Gość: BONO IP: *.chello.pl 14.03.03, 09:48 CZY KTOS Z WAS WIE 'CO DALEJ?' Z MIESZKANIAMI BUDOWANYMI PRZY UL. EMAUS PRZEZ BUDOWLANA SPOLKE MIESZKANIOWA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: MIESZKANIA PRZY UL. EMAUS IP: 62.233.163.* 14.03.03, 14:21 Gość portalu: BONO napisał(a): > CZY KTOS Z WAS WIE 'CO DALEJ?' Z MIESZKANIAMI BUDOWANYMI PRZY UL. EMAUS PRZEZ > BUDOWLANA SPOLKE MIESZKANIOWA? Wyłącz capsa chłopcze....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hinda Re: MIESZKANIA PRZY UL. EMAUS IP: *.law.uj.edu.pl 14.03.03, 14:45 spolka zbankrutowala, a niedoszli lokatorzy skladaja biegaja po prawnikach i skladaja pozwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: MIESZKANIA PRZY UL. EMAUS IP: 62.233.163.* 14.03.03, 15:31 Gość portalu: hinda napisał(a): > spolka zbankrutowala, a niedoszli lokatorzy skladaja biegaja po prawnikach i > skladaja pozwy. Jesteś pewna,że zbankrutowała?To była duża spółka,wydawało się wiarygodna. Zabudowała b.dużą część osiedla Widok.Niewielu developerów zrealizowało udanie inwestycję na taką skalę.Czyzby niepowodzenie przy kameralnej budowie przy Emaus ich rzeczywiście wykończyło?A może działają nadal tylko już pod innym szyldem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: MIESZKANIA PRZY UL. EMAUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.03, 17:20 Bardzo mnie ta sprawa interesuje ponieważ sam tam zainwestowałem. Ostatnio dostałem list, że odbyła się już rozprawa NSA i wniosek o wstrzymanie inwestycji został odrzucony. Teraz wyrok się uprawomocnia. Jest nadzieja, że budowa ruszy na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś