wodnik74 13.03.03, 13:52 jakby ktoś mi streścił, wątki z ostatnich kilku dni, bo mnie trochę porwała robota (jezeli ktoś myślał, że byłam na wczasach to się mylił ...), a teraz i tak nie dam rady się zaktualizować :))) To co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: fajnie by było 13.03.03, 14:10 Ostatnio było szcytowanie przy 100 tys. i Mikołaj, który miał zastrzyk. Więcej ciekawych rzeczy jakoś nie jestem sobie w stanie przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: o? 13.03.03, 14:13 Jak to? Mikołaja szczepili przeciw tężcowi. Baaardzo charakterystyczny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: o? 13.03.03, 14:14 :))) widzisz, tyle straciłaś ... a moze coś innego pamiętasz??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boldhead szpik i plyn rdzeniowy IP: 213.77.44.* 13.03.03, 14:17 jottka napisała: > to ja zastrzyku nie pamiętam :( a punkcje mostka i odcinka ledzwiowego kregoslupa, pamietasz. to ten watek Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: szpik i plyn rdzeniowy 13.03.03, 14:27 cuś właśnie czytam o rdzeniu kręgowym zarodka kurzego, ale mikołaj chyba nie zalicza się do drobiu??? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka faktycznie 13.03.03, 14:33 znalazłam te lamenty, jakoś mie umknęły ciekawe, czy m7 po zabiegu wyrosła już nowa para uszek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj iii IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 19:09 viking73 napisał: > Ostatnio było szcytowanie przy 100 tys. i Mikołaj, który miał zastrzyk. Więcej > ciekawych rzeczy jakoś nie jestem sobie w stanie przypomnieć. no nie!!! nie napisales, ze to JA mialem te sto tysiecy i w ten sposob wygralem fundowana przez siebie nagrode ;-))) aha, dementujac plotki - nie bylo zadnych zastrzykow, lekarka poszla do domu zanim ja przyszedlem do szkoly. podobno miala chorego syna..... koszmar powtorzy sie we srode ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: iii 13.03.03, 19:36 to znaczy uszka i skrzydełka wyrosną ci dopiero za tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: iii 13.03.03, 20:52 jottka napisała: > to znaczy uszka i skrzydełka wyrosną ci dopiero za tydzień? uszka juz mam:) a skrzydelka ma chomiczyca:) tzn wlasciwie miala, bo jej te piora przycialem ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: iii 13.03.03, 21:04 zbrodniarz!!! to z zawiści, że sam nie umiesz latać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: iii IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 23:11 jottka napisała: > zbrodniarz!!! > > to z zawiści, że sam nie umiesz latać :( e tam.. ostatnio uciekla mi i w srodku nocy musialem ja lapac z zaskoczenia. oduczy sie to sobie polata... ooo... tak z metr teraz byl... ladny skok. hehe i od razu nastepny, ale troche krotszy. dalszej czesci goracej relacji nie bedzie, bo mysz sie zaklinowala miedzy ksiazkami na podlodze i wrzucilem ja spowrotem do klatki :)) jottka, bedziesz w sobote? chcialem Ci conieco oddac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hidden Re: fajnie by było 13.03.03, 17:31 wodnik74 napisała: > jakby ktoś mi streścił, wątki z ostatnich kilku dni, bo mnie trochę porwała > robota (jezeli ktoś myślał, że byłam na wczasach to się mylił ...), a teraz i > tak nie dam rady się zaktualizować :))) > To co? Był tu jeszcze niejaki proveritas,który pisał,że sikał na UJ-ot,chodził na czworaka wokół Rynku i po plantach i srał gdzie popadnie a potem dziwił się, ze w Krakowie tyle gówna. Odpowiedz Link Zgłoś