jottka 19.03.03, 21:17 urodziny ma i popłakuje na forumszczecin, że życzeń chciałby :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seven Re: rocznicowy swarożyc IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 21:46 jottka napisała: > urodziny ma i popłakuje na forumszczecin, że życzeń chciałby :) oo, juz wszyscy leca ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: rocznicowy swarożyc 19.03.03, 21:50 no, wątek w szczecinie się całkiem rozrasta - gryf wzywa wszystkich świętych katolickich w rozpaczy, że o święcie swarożyca zapomniał :) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jottka 20.03.03, 13:01 Jottko droga! Doceniajac twoje zaangazowanie musze Ci jednak wytknac blad; Nie powinnas wierzyc ze uda Ci sie sklonic mieszkancow najbardziej czarnego miasta w Polsce do skladania holdu bozkowi poganskiemu... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottka 20.03.03, 13:05 jako bądź co bądź istota metafizyczna nie powinieneś nikomu wytykać małej wiary :) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jottka 20.03.03, 13:14 jottka napisała: jako bądź co bądź istota metafizyczna nie powinieneś nikomu wytykać małej wiary :) '''''''''''''''''''''''''''' a wcale ze nie! Jestem z krwi i kosci, i -jak chcesz- to mozesz mnie nawet poglaskac... tu i uwdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: pedofil! n/t 20.03.03, 13:25 hmmmm , wydaje sie ze jottka jest dojrzala kobieta a nie jaks tam nieletnia trzpiotka :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: zdrada! n/t 20.03.03, 13:34 a już liczyłam, że jesteś krótkowidzem :( Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: zdrada! n/t 20.03.03, 13:43 bo jestem :) a Ty jesteś "taka mala" choć pyskata Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Viking 73 20.03.03, 14:42 Tack ska Du ha, Viking Du har räddat den svarta stadens ära! Jag förstår inte varifrån fick Du för dig att jag härmas (nasladowac, przedrzezniac)av någon i Szczecin. Alla uttryckte sin uppriktiga högaktning för den store Swarozyc och grattade av hela sitt hjärta, även lilla Jottka. Självklart var det i en skämtsam form som bara jag förstår;-))) Ha det så bra. Död åt prästerna! Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: svarozyc 20.03.03, 14:49 Tack själv. "Härma" - saavitt jag vet - kan ocksaa betyda "kpić z kogoś". Ha det saa bra! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: viking 20.03.03, 15:08 Kpic to bardziej håna. Czego bynajmniej szczecinianie nie czynili... Odpowiedz Link Zgłoś