Gość: PawMig IP: *.autocom.pl 19.10.06, 15:53 czy ktoś jest zainteresowany tamtymi mieszkaniami? Jeśli tak to odezwijcie się...w grupie będzie raźniej. Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
casual Re: Miechowianka-Strzelców 19.10.06, 21:30 Mnie zastanawia czy ta inwestycja wypali. Swego czasu mial to budowac Mirabud i juz juz mial dostac zezwolenie i widac sie rozmyslil bo ucichlo. Jak dla mnie dziwna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Miechowianka-Strzelców IP: *.237.spine.pl 19.10.06, 22:17 Z ciekawosci spytam, gdzie na Strzelcow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawMig Re: Miechowianka-Strzelców IP: *.autocom.pl 20.10.06, 13:23 www.miechowianka.krakow.pl/mieszkania_frame.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemysław Edgar G Re: Miechowianka-Strzelców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 13:52 Interesowałem sie ta inwestycja, ale zrezygnowałem za wzgledu na bardzo dlugi termin realizacji. Ponadto kwestia finansowania to jakis zart 20 % płatne od razu pozniej dopłata do 50% przy pozwoleniu na budowe. Czyli nie wbija nawet łopaty i juz płacimy 50%!!!! Przecieram oczy ze zdumienia. Nie wspominajac juz o szalenie akrakcyjnym "pomysle" finansowania całosciowego ;-))) Wpłacacie 100% i macie znizke 2% na przestrzeni 3 lat. Trzymajac taka kase na koncie dostajemy 3-4 razy wyzsza stope zwrotu. Ci ludzie robia sobie jakies kpiny z ludzkiego intelektu, ze tak sie delikatnie wyraze... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maska Re: Miechowianka-Strzelców IP: *.rol.ar.krakow.pl 20.10.06, 14:46 A zwróciłeś uwagę na to że cena jest STAŁA ? Przy obecnym wzroście cen mieszkań to chyba jest jednak duuuuuuuuuuużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Miechowianka-Strzelców IP: 195.94.195.* 23.10.06, 21:12 Wiecie cos na temat Miechowianki? jak z kondycja finansowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annieoki Re: Miechowianka-Strzelców IP: 87.105.164.* 23.10.06, 21:28 Wygląda na to, że ok, prace na Maiera idą pełną parą, podobno zakupili działkę w okolicy Mogilskiej/ Ugorka i planują tam postawić 4 wieżowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradnik Re: Miechowianka-Strzelców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 14:56 Jedno wam powiem... jak jest tylko trochę cieplej pow. 10 st to strasznie tam będzie wam śmierdzieć ze stadniny która jest vis a vi.... wspolczuje ... w lecie nos urywa a Wy tam bedziecie miec okna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Miechowianka-Strzelców IP: 195.94.195.* 24.10.06, 16:30 A gdzie jest ta stadnina? na tej samej ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś