Gość: assur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 12:37 Prof.Czaplinski cos bredził o narodowych złudzeniach - nie ma ponoć ukladów. A słyszal cos o korupcji w MF i ustawianych przetargach urzednikow, o starachowicach i innych.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Ignorancja 09.10.06, 12:43 albo o telegrafie.... no ale ludzie czasem sobie coś bredzą. Ludzie bredzący. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Ignorancja 09.10.06, 12:44 Gość portalu: assur napisał(a): > Prof.Czaplinski cos bredził o narodowych złudzeniach - nie ma ponoć ukladów. > A słyszal cos o korupcji w MF i ustawianych przetargach urzednikow, > o starachowicach i innych.... telegrafach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks jestem ignorantem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 12:47 i we wzwiązku z powyższym osochodzi z tym telegrafem? Przecie telegraf to przeżytek. Tera informacje przesyła się już za pomocą telefonu, albo DHLem. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: jestem ignorantem 09.10.06, 12:48 Gość portalu: skks napisał(a): > i we wzwiązku z powyższym osochodzi z tym telegrafem? > Przecie telegraf to przeżytek. > Tera informacje przesyła się już za pomocą telefonu, albo DHLem. albo pocztowym kaczorem Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: jestem ignorantem 09.10.06, 12:50 zkowany czy ten drugi...taki podobny... trudny A zresztą kto to powiedział ze którykowleik z nich jest odrywalny? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: jestem ignorantem 09.10.06, 12:52 trudny2002 napisał: > A zresztą kto to powiedział ze którykowleik z nich jest odrywalny? od stołka? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: jestem ignorantem 09.10.06, 12:54 jest jeszcze elokwencja , indolencja, impotencja, eutanazja i obie Ameryki...i wsztsrko już ...odkryte. No dobrze, ze niektóre detale niekoniecznie, bo takie odkrycie poraża....daje porażającą wiedzę....No a jak wiedza to moze i erudycja:)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: jestem ignorantem 09.10.06, 12:57 trudny2002 napisał: > No a jak wiedza to moze i > erudycja:)) ale tylko w sytuacjach in flagranti w pokoju hotelowym pewnej posłanki z maturą. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: jestem ignorantem 09.10.06, 12:59 in flagranti to trudne słowa i napewno obce...a posłanko posłanki swojskie....i takie wygniecione... trudny Nie dziwi mnie wygniecenie jeśłi tak wielkie łby siadywają na posłanku Odpowiedz Link Zgłoś