Gość: michu Re: "Piórnik biórowy" w Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 10:51 Kiedyś w Tesco widziałem "ryż paraboliczny"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary.troll Re: "Piórnik biórowy" w Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:09 no parboiled to paraboliczny przecież... Przynajmniej dla niektórych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bach "Piórnik biórowy" w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:07 Zanim GW będzie wytykac bledy innym, niech sama zmieni blad w tytule o gafie premiera. Kochani, pisze sie FAUX pas, nie FOUX pas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jużnicmnieniedziwi A dlaczego tyle błędów w mediach? IP: *.b-m.pl 13.09.06, 11:18 O tesco mam tak kiepską opinię, że już nic mnie nie zdziwi (czy aby na pewno jest takie tanie? Np. kawa Idee Caffee - 250 g, cena 11,99 i w tesco i w Piotrze i Pawle, ha ha). Ale nóż w kieszeni się otwiera, gdy dziennikarze - ludzie, którzy z założenia powinni krzewić poprawną polszczyznę - wydają się BYĆ trochę niedouczeni, szczególnie, gdy słyszę lub czytam, że robią coś PRZY POMOCY CZEGOŚ, piszą NA ADRES,... Takie kwiatki można by mnożyć. Tylko dlaczego te kwiatki są na poziomie szkoły podstawowej? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: "Piórnik biórowy" w Tesco 13.09.06, 13:10 Ciekawe, czy do plebiscytu można zgłaszać błędy ortograficzne popełniane przez "dziennikarzy" internetowego wydania Gazety... Tylko że wtedy to miejsca by zabrakło, żeby te wszystkie kwiatki i debilizmy wymienić. Panowie redaktorzy! Belki w swoim oku nie widzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
gra3003 Re: "Piórnik biórowy" w Tesco 13.09.06, 15:16 Teraz jest akcja "TESCO dla szkół", a może powinno być:"TESCO do szkół"!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość "Piórnik biórowy" w Tesco IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.06, 19:16 Czy tam nie pracuje czasami Jasiu Śmietana??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Anka_ "Piórnik biórowy" w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 12:48 Bueheuheu dobreeee :DDD o ja jebie hehe masakra hahah. Pozdro dla calego TESCO :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkz "Piórnik biórowy" w Tesco IP: *.chello.pl 30.09.06, 16:01 ciekawe czy autor zdjecia sam nie pracuje w tym sklepie i nie jest wykonawcą tego błedu. W tych sklepach nikt obcy nie może bez zgody robić zdjec, a to nie wyglada na zdjecie z telefonu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bucniebuc Tesco to najgorsze badziewie i najbrzydsze sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 12:36 Trzeba być umysłowo niedorozwiniętym żeby kupować u Anglika. A może to jakiś angielski debil to zrobił, to tłumaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś