grochemosciane 26.09.06, 21:02 No to wreszcie rozumiem co oznacza w policji podjęcie przez policję "odpowiednich działań"! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grochemosciane No jasne! 26.09.06, 21:03 No to wreszcie rozumiem co oznacza w policji podjęcie przez policję "odpowiednich działań"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabierzów Re: No jasne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 08:21 no cóż, czekałam na taki obrót sprawy już od jakiegoś czasu i wreszcie ktoś to opisał - dziekuję. Miałam taki sam kontakt z podkrakowską policją. Mimo moich wezwań do pijackich burd - to ja dostałam wezwanie do sądu! o bezpodstawne wzywanie policji. A fakt pozostaje faktem, że policja przyjeżdżała od wezwania nawet po 3-4 godzinach i guzik zastawała!!!!! Rzecznik policji!- do tej pory gadałeś od rzeczy - ale teraz przesadziłeś w komentarzu - jest kompromitujący!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Wyrok za wezwanie funkcjonariuszy IP: *.autocom.pl 26.09.06, 23:15 A to teraz policja uznaje, kto jest właścicielem gruntu. Oto przykład jakie spustoszenie w umysłach Polaków zrobiło pól wieku komuny. W USA gdyby jakiś dureń nawet przypadkiem wlazł na moją działkę, mogę go przegonić w dowolony skutezny sposób, a jeśli się będzie ociągał, to mogę go zastrzelić i obronię się tym, że poczułem się zagrożony, bo naruszył moje posiadanie. No ale u nas w Polsce wszystko jest przecież wspólne i powinna ta Pani jeszcze podziękować, że ten Pan skosił trawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2eh Wyrok za wezwanie funkcjonariuszy IP: 83.175.180.* 27.09.06, 09:19 to nie policjanci są winni tylko sąd grodzki w Krakowie w tym sądzie przegrywa sie sprawy , pomimo że nie udowodniono winy jest zarzut ,że ktoś parkował na skrzyżowaniu skrzyżowanie to przecięcie się dróg co oznacza ,ze ktos parkował na tym przecięciu ktoś nie parkował i został skazany gdyby straż zarzuciła ,że ktoś parkował bliżej niż 10 m od skrzyżowania to co innego a sąd skazał bo jeden strażnik twierdził(brak innych dowodów ) że stano na skrzyzowaniu a wówczas należy przecież auto odholować a tego nie uczyniono inna sprawa to ukaranie także karą dodatkową zakazu prowadzenia pojazdów za to ,że młody człowiek spowodował kolizję drogową będąc trzeźwym a sąd uzasadniał ,ze młodzi szaleją na drogach i trzeba karać śmiechu warte ale i warte przyjrzenia się sądowi groedzkiemu w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś