gph 11.03.03, 16:46 i dalej się urlopuję..:) jeszcze pół tygodnia..:):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marceliszpak Re: pozdrawiam wszystkich pracujących w pocie 11.03.03, 16:59 gph napisał: > i dalej się urlopuję..:) > jeszcze pół tygodnia..:):) swinia :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph buhehe 11.03.03, 17:05 w zeszłym roku pracowałem tak ciężko, że mi 10 dni urlopu zostało, to i teraz muszę w pocie czoła go wykorzystać..:) może zajrzę do Kur w sobotę..:) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: buhehe 11.03.03, 18:35 Ja od poniedziałku na zaległy idę :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Gph IP: *.localdomain 11.03.03, 20:11 No to wypoczywaj, tu nudy że aż piszczy. Jakoś tak milkliwie, ale cud sety się wydarzył. Każdy winien chlapnąć setę na sto tysięcy w marcu. W pierwszej połowie, a dokładnie 11... Nuda , proszę Szanownego...nuda trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 odpoczywaj... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 21:14 Uprzejmie donosze,ze bylam na Fridzie...tfuuu...film pod tytulem "Frida" widzialam. Mam szereg uwag, ale o tem potem... Ps. Juz mialam napisac "odpoczywaj kochanie..." ale przypomnialam sobie o mrozacych krew w zylach konsekwencjach takiej nieostroznosci towarzysko- jezykowej...Tak wiec - nad wyraz oficjalnie i bron boze bez poufalosci - odpoczywaj... Odpowiedz Link Zgłoś
gph ano właśnie.. bez zbytnich poufałości.. 12.03.03, 12:42 a że do filmu będziesz miała zastrzeżenia - to było pewne, jak śmierć. więc wcale ale to wcale mnie to nie dziwi. bo jedynym obrazem, do którego kobity zastrzeżeń nie mają jest z reguły ich odbicie w źródełku.. (zwłaszcza z mętną wodą.. hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ano właśnie.. bez zbytnich poufałości.. 12.03.03, 12:56 ciężkie zastrzeżenia nt tego filmu to wysunął publicznie jacek szczerba w wyborczej. sądząc z imienia, facet. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ano właśnie.. bez zbytnich poufałości.. 12.03.03, 13:01 jottka napisała: > ciężkie zastrzeżenia nt tego filmu to wysunął publicznie jacek szczerba w > wyborczej. sądząc z imienia, facet. nie zdziwiłbym się, gdyby była to kobita pisząca pod pseudonimem. a Ty jottka nie wyciągaj z kontekstu i nie rób się obrończynią wszystkich uciśnionych kobit.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ano właśnie.. bez zbytnich poufałości.. 12.03.03, 13:05 zwykle robię to, co mi się podoba a odnosnik do szczerby to dlatego, że skrytykował film z powodu okrutnego spłaszczenia postaci fridy kahlo, tj własnie niedostatków feministycznych. no ale aktorstwa salmy h. też siem czepiał Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Aaaaaa... powitać! 12.03.03, 13:33 ...naszego wczasowicza! Jak tam w Ciechocinku? Odpoczął Waść? FWP działa dobrze jak zwykle...? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Aaaaaa... powitać! 12.03.03, 15:47 zależy kiedy. na turnusach marcowych z reguły jest ok. przyjeżdżają prawdziwi fanatycy wczasów. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in wiec tak: 12.03.03, 18:05 1. szczerba to zaden autorytet pisze recenzje z filmów na których nie był nie wiem czy tak było w tym przypadku ale mu nie ufam 2. gph! odbierasz w domu jakiegos maila?? jest sprawa dosyc pilna... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: wiec tak: 12.03.03, 18:06 m.in napisał: > 1. szczerba to zaden autorytet > pisze recenzje z filmów na których nie był > nie wiem czy tak było w tym przypadku ale mu nie ufam > 2. gph! odbierasz w domu jakiegos maila?? jest sprawa dosyc pilna... jak wchodzę w sieć to odbieram. następnym razem planuję w piątek, bo jutro wyjeżdżam. jakby co to trudny i marcel mają mój nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś