Dodaj do ulubionych

Zamach na Trumpa

15.07.24, 09:19
Inna Perspektywa Rzeczywistości - Blog Radosława Kordowskiego
·
Lewacy twierdzą, że to był udawany zamach, ponieważ umówiony strzelec miał celować specjalnie w ucho, a następnie celowo trafić w strażaka widocznego na zdjęciu, który zasłaniając własnym ciałem bohatersko uratował swoją rodzinę, a później jeszcze ten rzekomo udawany zamachowiec zranił dwie kolejne osoby. Według lewaków, wszystko było sfingowane, aby pomóc wygrać kampanię.
Logika: z odległości 150 metrów, używając tego rodzaju sprzętu, trzeba mieć ogromne szczęście, żeby trafić tylko w ucho, a nie w głowę.
Oczywiście, według lewaków, strzelec był podstawionym człowiekiem, który zgodził się zginąć, byleby tylko trafić w ucho i zastrzelić oraz ranić niewinne osoby.
Rozumiem, że poziom intelektualny jest coraz niższy, ale musi aż tak bardzo szorować po dnie?
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Zamach na Trumpa 15.07.24, 09:20
      A ja nie rozumiem co autora dziwi...

https://s20.directupload.net/images/user/240715/vrc7xfdc.jpg
      • al-szamanka Re: Zamach na Trumpa 15.07.24, 20:12
        m.maska napisała:

> A ja nie rozumiem co autora dziwi...
        >
        > https://s20.directupload.net/images/user/240715/vrc7xfdc.jpg
        >

Oni jeszcze przed tvn-em wykopali te pokarbowane.
    • rena-ta49 Re: Zamach na Trumpa 15.07.24, 14:10
      Komunistyczna dezinformacja, jak z podręczników sowieckie szkoły propagandy!
    • al-szamanka Re: Zamach na Trumpa 15.07.24, 20:11
      m.maska napisała:

> Inna Perspektywa Rzeczywistości - Blog Radosława Kordowskiego
      > ·
      > Lewacy twierdzą, że to był udawany zamach, ponieważ umówiony strzelec miał celo
      > wać specjalnie w ucho, a następnie celowo trafić w strażaka widocznego na zdjęc
      > iu, który zasłaniając własnym ciałem bohatersko uratował swoją rodzinę, a późni
      > ej jeszcze ten rzekomo udawany zamachowiec zranił dwie kolejne osoby. Według le
      > waków, wszystko było sfingowane, aby pomóc wygrać kampanię.
      > Logika: z odległości 150 metrów, używając tego rodzaju sprzętu, trzeba mieć ogr
      > omne szczęście, żeby trafić tylko w ucho, a nie w głowę.
      > Oczywiście, według lewaków, strzelec był podstawionym człowiekiem, który zgodzi
      > ł się zginąć, byleby tylko trafić w ucho i zastrzelić oraz ranić niewinne osoby
      > .
      > Rozumiem, że poziom intelektualny jest coraz niższy, ale musi aż tak bardzo szo
      > rować po dnie?

>
      >

musi! Cymbaly juz tak maja.
      • al-szamanka Re: Zamach na Trumpa 15.07.24, 20:17
        Ciekawa jestem czy ci idioci co wyja, ze to ustawka, sami by sie dla dobra sprawy ustawili, zeby ktos im strzelil w ucho.
        Juz widze jak to robi skundlony tusek albo szmata bodnar. Holownia raczej nie, bo on by od rana plakal i wszyscy by poznali, ze cos nie gra.
        • rena-ta49 Re: Zamach na Trumpa 16.07.24, 21:09
          Jest jeden prosty test dla oszołomów. Chętny powinien stanąć w odległości 130 m od średniej klasy strzelca i pozwolić odstrzelić sobie ucho!
          • al-szamanka Re: Zamach na Trumpa 16.07.24, 21:17
            rena-ta49 napisała:

> Jest jeden prosty test dla oszołomów. Chętny powinien stanąć w odległości 130 m
            > od średniej klasy strzelca i pozwolić odstrzelić sobie ucho!

Mogliby w ten sposob udowodnic, ze mogla miec miejsce ustawka big_grin big_grin big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka