mrug 06.09.06, 12:21 Co było do przewidzenia... Teraz to chyba Zioberka z Warszawy trzeba będzie ściągnąć, żeby odzyskać Kraków... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Być może... 06.09.06, 14:20 Przed spotkaniem z premierem trzeba się było odpowiednio zabezpieczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Być może... 06.09.06, 14:25 na świeżym powietrzu chłop siedzi to mu i głupoty nie w głowie...ale dziwne że pan proponujący nie pomyślał, taki strateg, ze moze ta koncepcja to szok tlenowy... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Być może... 06.09.06, 14:35 Swoją drogą dziwne, że odmówił. Pan Kluska przecież przyzwyczajony do przebywania wśród baranów... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Być może... 06.09.06, 14:26 mrug napisał: > Przed spotkaniem z premierem trzeba się było odpowiednio zabezpieczyć... wystarczyło wziąć psa aportującego. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Być może... 06.09.06, 14:33 Pan prezydent nauczy brata irasiadować i piesek nic tu nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Być może... 06.09.06, 14:35 mrug napisał: > Pan prezydent nauczy brata irasiadować i piesek nic tu nie pomoże... sugerujesz dubeltówkę nabitą drobnym śrutem?? toż wassermanowi agenci już w te pędy biegną do swoich limuzyn, coby Cę odszukać i osadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Być może... 06.09.06, 14:37 no przemknęły właśnie koło mnie te limuzyny... i na przodach faktycznie jakby węszące nosy...albo to ryje były... Przejechali i już tu nie wrócą. zamklimy szlaban tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: To już?! 06.09.06, 14:39 mrug napisał: > A ja taki nieuczesany... ONI Cię uczeszą na gładko. do zdjęcia :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: To już?! 06.09.06, 14:43 mrug napisał: > I profilu nie będę mógł wybrać, co? ależ oczywiście i lewy i prawy będziesz mógł wybrać. a bonusowo on face :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: To już?! 06.09.06, 14:51 mrug napisał: > No ale właśnie ten lewy mam gorszy... jak Cię dopadną może być lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: To już?! 06.09.06, 14:58 mrug napisał: > A warga mi się tak wykrzywi jak u Byłego? zanim puszczą to naprostują. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: To już?! 06.09.06, 15:09 Dobra, dobra... I będę wyglądał jak Wierzejski...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Być może... 06.09.06, 14:38 tramwajarz7 napisał: > no przemknęły właśnie koło mnie te limuzyny... > i na przodach faktycznie jakby węszące nosy...albo to ryje były... > Przejechali i już tu nie wrócą. > zamklimy szlaban bazooki u nich są. lepiej tramwajem przejazd zastawcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Być może... 06.09.06, 14:40 bokiem czy pokazać im bufora? tramwajarz Chlopaki mówią żeby bufora...żeby był dłużej spokój. Bufora my ostatnio czyscili wyciorem... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Być może... 06.09.06, 14:43 tramwajarz7 napisał: > bokiem czy pokazać im bufora? > tramwajarz > Chlopaki mówią żeby bufora...żeby był dłużej spokój. Bufora my ostatnio > czyscili wyciorem... najlepszy byłby hak. oni haków boją się jak diabeł wody święconej. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Być może... 06.09.06, 14:45 a skądże ja Ci haki wezmę? jak był czas zbierania to myśłałem o niebieskich migdałach, haki zbierali Ci co mieli opuszczone łby tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Być może... 06.09.06, 14:49 tramwajarz7 napisał: > a skądże ja Ci haki wezmę? > jak był czas zbierania to myśłałem o niebieskich migdałach, haki zbierali Ci co > > mieli opuszczone łby > tramwajarz tą witką co do prądu idzie chociaż ich postrasz. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Być może... 06.09.06, 14:51 a no to co innego. Witką się ich postraszy, jakby co. Albo się zwinie witki w zwitek i się ich postraszy wiechetkiem... albo może krzyknie który chłopak lub puścimy psa... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Być może... 06.09.06, 14:54 tramwajarz7 napisał: > a no to co innego. Witką się ich postraszy, jakby co. > Albo się zwinie witki w zwitek i się ich postraszy wiechetkiem... > albo może krzyknie który chłopak lub puścimy psa... > tramwajarz jakby szef z nimi był to prądem straszcie. ón bojaźliwy względem prądu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Być może... 06.09.06, 14:57 on tpo się podobno boi nawet jak kot tupnie...albo ma na sumieniu coś, albo zwyczajne tchórzysko...raczej melanż... tramwajarz Chłopaki na zajezdni mówią żeby go nie zapraszać do nas bo bedzie gonił pod wagonami na stojaka i jeszcze mu się buty wysmarują tym co na szyny wykładają psy . No te co u nas pilnują...tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re:Odmówił przez was i longiego !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:42 Teraz będziecie mieć czerwonego prezydenta !! Czerwonego jak cholera !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re:Odmówił przez was i longiego !! IP: *.ntvk.com.pl 06.09.06, 16:07 A co, lubiał sie napić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeżeli Re: Kluska odmówił... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 20:25 Jeżeli to prawda, że Kluska odmówił, no to leżymy, to jest już koniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni .................... Odpowiedz Link Zgłoś