negativum 04.04.24, 02:24 Prawdopodobnie to wywalą z F28. Jak się tylko strzelec obudzi. Matysiak: Musimy wprowadzać rozwiązania z Zielonego Ładu Reportaż Mazurka pomimo jego choroby, to majstersztyk. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prze.nick Re: Ludzie Donalda 04.04.24, 10:43 Do 6-tej z groszami i mojego komentarza jeszcze na FK był twój post. Potem coś się nie spodobało. Może komentarz o aszkenazyjce i nagrodzie Darwina. Odpowiedz Link
negativum Re: Ludzie Donalda 04.04.24, 13:18 prze.nick napisał: > Do 6-tej z groszami i mojego komentarza jeszcze na FK był twój post. > Potem coś się nie spodobało. Może komentarz o aszkenazyjce i nagrodzie Darwina. Strzelec zmartwychwstał. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ludzie Donalda 04.04.24, 13:42 Wpadniesz wreszcie na "moje forum" pogadać o różnych tematach czy wolisz napiepszać w bębenek polityczny? Bo nawet akurat taki mały wątek też założyłem. Odpowiedz Link
negativum Re: Ludzie Donalda 04.04.24, 14:33 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Wpadniesz wreszcie na "moje forum" pogadać o różnych tematach czy wolisz napiep > szać w bębenek polityczny? Bo nawet akurat taki mały wątek też założyłem. x.com/fasc1nate/status/1775658158259835338?s=20 Danka ma swoje forum, Ty masz swoje. Wybrałem taki tryb swojego forum. Przepraszam, ale jak chcę porozmawiać o czym wznioślejszym niż polityka, to idę do Danki. Moje forum, to forum opisujące absurdy życia codziennego. W więzieniu nie będziesz oglądać kina czy uczestniczyć w przedstawianiach teatralnych, bo ich nie będzie. Więzienia nie rozumiem, jako zakładu zamkniętego. Całe społeczeństwo może być zniewolone. Możesz być więźniem w swym domu. Jeśli nie będziemy walczyć o wolność, szczególnie wypowiedzi, to zostaniemy niewolnikami. Odpowiedz Link
negativum Re: Ludzie Donalda 04.04.24, 18:05 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Co Ty pedrolisz? O tym, że nie należy się rozpraszać. Odpowiedz Link