Dodaj do ulubionych

Ludzie Donalda

• prze.nick Re: Ludzie Donalda 04.04.24, 10:43
      Do 6-tej z groszami i mojego komentarza jeszcze na FK był twój post.
      Potem coś się nie spodobało. Może komentarz o aszkenazyjce i nagrodzie Darwina.
      • negativum Re: Ludzie Donalda 04.04.24, 13:18
        prze.nick napisał:

> Do 6-tej z groszami i mojego komentarza jeszcze na FK był twój post.
        > Potem coś się nie spodobało. Może komentarz o aszkenazyjce i nagrodzie Darwina.

Strzelec zmartwychwstał.
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ludzie Donalda 04.04.24, 13:42
      Wpadniesz wreszcie na "moje forum" pogadać o różnych tematach czy wolisz napiepszać w bębenek polityczny? Bo nawet akurat taki mały wątek też założyłem.
      • negativum Re: Ludzie Donalda 04.04.24, 14:33
        asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Wpadniesz wreszcie na "moje forum" pogadać o różnych tematach czy wolisz napiep
        > szać w bębenek polityczny? Bo nawet akurat taki mały wątek też założyłem.

x.com/fasc1nate/status/1775658158259835338?s=20
        Danka ma swoje forum, Ty masz swoje. Wybrałem taki tryb swojego forum. Przepraszam, ale jak chcę porozmawiać o czym wznioślejszym niż polityka, to idę do Danki.
        Moje forum, to forum opisujące absurdy życia codziennego. W więzieniu nie będziesz oglądać kina czy uczestniczyć w przedstawianiach teatralnych, bo ich nie będzie.
        Więzienia nie rozumiem, jako zakładu zamkniętego. Całe społeczeństwo może być zniewolone. Możesz być więźniem w swym domu.

Jeśli nie będziemy walczyć o wolność, szczególnie wypowiedzi, to zostaniemy niewolnikami.
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Ludzie Donalda 04.04.24, 15:12
          Co Ty pedrolisz?
          • negativum Re: Ludzie Donalda 04.04.24, 18:05
            asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Co Ty pedrolisz?

O tym, że nie należy się rozpraszać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka