skks 15.09.06, 09:12 Nieeee !! Kaczyński, Lech Kaczyński. Lech Kaczyński wywiadowcą UOP!! Lech Kaczyński żołnierzem GROMu? No, no. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Bond? James Bond? 15.09.06, 09:23 Jak wspominają akta to znaczy, ze agent...ale czy Bond? Nie wiem poczekam na nową ustawę...moze nie tytul agenta a Bonda właśnie będą obdzielać:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Bond? James Bond? 15.09.06, 09:34 No ja myślałem, że każden agent to Bond... I to TAKI agent, agent Kaczyński. A któremu to teczkę sfałszowano? bo mi się myli - to ze starości. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Ale jeśli o pomyłkach i szybkości działania 15.09.06, 09:39 to powiem, ze niedoceniałem goscia który przebywa w USA...otóz w pięc minut załatwił ze tysiąc żołnierzy pojedzie do Azji...i to na prawdziwą wojnę... Dwustu na minutę...no, to lepiej niż Kubica trudny A Kubica to kiedyś był taki gimnastyk...ten był elastyczny...ale żeby dwustu to chyba pierwszy tak powazny sukces Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Ale jeśli o pomyłkach i szybkości działania 15.09.06, 09:51 No widzisz... agent potrafi! W 5 min dać dobrą robotę dwustu chłopom!! Odpowiedz Link Zgłoś