Dodaj do ulubionych

BMW.WilliamsF1-koszulka czy ktos tez kupil? i czy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:11
przytrafilo mu sie podobne zdarzenie. Sorry ale w Krakowie, w Galerii Kazmi
erz jakis czas temu na stoisku firmowym ekipy Kubicy kupilam mezowi takowa
koszulke. Po pierwszym praniu zrobila sie dziura wielkosci piesci i wiele
mniejszych. Jestem oslupiala. Nigdy mi sie takowe cos nie przytrafilo. Czy
ktos moze kupil taka koszulke i tez ma taki problem?
Obserwuj wątek
    • trudny2002 Po pierwszym praniu... 26.09.06, 14:22
      nic już nie jest jak dawniej...no i ta dziura jakoś nie dziwi, a nawet
      dziwiłoby gdyby jej nie było...
      trudny
      A z tymi wielkościami ...no wiesz bywa i tak w końcy pięść też nie jest jakimś
      gigantem...
      • Gość: pomocy Re: Po pierwszym praniu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 15:03
        ja prosze o pomoc a nie frustracje z nudow. czy jest jeszcze ktos kto pomoze a
        nie odpisuje byle odpisywac. dziekuje
        • trudny2002 Ależ się czuję skarcony...ale do tematu 26.09.06, 15:19
          No i niby na czym miałaby polegac ta pomoc?
          Czy informacja że ktoś dokładnie to samo zastał jest tu pomocna?
          A jeśli akurat nic się nie zdarzyło i zwyczajnie koszulka się wyprała, to czy
          to pomaga?
          Nie wiem na czym , serio całkiem ma polegac poza zaspokojeniem ciekawości i
          podzieleniem się opisem zdarzenia które albo moze być fatalnym skutkiem nie
          trafionego środka piorącego, albo wyjatkoweego przypadku poszarpania przez
          pralkę, albo wad tkaniny albo być moze uszkodzeń jakie w sposób niewidoczny
          przed praniem osłabiły włokna...i co?
          No przecież jeśli Ci współczuć będzie ten lub ów to już pomocne? A jeślki nie
          to czy Twoja nieporadność jest aż tej miary?
          Jeśli masz watpliwości co do jakości artykułu jaki kupiłaś, to musisz się z tym
          konretnym przypadkiem zwrócić do sprzedawcy i ten albo reklamację uzna albo
          nie...zależy to od okoliczności
          A Ty masz pretensje że odzywa się ktoś sfrustrowany i znudzony?
          Myślę, ze to diagnoza chybiona, natomiast sięganie po konsultacje na forum w
          sprawie jaka dotyczy fizycznego uszkodzenia o którym masz do zakomunikowania
          tyle, ze dziura wielkości pięści...i to wprawia Cię w osłupienie...no to zyczę
          wielu jeszcze zakupów ze skutkami lepszymi.....życze też więcej pogody
          ducha...a serio to wydaje mi się, ze poza żartami nikt nie będzie skory do
          rozważań na temat przyczyny wypadania dziur w koszulkach:)
          A po praniu serio...nic już nie jest jak dawniej...cokolwiek sobie o tym
          myślisz:)
          Pozdrawiam i życzę miłego i słonecznego dnia
          trudny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka