Gość: ewelka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 14:53 czy ktos moglby mi napisac opinie na temat motoroli v3? moze ktos jej uzywa i czy jest zadowolony..? pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski0001 Re: motorola v3?? 13.10.06, 20:59 Jak mozesz to kup sobie NOKIE ja mam V3 i jest do bani !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Re: motorola v3?? IP: 80.50.253.* 13.10.06, 21:57 Motorola V3 jest telefonem który sie albo bardzo podoba albo wręcz odwrotnie, tez zastanawiałam sie nad zakupem tego modelu, jednak po poradzie kolegi który pracuje u jednego z operatorów rozymsliłam się... z tego co mi mówił telefony te są wadliwe i czesto poddawane reklamacji najcześciej zgłaszanymi reklamacjami były problemy z wyswietlaczem. Bateria słabiutka trzyma przy najlepszym wariancie maximum 3 dni w praktyce ładujesz telefon codziennie. Pozatym taśma łącząca wyswietlacz z telefonem czesto sie psuje przez co klawiatura przestaje działać, skutkiem tego jest równiez padnięcie podswietlenia. Trzeba tez uważać bo jak włożysz telefon do tylniej kieszeni i sie zapomisz i usiadziesz to moze pęknąć górna klapka. Decyzja nalezy do Ciebie to co napisałam to oponia mojego kolegi, który ma styczność z telefonami na codzień. Ale tak jak przy kazdym telefonie są uzytkowicy bardzo zadowoleni jak i ci co narzekają. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: motorola v3?? 13.10.06, 22:17 niewarto, juz lepiej zainwestuj w cos porzadnego, np siemensa.. Odpowiedz Link Zgłoś