Dodaj do ulubionych

Chyba zwariuję

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:06
Co za kretyn zaplanował remonty wszelkich strtegicznych punktów w mieście w
jednym czasie. Niech szlag go trafi! Mieszkam przy Mogilskiej i za chwile się
pochlastam, na mogilskiej korek, beliny to samo, kotlarskie dramat,
powstańców wielkopolskich zwężona. Na Rakowicka z Mogilskiej jechałam pół
godziny przez Pawią i Kopernika. To ja się pytam jak wyjechać z ronda
Mogilskiego jak już zamkną Beliny Prażmowskiego? Samochód na plery? Niech
tych tłuków naprawdę dopadnie jakaś zaraza...
Obserwuj wątek
    • Gość: wredna Re: Chyba zwariuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:14
      wyciągnij wnioski przy wyborach :)))
      inaczej za 4 lata będzie powtórka - przez 3 lata gó.. będą robić, na ostatni
      rok wszystkie budowy i remonty...
      • Gość: m Re: Chyba zwariuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 13:16
        wyciągam zawsze - mało tego obecny prezydent zarówno Krakowa jak i Polski nie
        reprezentują moich poglądów.
    • Gość: tomek Re: Chyba zwariuję IP: 89.174.244.* 16.09.06, 03:28
      Bardzo dobrze ze remontuja !!!!!!!! Jak nie remontuja zle !! jak remontuja
      jeszcze gorzej !!!!!!!! k...a !!! ot cala mentalnosc nasza !
      • Gość: wredna Re: Chyba zwariuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 07:38
        Na remonty są 4 lata kadencji, a nie "za pięć dwunasta", bo za miesiac wybory i
        trza sie pokazać, że coś sie robi :/
    • Gość: m Re: Chyba zwariuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 11:26
      Właśnie to mnie wkurza, że za 5 dwunasta, a dziś zobaczyłam że zwężyli
      Konopnickiej - niech ich szlag!!!! Ja rozumiem remonty - jestem ich zagorzałą
      zwolenniczką, ale nie kurna naraz na wszystkich newralgicznych szlakach do
      cholery!!! To jest oczywiście zwykła kampania wyborcza.
      • Gość: kr Re: Chyba zwariuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:18
        Tablice wisiały już co najmniej od tygodnia.
        • Gość: wredna Re: Chyba zwariuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:09
          Tyle, że nie na trasach tych linii co jeżdża przez Konopnickiej :/
          Bo do tego, że Stary Prokocim i Bieżanów to Zadupin Dolny i nigdy tam nic nie
          wywieszają, to już sie przyzwyczaiłam :/
          • Gość: kr Re: Chyba zwariuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:20
            A czy KTÓRAKOLWIEK linia w związku z TYM remontem została zmieniona?
            No sorry, ale chyba nie oczekujesz, że na Bieżanowskiej powieszą duże, żółte
            tablice z zalecanymi objazdami w związku z remontem ulicy Konopnickiej?
            A może faktycznie oczekujesz tego?
            • Gość: wredna Re: Chyba zwariuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:31
              są poprzenoszone przystanki pod hotelem Forum - na most na Rudawie.
              A niejeden ćwok, zamist sie zatrzymać na przeniesionym, to staje na "objazdowym"
              pasie, blokuje ruch [wszyscy od razu trąbią], a pasażerów wysadza na trawke
              między pasami!
              • Gość: kr Re: Chyba zwariuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:54
                A jaki ma to związek?
                Uważasz, że gdyby informacja była na przystankach na Bieżanowskiej to kierowcy
                tak by nie robili?
                Jeżeli nie - to o co Ci chodzi?
                • Gość: wredna Re: Chyba zwariuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:10
                  Nie na Bieżanowskiej, tylko na trasie autobusów, jadących przez Konopnickiej :)
                  Np - linii 173 :D
                  Bo jakoś na innych liniach, szczególnie w centrum, potrafią wywieszac info o
                  byle bzdurze...
                  • Gość: kr Re: Chyba zwariuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 16:23
                    Ok. Doprecyzuję pytanie:
                    Uważasz, że gdyby informacje wisiały NA PRZYSTANKACH na trasie np linii 173 to
                    kierowcy wiedzieliby, że mają przesunięty przystanek?
                    A bez tego nie wiedzą?
                    • Gość: wredna Re: Chyba zwariuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 08:39
                      Ciekawostka :)
                      Na Teligi wiszą info o 733 i o tym, że 133 wraca na stała trasę :)
                      > Uważasz, że gdyby informacje wisiały NA PRZYSTANKACH na trasie np linii 173 to
                      > kierowcy wiedzieliby, że mają przesunięty przystanek?
                      Tylko, że wtedy pasażer miałby pełne prawo rozewrzeć morde na kierowce, gdyby
                      ten "przejechał" przystanek. A tak - to jest odpowiedź - ja o niczym nie wiem :)))
                      Autentyczne i jeszcze "ciepłe", bo dzisiejsze z porannego 173 :)) Gościu sie
                      przywalił do kierowcy, bo chcial wysiąść, a slalom z wysepki pomiędzy pasami nie
                      za bardzo mu sie chyba spodobał.
                      PS - całość niechcący potwierdza moją tezę o tym, iż MPK zatrudnia w większości
                      niedorobionych matołów jako motorniczych/kierowców :D
                      • Gość: kr Re: Chyba zwariuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 13:01
                        Aha.
                        Mógłby "rozewrzeć mordę".
                        A teraz nie może?
                        Może i może - ale nie każdy jest chamem żeby od razu "rozwierać mordę".
                        Niektórzy po prostu uważają, że lepszy efekt da normalne odzywanie się a nie
                        "rozwieranie mordy".
                        Ale jak to się mówi - głodnemu chleb na myśli.
                        • Gość: wredna Re: Chyba zwariuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 13:49
                          > Niektórzy po prostu uważają, że lepszy efekt da normalne odzywanie się a nie
                          > "rozwieranie mordy".
                          Normalne odezwanie się jest generalnie "spuszczane" [kolo udaje że nie słyszy,
                          lub "rżnie głupa"], ochrzan [i to solidny, choć bez wzmacniania siły przekazu
                          wulgaryzmami] - wtedy skutkuje :)
                          Dokładnie dotyczy sprawy tego przystanku na Konopnickiej. Pare dni temu 144
                          "przejechał" przystanek, gościu który chciał wysiąść, podszedł do kierowcy i mu
                          mega-kulturalnie zwrócił uwage. Usłyszał, żeby sie "walił", że "nie widzi że
                          remont", że "nie ma tu żadnego przystanku"... [kierowca ślepy czy debil?] W
                          rezultacie pasażer jechał az do Ronda...
                          Dzisiaj - inny, tym razem w 173 - pasażer od razu rzucił, że chyba trzeba Panu
                          Kierowcy wywiesić przystanek na nosie, to raczy zauważyć. Poskutkowało...
                          PS - akurat jade dalej, więc mi to wisi, ale dokładnie pokazuje jacy kierowcy
                          pracuja w MPK: debilni i chamscy :/
                          • Gość: x Re: Wredna pogięło cie czy jak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:52
                            są poprzenoszone przystanki pod hotelem Forum - na most na Rudawie.

To niby jak? 173 zamiast pod dawnym Forum zatrzymuje się na moście na Rudawie?
                            pier...jak zawsze i opisujesz "fakty' których nie ma.
                            • Gość: wredna Re: Wredna pogięło cie czy jak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:57
                              Nie na Rudawie [pardon], a na moście na Wildze [rzeczki w Kraku sie mi zawsze
                              myliły]... :P
                              Przejedź sie tamtędy, a nie pie..:/
                              • Gość: x Re: Wredna pogięło cie czy jak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:03
                                [rzeczki w Kraku sie mi zawsze
                                > myliły]... :P
                                ??????????

> Przejedź sie tamtędy, a nie pie..:

Dwa razy dnia tam przejeżdżam, ale takich jaj jakie opisujesz to jeszcze nie
                                widziałem.
                                Nie zdażyło mi się żeby kierman przejechał przystanek. Natomiast widzę
                                nawiedzonych, których chwyta ździwka, że pod Forum nie ma przystanku.
                                • Gość: wredna Re: Wredna pogięło cie czy jak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:06
                                  Jest tymczasowy na moście, w kierunku Ronda...
                                  Czasem są rechoty, czasem - awantura...
                                  • Gość: x Re: Wredna pogięło cie czy jak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:12
                                    > Jest tymczasowy na moście, w kierunku Ronda...

Skora dwa razy dnia tam jadę to raczej wiem.

> Czasem są rechoty, czasem - awantura...

ale to raczej nie jest wina kiermana czy mpk tylko gapiostwo około 1% "pasazerów"
                                    • Gość: wredna Re: Wredna pogięło cie czy jak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:15
                                      Też tamtędy jade - dwa razy dnia :P
                                      Widocznie w okolicach 7 rano ludziom bardziej sie spieszy :P Stąd awantura
                                      zdarza sie częściej.
                                      > ale to raczej nie jest wina kiermana czy mpk tylko gapiostwo około 1% "pasazeró
                                      > w"
                                      Jak to gapiostwo??? Jak to kierman przejeżdża przystanek...
                                      Raczej jest zdziwionko, jak sie zatrzyma na tym przystanku [a nie jest "na
                                      żądanie"].
                                • Gość: wredna Re: Wredna pogięło cie czy jak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:09
                                  Dokładnie to jest to przystanek "Osiedle Podwawelskie" - na stronie MPK nie ma,
                                  że przystanek pod Forum zlikwidowano...
                                  Więc ci "nawiedzeni" mają rację :P
                                  • Gość: x Re: Wredna pogięło cie czy jak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:17
                                    > Dokładnie to jest to przystanek "Osiedle Podwawelskie" - na stronie MPK nie ma,
                                    > że przystanek pod Forum zlikwidowano...
                                    > Więc ci "nawiedzeni" mają rację :P

A KOMUNIKATY TO WAJS? Jak ktoś rozkład w necie znajdzie to i komunikat
                                    przeczyta, a jaki ma być przystanek? "Rzeczka"? przecież dalej obowiązuje Osiedle.

Wiesz co?
                                    Najgłupsza blondyna to szczyt inteligencji przy tobie. Sp....
                                    • Gość: pasażer Rzeczywiście nadajesz sie tylko na bramke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 08:56
                                      w knajpie :)))
                                      > przeczyta, a jaki ma być przystanek? "Rzeczka"? przecież dalej obowiązuje Osied
                                      > le.
                                      Skoro dalej obowiązuje, to do jasnej ciężkiej NALEŻY SIE NA NIM ZATRZYMYWAĆ!!!
                                      Więc bądź łaskaw nie pieprzyć od rzeczy :P

Z taką inteligencją jaką prezentujesz ćwoku, to rzeczywiście nadajesz sie tylko
                                      jako "kark" na bramke w knajpie :P
                                      • Gość: perepeczko Re: Rzeczywiście nadajesz sie tylko na bramke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:10
                                        Raczej jest zdziwionko, jak sie zatrzyma na tym przystanku [a nie jest "na
                                        żądanie"].

Można wiedzieć w czym jest problem. Rano od pon. do piąt. w każdy dzień jadę
                                        tamtędy do pracy 173. Jeszcze nie widziałem żeby kierowca ominął przedmiotowy
                                        przystanek. Czy przypadkiem nie przesadzacie?
                                        • Gość: wredna Re: Rzeczywiście nadajesz sie tylko na bramke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:58
                                          Dziś widzę że przystanek nie jest już "tymczasowy", a stały :)) Słup na rozkłady
                                          jazdy został wkopany w chodnik, pare metrów przed mostem :)
                                          I dziś sie grzecznie zatrzymał...

A cała awantura o to, że właśnie się nie zatrzymywał :)) Co budziło zrozumiałą
                                          wściekłość osób, które chciały wysiąść...
                                          Wygląda na to, że oprócz opie..nia kierowcy, poskarżyli sie do "decydentów" :))

Swoją droga, pare dni temu na 103 tez kierman błysnął formą. W godzinach
                                          popołudniowych, jadąc w kierunku Prokocimia, od przystanku pod AGH [gdzie
                                          wsiadłam], zatrzymał sie później zaledwie na kilku przystankach:
                                          pod kinem Kijów, pod Jubilatem, na Rondzie Grunwaldzkim, Matecznym i dopiero pod
                                          Szkołą Elektryczną przy końcu Kamieńskiego, pomijając pozostałe przystanki,
                                          których jest gruuubo więcej :D, z czego chyba tylko 2 są "na żądanie" :D
                                          Mnie akurat to ucieszyło, bo wcześniej dojechałam do domu, ale ci, co chcieli
                                          wysiąść po drodze chyba zbyt zadowoleni nie byli :D
                                          Na następny dzień też była jazda z omijaniem przystanków, za dwa dni - jakoś
                                          zatrzymywał sie na wszystkich przystankach, na których sie powinien zatrzymac,
                                          zgodnie z rozkładem :)))
                                          • Gość: x Re: Rzeczywiście nadajesz sie tylko na bramke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:52

Będę prawdopodobnie niepopularny tutaj, bo ja o faktach a niektórzy uprawiają
                                            klkierwstwo. Treba dokopać za wszelką cenę MPK, trzeba skrytykować czy ma się
                                            rację czy nie.

> Dziś widzę że przystanek nie jest już "tymczasowy", a stały :)) Słup na rozkład
                                            > y
                                            > jazdy został wkopany w chodnik, pare metrów przed mostem :)

Z tego co się orientuję to przystanek od początku był przystankiem stałym, to
                                            czy jest wkopany czy na tzw. feldze nie ma wpływu na rodzaj przystanku (a więc
                                            czy się zatrzyma kierowca czy nie). Jaśniej, czy jest to przystanek "na
                                            żadanie" (jak niektórzy sugerują) czy "stały"

> Swoją droga, pare dni temu na 103 tez kierman błysnął formą. W godzinach
                                            > popołudniowych, jadąc w kierunku Prokocimia, od przystanku pod AGH [gdzie
                                            > wsiadłam], zatrzymał sie później zaledwie na kilku przystankach:
                                            > pod kinem Kijów, pod Jubilatem, na Rondzie Grunwaldzkim, Matecznym i dopiero po
                                            > d
                                            > Szkołą Elektryczną przy końcu Kamieńskiego, pomijając pozostałe przystanki,
                                            > których jest gruuubo więcej :D, z czego chyba tylko 2 są "na żądanie" :D

Skoro jeżdzisz tam to powinnaś wiedzieć, że przystanków "na żądanie" pomiędzy R.
                                            Matecznego, a Szkołą Elektryczną przy końcu Kamieńskiego jest 3, a nie 2.

Wymianiasz wszystkie tam gdzie się musiał zatrzymać (bez względu na to czy ktoś
                                            wsiadał czy nie), bo były to przystanki "normalne", a skoro "na żadanie" nikt
                                            nie wysiadał i nie wsiadał to nie rozumiem stwierdzenia "kierman błysnął formą"

Na następny dzień też była jazda z omijaniem przystanków, za dwa dni - jakoś
                                            > zatrzymywał sie na wszystkich przystankach, na których sie powinien zatrzymac,
                                            > zgodnie z rozkładem :)))

W taki sposób rodzą się plotki.

Sama wcześniej wymieniłaś gdzie się zatrzymał, a teraz sugerujesz, żę jednak
                                            prawidłowe zachowanie jest "była jazda z omijaniem przystanków"

za dwa dni - jakoś
                                            > zatrzymywał sie na wszystkich przystankach, na których sie powinien zatrzymac,
                                            > zgodnie z rozkładem :)))

Sugerujesz, że na przystankach pomiędzy R. Matecznego, a Kamieńskiego też się
                                            powinien zatrzymać - pomimo, że nikt nie wysiada i nie wsiada.

A wracają do przystanku przy "Wildze" to zgadzam się z przedmówcą, że było to
                                            gapiostwo 1% pasażerów. Sam byłem przez pierwsze dwa dni świadkiem, jak autobus
                                            na omawianym przystanu zatrzymał się, ludzie wsiedli i wysiedli, następnie
                                            bardzo wolno (w korku) przejeżdżał obok dawnego Forum i parę osób podniosło
                                            larum, że chcieli wysiąść,a o niczym nie wiedzieli. Na szczęście zostali przez
                                            pozostałych pasażerów spacyfikowani, tak że tzw. kierman nie musiał nawet
                                            odpowiadać.
                                            Ps.
                                            O ww zmianach dowiedziałem się;
                                            1. Z prasy około miesiąc przed planowanym remontem, następmie na dwa dni również
                                            z prasy.

2. Z kominikatów na Bieżanowie (końcóka - tam gdzie wsiadam)

3. Ze strony MPK (zakładka) komunikaty.

Zresztą zdecydowana większość pasażerów była zorientowana, a że zawsze trafi się
                                            rodzynek, no cóż nie kazdy musi być ......... (tutaj wpisać co komu pasuje, żeby
                                            przypadkiem ktoś się nie poczuł urażony)
                                            • Gość: perepeczko Re: x-owi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:23
                                              > wsiadłam], zatrzymał sie później zaledwie na kilku przystankach:
                                              > pod kinem Kijów, pod Jubilatem, na Rondzie Grunwaldzkim, Matecznym i dopiero po
                                              > d
                                              > Szkołą Elektryczną przy końcu Kamieńskiego, pomijając pozostałe przystanki,
                                              > których jest gruuubo więcej :D, z czego chyba tylko 2 są "na żądanie" :D

Trochę przesadziłeś, bo faktycznie stałych przystankó na tej trasie jest więcej,
                                              jak Most Dębnicki i Podwawelskie. Pomiędzy R>M>, a Kamieńsk... jest faktycznie 3

Jeżeli to była późna pora to jestem za tym zeby kierowca nie stawał jeżeli nikt
                                              nie wysiada i nie wsiada.
                                              Natomiast nie pisze (chyba wredna) o którek pod AGH wsiadał.w zasadzie przed 22:
                                              nie ma możliwości nie zatrzymać się na przystankach Most Dębnicki Podwawelskie,
                                              bo zawsze ktoś jest.

Co do stałości przystanku to faktycznie wkopanie go w ziemię czy postawienie na
                                              jak piszesz metalowej feldze nie ma wpływu na zachowanie kiermana.
                                              Niestety dla niektórych również potwoierdzam spostrzeżenia x co do gramotności,
                                              a raczej jej braku niektórych pasażerów w zaistniałej sytuacji.
                                              • Gość: wredna Re: x-owi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 11:08
                                                Pytasz o godzinę? Mniej więcej między 15:30 a 16 :P
                                                > Jeżeli to była późna pora to jestem za tym zeby kierowca nie stawał jeżeli nikt
                                                > nie wysiada i nie wsiada.
                                                Między Matecznym a Malborską [Zespół Szkół Elektrycznych] są 3 przystanki "na
                                                żąanie" i jeśli nikt nei wsiada/wysiada - nie ma obowiązku zatrzymywania.
                                                Tylko, że na wspomnianym kursie na wszystkich przystankach było po pare osób, co
                                                więcej przed ostatnim z tych przystanków [Makowa - o ile kojarze nazwe] ktoś
                                                nacisnął "Stop", a kierman pojechał dalej, bez zatrzymania :)

> Niestety dla niektórych również potwoierdzam spostrzeżenia x co do gramotności,
                                                > a raczej jej braku niektórych pasażerów w zaistniałej sytuacji.
                                                Informacja, informacja, informacja - MPK zakłada, że to Duch Święty powinien
                                                oświecić pasażera, że jest zmiana, przystanek przeniesiony, itp.
                                            • Gość: wredna Opowiadasz chłopie bzdury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 11:03
                                              > Z tego co się orientuję to przystanek od początku był przystankiem stałym, to
                                              > czy jest wkopany czy na tzw. feldze nie ma wpływu na rodzaj przystanku (a więc
                                              > czy się zatrzyma kierowca czy nie). Jaśniej, czy jest to przystanek "na
                                              > żadanie" (jak niektórzy sugerują) czy "stały"
                                              Wygląda, że stały, przy przystanku "na żądanie" obrazek oznaczający przystanek
                                              ma stosowny napis :D

> Wymianiasz wszystkie tam gdzie się musiał zatrzymać (bez względu na to czy ktoś
                                              > wsiadał czy nie), bo były to przystanki "normalne", a skoro "na żadanie" nikt
                                              > nie wysiadał i nie wsiadał to nie rozumiem stwierdzenia "kierman błysnął formą"
                                              Między Matecznym a Malborską przystanki są "na żądanie", ale przystanek na
                                              Podwawelskim czy przy Moście Dębnickim to przystanki STAŁE!!!

> 2. Z kominikatów na Bieżanowie (końcóka - tam gdzie wsiadam)
                                              > 3. Ze strony MPK (zakładka) komunikaty.
                                              No łaskawie komunikaty tylko na końcówce???? A ci co po drodze wsiadają, to
                                              co??? Duch Święty ma ich oświecić????
                                              No to podaj linka do tych rzekomych komunikatów na stronie MPK :)))
                                              • Gość: TOLEK Re: Opowiadaj dzieciom bajki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 16:50
                                                "Pytasz o godzinę? Mniej więcej między 15:30 a 16 :P"

Możesz takiemu samemu matołowi, jak ty wredna opowiadać takie bajki.

Autobus pełen ludzi (15:30 a 16), na przystankach też czarno, a autobus linii
                                                173 czy innej jedzie i zatrzymuje się wtedy kiedy chce kierowca, a jak nie chce
                                                to jedzie dalej.
                                                Może w przedszkolu ci gł.. krowo uwierzą.
                                                Wymyśl bardziej wiarygodną bajkę.
                                                • Gość: ochat Re: Opowiadaj dzieciom bajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 17:48
                                                  Moja propozycja dla wrednej- przesiądź się babo na rower i daj spokuj wszystkim
                                                  na tym forum bo aż przykro jest czytac te głupoty które wypisujesz
                                                  • Gość: wredna Re: Opowiadaj dzieciom bajki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:33
                                                    Ciebie mpk podwozi pod brame, jeździ mega punktualnie i nigdy sie przez nich nie
                                                    spóźniłeś i nie byłeś zmuszony bulić za taksówke :/
                                                    Czy może jeździsz full wypas furą z klimą a sie do pasażerów, jadących "na
                                                    glonojada", wiecznie spóźniającymi sie tramwajami/autobusami, tylko mądrzysz...

Jak mi zrobisz ścieżke rowerową ze Starego Prokocimia do Rynku to sie przesiąde
                                                    na rower. A na razie - spieprzaj dziadu!
                                                    Jedź rowerem Kamieńskiego czy Wielicką w godzinach szczytu wiejski mędrku :P
                                                • Gość: wredna Cześć chamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 12:30
                                                  W ten sposób jeździł tylko przez dwa dni - zupełnie jakby nie widział ludzi na
                                                  przystankach.
                                                  Po dwóch dniach mu "przeszło" i jakoś potrafił sie zatrzymywać? Czy po prostu
                                                  ktoś naskarżył i kolo dostał solidną zjebkę z "góry" :P
                                                  • Gość: ochat Re: Cześć chamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 19:30
                                                    Ja cie nie obrażam ale jak masz ochotę to mogę zacząć
                                                  • Gość: perepeczko Re: Ściemy ćd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 12:45
                                                    W ten sposób jeździł tylko przez dwa dni - zupełnie jakby nie widział ludzi na
                                                    przystankach.
                                                    Po dwóch dniach mu "przeszło" i jakoś potrafił sie zatrzymywać? Czy po prostu
                                                    ktoś naskarżył i kolo dostał solidną zjebkę z "góry" :P

Komu chcesz opowiedzieć, że przez dwa dni kierowca woził pełen autobus
                                                    pasażerów, z których nikt nie zareagował, nikt nie chciał wysiąść. I dopiero
                                                    reakcja "góry" spowodowała zmianę postępowania kiermana.
                                                    Możliwe, że wiózł samych takich matołów jak ty wredna

Teraz napisz,że jestem poj.. obrońcą MPK.
                                                    Jak napiszsz realną bajkę to sam ją popprę, ale nie bzdury. Chyba, że piszesz to
                                                    dla przedszkolaków, ale one mają więcej rozumu, jak ty i tak ci nie uwierzą.

• Gość: pasażer Kłopoty z myśleniem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:13
                                                    > Komu chcesz opowiedzieć, że przez dwa dni kierowca woził pełen autobus
                                                    > pasażerów, z których nikt nie zareagował, nikt nie chciał wysiąść. I dopiero
                                                    > reakcja "góry" spowodowała zmianę postępowania kiermana.
                                                    A nie potrafisz wymyśleć, że mógł sie poskarżyć ten, co stał na przystanku?
                                                    Bo o tym, że na przystanku byli ludzie, to wredna pisała :)
                                                  • Gość: też pasażer Re: Kłopoty z myśleniem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 22:38
                                                    > A nie potrafisz wymyśleć, że mógł sie poskarżyć ten, co stał na przystanku?

Czyli w autobusie jechały same tumany niczym bezwolne barany na rzeź. Mam
                                                    uwierzyć, że z pełnego autobusu nikt nie chciał wysiąść. Te godziny też są
                                                    ciekawe. Wynik,że wredna jeździła od 15:30 do 18 z tym jednym kierowcą i co...
                                                    no właśnie co. Była tak zafascynowana jazdą bez przystanków, że nie wysiadła? a
                                                    może kierman w podanych godzinach jeździł bez przerwy? czyli małe uprowadzonko
                                                    matołkowatych pasażerów?
                                                    Wredna przestań się kompromitować, acha zapomniałem, że najbardziej głupiej
                                                    blondynce niedorastasz do pięt.
                                                  • Gość: logika Kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:04
                                                    Uśmiałem sie do łez, czytając twoje wypociny chłopczyku...
                                                    Ale po kolei...

> Czyli w autobusie jechały same tumany niczym bezwolne barany na rzeź. Mam
                                                    > uwierzyć, że z pełnego autobusu nikt nie chciał wysiąść.
                                                    A czy to takie dziwne, że na odcinku 3 przystanków "jeden za drugim" nikt nie
                                                    wysiada?

> Wynik,że wredna jeździła od 15:30 do 18 z tym jednym kierowcą i co...
                                                    > no właśnie co. Była tak zafascynowana jazdą bez przystanków, że nie wysiadła?
                                                    Przeciez pisała że jedzie dalej niż wspomniane przystanki, więc po co miała
                                                    wysiadać? Tak dla jaj? :/ Czytaj ze zrozumieniem.

> może kierman w podanych godzinach jeździł bez przerwy?
                                                    Masz napisane, na których sie zatrzymał. Przeczytaj, a nie pitol głupot :/

> Wredna przestań się kompromitować
                                                    Nie jestem wredną ale ci powiem - jesteś durniem, co nie zaliczył czytania ze
                                                    zrozumieniem w podstawówce. I w ten sposób sie urabia innym opinię, że są
                                                    "głupimi blondynkami", samemu będąc totalnym imbecylem.
                                                    Czytanie ze zrozumieniem, to póki co, wczesna podstawówka...

Forum komunikacyjne dostarcza mi czasem niezłej rozrywki, pisują na nim totalni
                                                    kretyni... w twoim niestety stylu - prosze o więcej :))
                                                    Wtrąciłeś sie chłopie, między wódkę a zakąskę i piszesz farmazony, że tylko sie
                                                    śmiac...
                                                  • Gość: wredna Re: Cześć chamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:14
                                                    To było do Tolka :)
                                                    On sam siebie tak określa :)
                                                    A chyba moderatoer coś poprzestawiał i wyszły bzdury.
                                                  • Gość: x Re:pasażerowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:06
                                                    Kłopoty z myśleniem to ty prezentujesz.
                                                    Wyobrażasz sobie pełen autobus ludzi - kierowca olewa przystanki i nikt w
                                                    autobusie nawet nie pierdnie - a wiesz dlaczego?
                                                    1. Bo są tam same debile (co wykluczam)
                                                    2. Wredna zmyśla (co jest prawdopodobne, nie, to jest pewne)
                                                  • Gość: TOLEK Re:Czekam z niecierpliwością IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:46
                                                    Pan Tolek czeka z niecierpliwością na pełny dostęp wszystkich przewoźników do
                                                    koryta (komunikacji miejskiej).
                                                    Poznacie chamy co to znaczy Pan Kierowca. Teraz macie do czynienia tylko z
                                                    kierowcami z MPK.
                                                    Wiecie czym się różnią?.
                                                    Kierowcy w MPK możecie naupychać do woli i jeszcze was przeprosi (tak każe mu
                                                    "góra"). Pan Kierowca natomiast może was wywalić z pojazdu i możecie go najwyżej
                                                    w d... pocałować.
                                                    Zawsze powtarzam:u mnie pasażer ma zawsze tylko prawo (żadnych obowiązków, tak,
                                                    jak w MPK - poczytajcie regulamin)
                                                    Ma prawo oddychać.
                                                    Ma prawo stulić mordę
                                                    Ma prawo zdążać do celu na piechotę

A teraz drodzy forumowicze (tak obrońcy, jak i nadajacy na MPK) możecie Pana
                                                    TOLKA cmoknąć w pępek.
                                                  • Gość: TOLEK Re:Czekam z niecierpliwością IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:48
                                                    A czy to takie dziwne, że na odcinku 3 przystanków "jeden za drugim" nikt nie
                                                    wysiada?

Chyba w Bangladeszu, a nie w Krakowie w szczycie
                                                  • Gość: pasażer Re:Czekam z niecierpliwością IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:22
                                                    > Chyba w Bangladeszu, a nie w Krakowie w szczycie
                                                    Kretyn :)
                                                    Przejedź sie linią 103 a nie gaworz :P W godzinach, które podawała wredna, są
                                                    nawet SIEDZĄCE miejsca :D
                                                  • Gość: pasażer frustrat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:20
                                                    Twoje posty nie świadczą że jesteś chamem. Ty sie nadajesz do psychiatryka :P
                                                    I swoje linie przewozowe masz tylko w snach - wiesz dlaczego? Nie masz bladego
                                                    pojęcia o rynku kapitalistycznym. Komuna szanowny bajarzu homo sovieticus - już
                                                    dawno zdechła.
                                                    Troche synku pojeżdziłem po Małopolsce, także busami :)
                                                    I wszędzie - kierowcy kłaniają sie pasażerowi w pas :) Klient nasz pan! - tak
                                                    jest w każdej firmie usługowej!
                                                    Linia z tak chamowatymi kiermanami, jak piszesz, nie utrzymałaby sie zbyt długo.

Twoja linia obsługuje co najwyżej połączenie Pijusów Dolny z Zadupinem Górnym,
                                                    bo tam jest najbliższa buda z piwem :P
                                                  • Gość: pasażer Czytanie + myślenie = dla "x" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:16
                                                    1. Mówimy o linii 103, nawet w godzinach podanych przez "wredną" nie jeżdzi się
                                                    tam w pozycji "na glonojada". Czasami nawet jest gdzie złożyć swe szacowne 4 litery.
                                                    2. Z całości wynika, że kierman ominął w sumie tylko/aż 5 przystanków, a nie
                                                    wszystkie.
                                                    3. Więc mogło sie tak zdarzyć, że nikt nie chciał wysiadać. LUB
                                                    4. Ktoś uznał, że nie będzie sie zniżał do dyskusji z kiermanem [a zdarzają sie
                                                    wyjątkowo nieprzyjemni], tylko naskarżył gdzie należy.

Tak samo "jechaliście" po kolesiu, co opisał sytuacje, gdy ktoś został
                                                    przytrzaśnięty drzwiami - zmyśla, nierealne, są czujniki...
                                                    A czujnik może ulec awarii???
                                                    Wg was chyba nie może :P
                                                  • blad.logowania Przejedź sie linią 103 29.09.06, 13:29
                                                    w podanych godzinach...
                                                    "Pełen ludzi" a dziwnym trafem są też siedzące miejsca :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka