Dodaj do ulubionych

Ksiazki na studia Akademia Ekonomiczna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 17:18
sprzedam ksiazki na studia (AE) kontakt na maila, jesli i jakie
potrzebujecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: snd Re: Ksiazki na studia Akademia Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:15
      ja bylbym zainteresowany, zaczynam w pazdzierniku ZiM I rok na AE
      jesli mozesz to napisz prosze jakie masz ksiazki i w jakich cenach
      moj mail: bartosz_j@poczta.fm

dzieki i pozdro
      • Gość: A do snd.... IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.06, 23:24
        ... nie kupuj na razie żadnych ksiązek. Jest tylko kilka przedmiotów z których
        jakiś rodzaj podręcznika obowiązuje u wszystkich wykładowców (np. za moich
        czasów Begg na Mikro i MAkroekonomii). Reszta wykładowców ustala sobie
        samodzielnie czego dokładnie masz się uczyć i z jakich ksiązek korzystać.
        Szkoda Twoich pieniędzy

Absolwentka AE
        • Gość: student_ae Re: do snd.... IP: *.is.net.pl 27.08.06, 19:44
          nadal tak jest. jakaś część się powtarza na wszystkich kierunkach ale większość
          zależna od wykładowców
    • Gość: restea Re: Ksiazki na studia Akademia Ekonomiczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 00:10
      ja tez mam kilka pozycji
      chetnie sie podziele wiedza w formie ksiazek :)

pozdrawiam
      restea@gazeta.pl
    • Gość: MichalM Re: Ksiazki na studia Akademia Ekonomiczna IP: 82.115.76.* 30.08.06, 12:50
      Nie kupuj skryptu do matematyki, gwarantuje ze Ci sie nie przyda :)

Pozdrawiam

MichalM
      • Gość: aga podaje pozycje, jakie mam do sprzedania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:23
        podam tutaj, jesli ktos bylby zainteresowany niech mi da znac na maila
        wytrwala@gazeta.pl :
        - zarys filozofii Adam Wegrzecki
        - cwiczenia z matematyki czesc 1 Gryglaszewska, Paszek
        - wprowadzenie do ekonomii Zofia Dach
        - historia gospodarcza powszechna Jak Szpak (obindowane, pomniejszone ksero
        przygotowanie do sciagania - podobno kazdy zdawal ten przedmiot wlasnie tak :P)
        - Makroekonomia David Begg - obindowane ksero
        - Podstawy marketingu, Altkorn
        to chyba tyle, jesli ktos cos bedzie chcial - niech da znac.
        • Gość: Ania Re: podaje pozycje, jakie mam do sprzedania IP: 195.189.33.* 01.09.06, 08:56
          > - historia gospodarcza powszechna Jak Szpak (obindowane, pomniejszone ksero
          > przygotowanie do sciagania - podobno kazdy zdawal ten przedmiot wlasnie
          tak :P)

Mylisz się - są tacy którzy na studiach się UCZYLI a nie tylko liczyli na
          ściągi.
          • Gość: krakus_ka Re: podaje pozycje, jakie mam do sprzedania IP: *.compower.pl 01.09.06, 13:49
            Ja tez mam ksiazki do sprzedania z I roku z ZiM ...

A co do historii ... ja bardzo mile wspominam, zdawalam ustnie, ksiazki mi sie
            przydaly do nauki, choc egzamin wspominam glownie jako mila rozmowe
            • Gość: aga Re: podaje pozycje, jakie mam do sprzedania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:20
              tez zdawalam ustnie :) na studiach wiadomo kraza rozne opinie i zwyczaje u
              roznych profesorow, ja tam wiem ze akurat ta historie pisemnie ludzie zdawali
              wlasnie tak - bo proferos pilnuje tak srednio na jeza. Anka masz jakis
              problem? :/ zaloz swoj watek :/
              • Gość: xxx Re: podaje pozycje, jakie mam do sprzedania IP: *.is.net.pl 01.09.06, 20:32
                po prostu nie popadaj w przesadę, wystarczy jak napiszesz że WIĘKSZOŚĆ zdawała
                ten egzamin w taki sposób a nie KAŻDY, naprawde jest jeszcze parę osób które
                nie ściągają, ja tak zdałem hist. gospodarczą
                • Gość: Gregg Re: podaje pozycje, jakie mam do sprzedania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 13:35
                  Ja też bez ściągania, chociaż naukwa historii była dla mnie prawdziwym
                  koszmarem; ale z tego co zauważyłem - rzeczywiście OGROMNA WIĘKSZOŚĆ korzystała
                  podczas egzaminu ze ściąg, zeszytów, książek...
                  • Gość: aga Re: podaje pozycje, jakie mam do sprzedania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 22:22
                    ja tez nie sciagalam :) ale zeby czepiac sie o takie cos w watku.. nie macie
                    nic lepszego do roboty ? watek jest o czyms innym niz o tym kto sie uczy a kto
                    sciaga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka