Dodaj do ulubionych

koleżanko Lubińska z UW

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.02, 22:35
dlaczego wprowadzasz w błąd wyborców, UW nie zaakceptowała twojej kandydatury
więc odeszłaś , bezpartyjna to TY nie jesteś
Obserwuj wątek
    • Gość: Rychu Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.02, 22:43
      A nachy coraz pełniejsze. Oj, jest powód do przerażenia. Dosyć, politykom
      dziękujemy. Wam, chłopcy z Unii Wolności, tym bardziej. Mieliście już swoje 8
      lat w tym mieście. Pora zmienić zawód. Z nieudacznika, na muzyka.
      • rycyna Re: koleżanko Lubińska z UW 12.10.02, 23:18
        Gość portalu: Rychu napisał(a):

> Pora zmienić zawód. Z nieudacznika, na muzyka.

Popieram!
        Rycyna dla Szczecina!!!
      • Gość: borek Re: koleżanko Lubińska z UW IP: proxy / 212.160.165.* 18.10.02, 12:56
        Jak czytam w gazecie wyborczej wypowiedzi p. Lubińskiej to włos się jeży jaka
        jest zakłamana przecież zanim wystartowała jako niezależna odwiedziła PO ,
        PiS,i jeszcze jakieś tam drobne partyjki ale ale wszędzie ją pogonili, a teraz
        wpakowała tyle pieniędzy w kampanię że ona (w jej miemaniu) musi wygrać, a jak
        pisze że nie wchodzi w żadne układy to powiem że kłamie bo wysyła swoich ludzi
        i próbuje przekabacić niektórych kandydatów (tych co niby mają po pare procent)
        przyszłymi stołkami w UM. Wiem że nie mogę tego udowodnić ale pani otym wie i
        to mi wystarczy . Kłamstwem pani nie wygra mimo że pani musi a ci wszyscy co w
        panią wpakowali tyle pieniędzy nie rozkradną miasta, tylko będą panią ścigać, i
        ścigać i ścigać
    • lupin2 To nie był Marek. Marek nie jest taki głupi. n/t 13.10.02, 12:08
      • Gość: drak Re: To nie był Marek. Marek nie jest taki głupi. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 08:04
        ale mógł być.Tylko po co? Wszyscy wiedzą, że Lubińska była we władzach naszej
        partii (regionalnych i krajowych).To że robi z siebie idiotkę, to jej
        sprawa.Przegrywać też trzeba umieć.
        • Gość: MAJA pierwsza w rankingach IP: *.members.com.pl 14.10.02, 09:33
          Na razie to Teresa Lubińska wygrywa. A wygrywa dlatego, że odrzuciła: "wicie,
          rozumicie towarzyszu, najważniejszy jest piorytet w postaci towarzysza (i tutaj
          można wstawić odpowiednie nazwisko w zależności od ugrupowania), bo nasz
          towarzysz wprawdzie jest nieudacznikiem, miernotą i darmozjadem społecznym, ale
          ma zasługi". I choćbyście nie wiem jak szczekali, to nasze społeczeństwo jest
          mądre i doskonale to rozumie. Natomiast nie można poznać mechanizmów
          partyjnych, bez uczestnictwa w działalności. T.L. jest bystra, bo zorientowała
          się po 8-miesiącach, jak to wszystko działa. Inni zmarnowali więcej czasu. Nikt
          nie odrzuca partii, jako organizacji działających wg określonego programu w
          celu zdobycia władzy. Ale nasza demokracja jest jeszcze młoda i potrzebny jest
          czas, na wykrystalizowanie się ugrupowań centro- i prawicowych. Najpierw muszą
          mieć kogo reprezentować. Zresztą ugrupowania socjaldemokratyczne w naszym kraju
          też jeszcze się muszą dużo nauczyć i zrzucić z siebie bagaż złych doświadczeń.
          Po wyborach przyjdzie na to czas.
          • rycyna Re: pierwsza w rankingach 14.10.02, 10:17
            Gość portalu: MAJA napisał(a):

> Na razie to Teresa Lubińska wygrywa.

Owszem, owszem ;)
            "Niezależna" kandydatka na polityczny urząd Prezydenta Miasta
            dziękuje dotychczasowym politykom, moszcząc sobie w śród nich własne, nowe
            miejsce z niezrealizowanymi jeszcze politykami lokalnymi w tle.
            "Niezależne" rankingi Uniwersytetu Szczecińskiego pokazują
            zwycięzkie wyniki pani profesor Uniwersytetu Szczecińskiego.
            Brawo!
            Marketing to siła a nauczyciel marketingu to potęga!
            • Gość: Renata Re: pierwsza w rankingach własnych IP: 212.14.60.* 14.10.02, 10:34
              rycyna napisała:

> Gość portalu: MAJA napisał(a):
              >
              > > Na razie to Teresa Lubińska wygrywa.
              >
              > Owszem, owszem ;)
              > "Niezależna" kandydatka na polityczny urząd Prezydenta Miasta
              > dziękuje dotychczasowym politykom, moszcząc sobie w śród nich własne, nowe
              > miejsce z niezrealizowanymi jeszcze politykami lokalnymi w tle.
              > "Niezależne" rankingi Uniwersytetu Szczecińskiego pokazują
              > zwycięzkie wyniki pani profesor Uniwersytetu Szczecińskiego.
              > Brawo!
              > Marketing to siła a nauczyciel marketingu to potęga!

Marketing to rzecz , na której kazdy w Polsce się zna. Ha , ha.
              Nie rozśmieszaj mnie niezależnymi badaniami Uniwersyteckimi.
              To tak jakby Chrobrowski zrobił badania w Gajkowym Biurze Badań

• Gość: Aśka Re: koleżanko Lubińska z UW IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 14.10.02, 10:49
      Przecież każdy wie, że P.L. była we władzach UW i ubiegała się o poparcie jej
      kandydatury w wyborach sam. Jak nie wyszło z UW to o to samo poprosiła PO. I
      dopiero jak znowu nie wyszło zaczęła udawać bezpartyjną. I nie ma się co
      oburzać na fakty. Teza o bezpartyjności już została obalona, teraz czekamy na
      obalenie tezy o fachowości.
      • rycyna Re: koleżanko Lubińska z UW 14.10.02, 16:42
        Gość portalu: Aśka napisał(a):

> Przecież każdy wie, że P.L. była we władzach UW i ubiegała się o poparcie jej
        > kandydatury w wyborach sam. Jak nie wyszło z UW to o to samo poprosiła PO. I
        > dopiero jak znowu nie wyszło zaczęła udawać bezpartyjną. I nie ma się co
        > oburzać na fakty. Teza o bezpartyjności już została obalona, teraz czekamy na
        > obalenie tezy o fachowości.

Asiu,
        czyżbyś popierała kandydaturę Rektora Puzyny na prezydenta?
      • Gość: Rychu Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 18:11
        Koleżanko Aśko, znane są twoje skłonności Rujnowiczowskie, stąd wszelkie
        wypowiedzi nie są obiektywne. Mam nadzieję, że znajdziesz swoje miejsce w życiu
        po wygranej Teresy Lubińskiej. Depresja jest podleczalna. Wścieklizna nie.
        • Gość: Leon Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.visp.energis.pl 14.10.02, 23:37
          Gość portalu: Rychu napisał(a):

> Koleżanko Aśko, znane są twoje skłonności Rujnowiczowskie, stąd wszelkie
          > wypowiedzi nie są obiektywne

Czy sugerujesz, że Aśka dla niego pracuje?
    • Gość: szczeniak Re: Lubińska opusciła UW na zyczenie PO Litwinski IP: *.net.iton.pl 14.10.02, 17:50
      to Platforma Obywatelska w osobie Zaremby i jego mozgu Litwinskiego dala
      Teresce alternatywe bedziesz nasza kandydatka jesli opuscisz szeregi UW,
      wypowiedzi Zaremby w gazecie o tym swiadcza dobitnie. I od tej pory nasza
      Tereska nadyma sie i nadyma a sld i tak nie traktuje je powaznie chyba ze
      zamiast Litwinskiego to jej marzy sie viceprezydentura u Rujnowicza, nic z tego
      ŁUSZCZEWSKI GÓRĄ
      • lupin2 Wariant prawdopodobny 14.10.02, 19:05
        Gość portalu: szczeniak napisał(a):

> to Platforma Obywatelska w osobie Zaremby i jego mozgu Litwinskiego dala
        > Teresce alternatywe bedziesz nasza kandydatka jesli opuscisz szeregi UW,
        > wypowiedzi Zaremby w gazecie o tym swiadcza dobitnie. I od tej pory nasza
        > Tereska nadyma sie i nadyma a sld i tak nie traktuje je powaznie chyba ze
        > zamiast Litwinskiego to jej marzy sie viceprezydentura u Rujnowicza

I to jest prawdopodobny wariant ! Mówi dobrze o Rujnowiczu !

• Gość: Koćmiel Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 23:21
      witam ponownie !!! Bezpartyjność Tereski została obalona jak ktoś zauważył,
      fachowość myślę, że się obroni pod warunkiem pozostania na uczelni. Magnolio
      Pa !
      • Gość: Koćmiel Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 23:13
    • Gość: Aśka Re: koleżanko Lubińska z UW IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 15.10.02, 11:55
      Kolego Rychu! Na początku mego listu do Ciebie chciałabym przypomnieć, że
      przynależność partyjna Kandydatki była znana od dawien dawna. Pamiętasz może
      wybory parlamentarne i twór o nazwie Blok Senat 2001? A może skleroza chwyciła
      Cię w swoje pazury i Ty już ociupinkę "zabył"? Co do poparcia T.L. w
      samorządówce polecam wcześniejsze wydania prasy lokalnej. Były "różne kwiatki"
      o poparciu przez PO. I to w wypowiedziach samej kandydatki. To niestety Ty
      zachowujesz się jakbyś miał co najmniej "wściekliznę macicy".
      • Gość: jórek Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 16:08
        asia popieram
    • Gość: kolega z UW Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 22:42
      Przykro mi że nie lubisz już UW , gdzie nasze wsólne ideały Tereska? Sprzedałaś
      się ?
      • Gość: Rychu patetos=patos+etos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.02, 23:00
        Gość portalu: kolega z UW napisał(a):

> Przykro mi że nie lubisz już UW , gdzie nasze wsólne ideały Tereska?
        Sprzedałaś się ?

Jak to mój tatuś mówi: krowy z tobą pasała?
        Wsólne ideały masz z W. Puzyną. W Fundacji Rozwoju Demokracjii Lokalnej i WSAP-
        ie. Z tego żyjecie. Niekoniecznie są to ideały UW. Mimo patetosu (patos+etos)
        głoszonego (granego) publicznie.
        A komu? Żydom, masonom czy cyklistom? :-))
      • Gość: yans Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.szczecin.telan.pl 18.10.02, 11:35
        Widzę że działacze UW wciąż cierpią na etos UD. Brawo tylko jak swego czasu
        chcaiło się zmiany w partiach i się mówiło że nie tak powinno się prowadzić
        dialog ze społeczeństwem to człowiek został wyzwany wręcz od gówniarzy (leciwe
        Panie użyły łagodniejszej formy sens ten sam) a sam p.Puzyna powiedział ze
        partia nie może się "sprzedawać" jak ..."majtki na rynku" (cyt. dosłowny). A
        terez no proszę gra na puzonie i występuje jak pajac. I jeszcze teraz sobie
        etosem gęby wycierają. Niestety UW świętą partią świętą nie jest.
        • Gość: KOLO do towarzysza Pawlaka IP: 212.14.14.* 18.10.02, 13:01
          Arku co się stresujesz? Byłeś w UW, byłeś w PO i teraz się błąkasz. Pani prof.
          pod skrzydełka Cię już przyjęła? Pozdrawiam, ale radnym już teraz nie
          zostaniesz. Szkoda, że tak późno znów zdecydowałeś się opuścić kolejną
          partię...
    • Gość: Aśka Re: koleżanko Lubińska z UW IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 16.10.02, 08:45
      Rychu kochany, chyba trochę zagalopowałeś się? Patos masz a etos wcięło!
      • Gość: jórek Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 23:00
        Rychu kultury troszkę , nie denerwuj się tak. Wiem żeś burak, ale nie musisz
        tego udowadniać. A Lubińską prywatnie bardzo lubię , a prezydent z niej żaden.
    • Gość: tak,tak Re: koleżanko Lubińska z UW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 14:07
      • Gość: MAJA wesoło mi :-)) IP: *.members.com.pl 24.10.02, 16:06
        A mnie jest szkoda lata, i szkoda letnich wspomnień. Niech mówią głupi o mnie,
        a mnie jest żal....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka