wiola333 24.02.03, 17:14 pyszna kawa i miła rozmowa przy smakowaniu i nabieraniu energii a rozmowa np o korupcji...nie tylko rywingates ale na przykład krakowskie fakty korupcyjne?? w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trudny Re: wątek kawowy IP: *.localdomain 24.02.03, 17:24 Jeśli to co piszesz kiedy piszesz mniej oficjalnie jest prawdą, i jeśli to co piszesz oficjalnie i konkretnie w tym wątku....; więc jeszcze raz jeśli te dwa elementy mogą mieć wiele wspólnego, to taki kawowy wątek jestem gotowy podjąć. Oczywiście przy kawie... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 zaczynamy? 24.02.03, 17:31 odezwałeś się największy pieniaczu forumowy.mam nadzieję, że Twoje przypuszczenia(bo o faktach czasem trudno pisać w tym temacie) będą równie trafne jak w innych podejmowanych wątkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Słuchaj królewno... IP: *.localdomain 24.02.03, 17:38 po pierwsze dlaczego mówisz o mnie pieniaczu? Chyba żeś się prze...że tak powiem i chciałaś pisać paniczu albo pijaczu? jaki tam ze mnie pieniacz. czasem zaczepię, ale właściwie nigdy nie bez jakiegoś solidnego haka. O korupcji? O łapóweczkach kiedys podjąłem ale wszyscy niemal pochowali głowy w piach. Nawet do łapóweczki starch się - poza wyjątkami - przyznać, to jak tu o duzej korupcyjce. I jeszcze jedno. Nie osmieliłbym się napiosać czegoś o czym nie wiem na sto procencików łacznie z personalnymi uczestnikami takich draństw.Więc wiem, ale pisać na Forum? Chcesz , prosżę kawka, czwartek...no może późna środa... Z ukłonami. A temat też mnie nieco zajmuje w jednym z ciekawych przypadków... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 Re: Słuchaj królewno... 24.02.03, 17:44 to ja tu staram się zmotywować, zachęcić do rozmowy, a tu mnie tak z nagła i po twarzy! a odkąd to taka poprawność musi być zachowana, żeby publicznie i choćby na tym maleńkim forum nie podejmować!!?? zastanawiające... z poważaniem królewna:[ ość portalu: trudny napisał(a): > po pierwsze dlaczego mówisz o mnie pieniaczu? > Chyba żeś się prze...że tak powiem i chciałaś pisać paniczu albo pijaczu? > jaki tam ze mnie pieniacz. czasem zaczepię, ale właściwie nigdy nie bez > jakiegoś solidnego haka. > O korupcji? > O łapóweczkach kiedys podjąłem ale wszyscy niemal pochowali głowy w piach. > Nawet do łapóweczki starch się - poza wyjątkami - przyznać, to jak tu o duzej > korupcyjce. > I jeszcze jedno. Nie osmieliłbym się napiosać czegoś o czym nie wiem na sto > procencików łacznie z personalnymi uczestnikami takich draństw.Więc wiem, ale > pisać na Forum? > Chcesz , prosżę kawka, czwartek...no może późna środa... > Z ukłonami. > A temat też mnie nieco zajmuje w jednym z ciekawych przypadków... > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes Re: STOP! 24.02.03, 17:39 Wiola! Mam nadzieje ze nie jestes blondynka? Rozumiesz chyba ze twoje miejsce jest na naszym watku. Ja dla Ciebie wiersze pisze a ty sie z tym glupkiem puszczasz! Marsz do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Mam dla ludzi z gminu serce 24.02.03, 17:56 sztajmes napisała: > Wiola! Mam nadzieje ze nie jestes blondynka? > Rozumiesz chyba ze twoje miejsce jest na naszym watku. > Ja dla Ciebie wiersze pisze a ty sie z tym glupkiem puszczasz! > Marsz do domu! ale kiedy przegna mam i bat. Wiersze pisz. Pisz wiersze, bo to i dla Ciebie i dla innych jednak lepiej. Mimo swobody, mimo dopuszczalności naprwdę wiele w miejscu takim jak Forum, jednak proponuję pomyśl moment zanim zdecydujesz się kogoś obrazić. To nietrudne. trudny Tak , że "sztajmes" masz żółtą kartkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 ale wracając do tematu... 24.02.03, 18:01 Masz dla ludzi z gminu serce? i dobrze(w księdze dobrych uczynków zapisane;) bardzo miłosierne, więc może "nieoficjalnie" dyskusję można podjąć? w. Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes Re: Wiolka do jasnej... 24.02.03, 18:03 Wiola, ja tu jestem! dlaczego traktujesz mnie jak powietrze! No co ja Ci zrobilem???!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 co ja Ci zrobiłam, że... 24.02.03, 18:22 żeś tak się obsesyjnie przyczepił?! pochlebia mi to, ale o oggazmach to ja mam z kim rozmawiać, ale nie tylko to zaprząta mi głowę... pozdrawiam w. Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes Re: Ale sie trojkat zrobil, Dobre! 24.02.03, 21:27 Od: prochenka <prochenka@helpnet.pl> Data: 2003-02-24 18:27 Do: sztajmes@poczta.gazeta.pl Temat: GIN Pojebów już wystarczy. Podaj adres wysle Ci sznur, albo sam przyjade i Cie zlikwiduje. CIERP SCIERWO!!! PS Wiola, to ten z ktorym o orgazamach rozmawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 ????? 24.02.03, 21:51 sztajmes napisała: > Od: prochenka <prochenka@helpnet.pl> > Data: 2003-02-24 18:27 > Do: sztajmes@poczta.gazeta.pl > Temat: GIN > > Pojebów już wystarczy. > > Podaj adres wysle Ci sznur, albo sam przyjade i Cie zlikwiduje. CIERP > SCIERWO!!! > > PS Wiola, to ten z ktorym o orgazamach rozmawiasz? cóż ja na to mam powiedzieć, że Cię w listach wyzywają???????? przykro mi i tyle (nic z tego nie rozumiem) Odpowiedz Link Zgłoś
grabex Re: ????? 24.02.03, 23:59 I oto przykład, jak mozna szybko i w nieskomplikowany sposób przejść od Watku kawowego do wzajemnego przyp...nia sobie nawzajem.... Podręcznikowo... grabex Odpowiedz Link Zgłoś