczka któremu za duzo sie wydaje, no i jak to nazwac jak nie hamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
vmx Re: Apteka 25.08.06, 21:47 po prostu nie dokarmiaj tego siecowego trolla. niech zdycha z glodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pitol77 Re: Apteka 27.08.06, 10:23 Moim zdaniem lepsza jest apteka przy Albercie. Ceny porównywalne jak na Chmieleńcu ale zdecydowanie lepsza obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: Apteka 30.08.06, 21:52 Ja jestem bardzo zadowolona z apteki w Albercie. Bardzo miła i fachowa obsługa. Jeśli czegoś nie ma zamówią na następny dzień. W zasadzie do apteki na chmieleńcu też nie mam zastrzeżeń :-) Odpowiedz Link Zgłoś
obi12 Re: Apteka 31.08.06, 12:00 no nie, ceny mają dużo wyższe niż na chmieleńcu. Sprawdziłem pare rzeczy i w niektórych przypadkach różnica do 10% (np. Oilatum). Apteka jest blisko i to jej jedyny plus, bo przy większych zakupach bardziej opłaci się spacer na chmieleniec. Odpowiedz Link Zgłoś
pitol77 Re: Apteka 31.08.06, 20:19 Zdecydowanie się z tym nie zgadzam. Wcale nie jest drożej.Bez oporów zaopatruję się w tej aptece we wszystko co mi potrzeba.Oczywiście może się zdarzyć,że ceny ulgają wahaniom lecz powiedziałbym że jest to w normie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotek_s Re: Apteka 03.09.06, 13:00 Osobiscie nie narzekam ani na apteke, ani na alberta ani na kostke brukowa itd itd .... (tu prosze wstawic cokolwiek co tyczy sie OE :) ) Wazne ze apteka jest, wszystko co potrzebuje kupic też jest, a jesli nie ma to na drugi dzien Panie sprowadzą. Ceny? Hm.. dla 3, 4 zl nie chciałoby mi się biegać na Chmieleniec, tym bardziej ze leków nie kupuje sie na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: Apteka 04.09.06, 12:43 Wiesz psychotropy to tylko Ty musisz kupować Maximus żeby poskromić swoje szalone zapędy. Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: Apteka 04.09.06, 15:20 Kto ja? A rozmawiałam sobie Wydaje mi się ze raczej nie z "Dorotek_s" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Apteka 04.09.06, 18:32 do dorotek_s : ze mna rozmawia, czytac nie umiesz ? (to rzadka umiejetnosc w naszych czasach - czytac ze zrozumieniem...) Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: Apteka 04.09.06, 19:16 odpowiedziała nie pod twoim postem lecz pod moim to dorotek_s nie umie odpowiadac ja wrozka nie jestem i nie wiem do kogo ona mówi skoro widze pytanie pod swoja wypowiedzia to odpowiadam drogi maximusie masz racje to rzadka umiejętnośc czytać ze zrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
dorotek_s Re: Apteka 04.09.06, 19:23 A czytać ze zrozumieniem potrafie, doskonale. Nawet w przeciwienstwie do niektórych między wierszami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Apteka 04.09.06, 19:28 to milo wiedziec ze przyszlo mieszkac wsrod tak oswieconego grona... Odpowiedz Link Zgłoś