Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:18 sprzedam ksiazki na studia (AE) kontakt na maila, jesli i jakie potrzebujecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: snd Re: Ksiazki na studia Akademia Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:15 ja bylbym zainteresowany, zaczynam w pazdzierniku ZiM I rok na AE jesli mozesz to napisz prosze jakie masz ksiazki i w jakich cenach moj mail: bartosz_j@poczta.fm dzieki i pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A do snd.... IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.06, 23:24 ... nie kupuj na razie żadnych ksiązek. Jest tylko kilka przedmiotów z których jakiś rodzaj podręcznika obowiązuje u wszystkich wykładowców (np. za moich czasów Begg na Mikro i MAkroekonomii). Reszta wykładowców ustala sobie samodzielnie czego dokładnie masz się uczyć i z jakich ksiązek korzystać. Szkoda Twoich pieniędzy Absolwentka AE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_ae Re: do snd.... IP: *.is.net.pl 27.08.06, 19:44 nadal tak jest. jakaś część się powtarza na wszystkich kierunkach ale większość zależna od wykładowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: restea Re: Ksiazki na studia Akademia Ekonomiczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 00:10 ja tez mam kilka pozycji chetnie sie podziele wiedza w formie ksiazek :) pozdrawiam restea@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichalM Re: Ksiazki na studia Akademia Ekonomiczna IP: 82.115.76.* 30.08.06, 12:50 Nie kupuj skryptu do matematyki, gwarantuje ze Ci sie nie przyda :) Pozdrawiam MichalM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga podaje pozycje, jakie mam do sprzedania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:23 podam tutaj, jesli ktos bylby zainteresowany niech mi da znac na maila wytrwala@gazeta.pl : - zarys filozofii Adam Wegrzecki - cwiczenia z matematyki czesc 1 Gryglaszewska, Paszek - wprowadzenie do ekonomii Zofia Dach - historia gospodarcza powszechna Jak Szpak (obindowane, pomniejszone ksero przygotowanie do sciagania - podobno kazdy zdawal ten przedmiot wlasnie tak :P) - Makroekonomia David Begg - obindowane ksero - Podstawy marketingu, Altkorn to chyba tyle, jesli ktos cos bedzie chcial - niech da znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: podaje pozycje, jakie mam do sprzedania IP: 195.189.33.* 01.09.06, 08:56 > - historia gospodarcza powszechna Jak Szpak (obindowane, pomniejszone ksero > przygotowanie do sciagania - podobno kazdy zdawal ten przedmiot wlasnie tak :P) Mylisz się - są tacy którzy na studiach się UCZYLI a nie tylko liczyli na ściągi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: podaje pozycje, jakie mam do sprzedania IP: *.compower.pl 01.09.06, 13:49 Ja tez mam ksiazki do sprzedania z I roku z ZiM ... A co do historii ... ja bardzo mile wspominam, zdawalam ustnie, ksiazki mi sie przydaly do nauki, choc egzamin wspominam glownie jako mila rozmowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: podaje pozycje, jakie mam do sprzedania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:20 tez zdawalam ustnie :) na studiach wiadomo kraza rozne opinie i zwyczaje u roznych profesorow, ja tam wiem ze akurat ta historie pisemnie ludzie zdawali wlasnie tak - bo proferos pilnuje tak srednio na jeza. Anka masz jakis problem? :/ zaloz swoj watek :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: podaje pozycje, jakie mam do sprzedania IP: *.is.net.pl 01.09.06, 20:32 po prostu nie popadaj w przesadę, wystarczy jak napiszesz że WIĘKSZOŚĆ zdawała ten egzamin w taki sposób a nie KAŻDY, naprawde jest jeszcze parę osób które nie ściągają, ja tak zdałem hist. gospodarczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregg Re: podaje pozycje, jakie mam do sprzedania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:35 Ja też bez ściągania, chociaż naukwa historii była dla mnie prawdziwym koszmarem; ale z tego co zauważyłem - rzeczywiście OGROMNA WIĘKSZOŚĆ korzystała podczas egzaminu ze ściąg, zeszytów, książek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: podaje pozycje, jakie mam do sprzedania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 22:22 ja tez nie sciagalam :) ale zeby czepiac sie o takie cos w watku.. nie macie nic lepszego do roboty ? watek jest o czyms innym niz o tym kto sie uczy a kto sciaga. Odpowiedz Link Zgłoś