Gość: b.z. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 18:36 Rzekomo "profesjonalne"! Wszystkim szczerze odradzam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pasujeuzasadnić Re: Novum Biuro Pośrednictwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:15 Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Novum Biuro Pośrednictwa IP: 217.96.22.* 05.09.06, 08:20 Bo nie ma agencji nieruchomości w Krakowie z prawdziwego zdarzenia! Wszystko to są amatorzy nie mający pojęcia nie tylko o obrocie nieruchomościami ale o elementarnych zasadach uczciwości.Proponuję watek na forum pt" czy ktos zna profesjonalne biuro pośrednictwa nieruchomości w Krakowie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloiuy Re: Novum Biuro Pośrednictwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:02 PRAWIE JAK BIURO NIERUCHOMOŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Novum Biuro Pośrednictwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:24 ja na agecji zarobilem ponad 200000zl, ale do tylu!!!!!!!! sprawa w sadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asmodeusz Re: Novum Biuro Pośrednictwa IP: *.chello.pl 05.09.06, 08:27 ciekawa sprawa, dasz jakieś szczegóły? 200 patoli to jednak sporo kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLEK Re: Novum Biuro Pośrednictwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:31 MI POMÓGŁ DRĄŻKIEWICZ - WŁASCICIEL BIURA MA UKŁADY W CAŁYM KRAKU....JAK COŚ TO SZYBKO ZAŁATWI W KSIEGACH CO TRZEBA JEDYNY PLUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Novum Biuro Pośrednictwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:54 Nie zgadzam się z toba!!!! Sa dobre Agencje Nieruchomości, choć jest też masa tych patałachów którym się tylko wydaję że są ok a tak naprawdę nie znają się na niczym. Nie wiem jakim prawem one funkcjonują ale wiem jedno jeżeli ktoś został oszukany przez agencję to od razu sprawa do sądu. Trzeba niszczyć to dziadostwo i to szybko. Ja mam akurat doświadczenia dobre bo dokładnie sprawdzam każde biuro przez które realizuję inwestycję. Polecam biuro Neodom. Osobiście uważam że są ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś