gosc_horrorum 25.01.06, 22:57 Ogladaliście dzisiaj sejowy show posła Gadzinowskiego pt. "W Hong Kongu"? No ja boki zrywałem i pękałem ze śmiechu. Super. Może jest to gdzieś na necie? Bratu w Ameryce podeślę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :)) posłowie dostali głupawki - co nie jest wyjątkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:14 bo głupawka dopada ich codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymek Re: W Hong Kongu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:35 Bo Gadzinowski to strasznie inteligentna bestia jest. Wie że z PIS-uarami może sobie w folgować ile wlezie. Dobrze że się upewnił czy wiedzą co to jest Hong Kong. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: W Hong Kongu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:38 za te PiSuary to admin cię pewnie skasuje, jak mnie już parę razy kaczyzm nadszedł szybko i predko nie odejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: W Hong Kongu ... 26.01.06, 12:31 Kaczyzm niczym kometa.nadlecial b szybko,i jeszcze szybciej odleci.Licze na efekt Dopplera. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: W Hong Kongu ... 26.01.06, 15:10 Tak mowil.Popatrz jak szybko wplynal na niego Gosiewski.Mam nadzieje ze reszte zdana powiedzial nie po gosiewskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: W Hong Kongu ... 26.01.06, 10:59 popieram Gadzinowski sobie z nimi jeździ jak chce:) PISiory:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: W Hong Kongu ... IP: *.devs.futuro.pl 26.01.06, 10:41 on mówił "w hĄkongu"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he i tak mówi lepiej niż Gosiewski świniaczek :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:16 który akcentuje z zaskoczenia i wycisza najważniejsze słowa Odpowiedz Link Zgłoś