gph 13.09.06, 09:26 co też Wierzejski mógł mieć na myśli, nie wie nikt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tramwajarz7 Re: OBŁA Unia??? 13.09.06, 09:31 nie może nikt wiedzieć...bo Wierzejski to obiekt w którym myśł nie występuje... a ci jego koledzy z brunatnymi sympatiami to też utylizacyjny materiał, ale podobno nikt się nie chce zająć śmieciem o takim stopniu degadacji... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteban Re: OBŁA Unia??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 09:48 może by ich tak do krematorium, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Nie wiem o kim myślisz, 13.09.06, 11:51 ale jak widać masz upodobania bardziej niż określone i technikę bliską upodobaniom... Resocjalizować można niekoniecznie wysokotemperaturowo...a ujeżdżanie , poskramianie czasem wychodzi i najdzikszym rumakom na zdrowie. na zdrowie! trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Nie wiem o kim myślisz, 13.09.06, 11:54 a ja tak czuję że ów pacjent podpisany esteban mógł wiedzieć co poseł miał na myśli :D Odpowiedz Link Zgłoś