trudny2002 15.09.06, 08:59 No i dziennikarstwo znow kogos stracilo... [][][] trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikoo1 Re: Oriana Falacci [][][][] 15.09.06, 09:15 Wściekłość i duma! Odwaga i bezkompromisowość! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Oriana Falacci [][][][] 15.09.06, 09:15 Wściekłość i duma! Odwaga i bezkompromisowość! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Oriana Falacci [][][][] 15.09.06, 09:18 a kto Ciebie uprawnia do wykrzykiwania nad martwym ciałem fachowego dziennikarza? To efektowne hasełka, ale puste jako słowa. Dziennikarz nie potrzebuje wsparcia a zwłąszcza dziennikarz w formie jaka Orianie jest na dziś dana. szacunek....to jest to czego potrzeba...i za życia i dziś... trudny Przepraszam Cię ale nie pokrzykuj gdy mogiła jeszcze nie zamknięta Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Oriana Falacci [][][][] 15.09.06, 09:24 Cokolwiek ktokolwiek nie napisze, będzie banalne w obliczu nieuniknionego. Myślę,ze Zmarła byłaby zadowolona, że pamiętamy jej słynne publikacje(1) i jej niebanalną drogę życiową (2), Ona ceniła sobie łamanie dusznych konwencji.... Niech spoczywa w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Oriana Falacci [][][][] 15.09.06, 09:35 nie była moją faworytką, ale szanowałem ją w jakiś sposób... :c( Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Oriana [][][][] 15.09.06, 11:20 w świecie porawności politycznej i politycznego gejowa, mówiła głośno i co ważne, wyraźnie, co się naprawdę dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
olek60 Re: Oriana [][][][] 16.09.06, 04:24 Mówiła prawde której nikt nie chce słyczeć. Mówiła odważnie nie bojąc sie że za odwagę i zasady trzeba płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Oriana [][][][] 16.09.06, 07:16 Cześc jej pamięci!! Kobieta-Chłop-bezkompromisowa.Złamała i zaznaczyła nowe kanony publicystyki.Obnażyła faszyzm,muzułmanizm małość"wielkich"ludzi. jes potyczki z Chomeinim zapisały się w historii!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Oriana Falacci [][][][] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 20:07 www.eurojihad.org/name-News-article-sid-5947.html Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.czestochowska Re: Oriana Falacci [][][][] 16.09.06, 21:16 CZEŚĆ JEJ PAMIĘCI [*[*[*] Odpowiedz Link Zgłoś