Dodaj do ulubionych

Cracovia protestuje, Wisła wyjaśnia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 23:01
Pan panie Jurczynski tradycyjnie mącisz wodę.
A co robiły hipotetyczne kamienie na dole trybuny? Czyzby trybuna nie była
przygotowana do meczu? Pozostawiono jakies kamienie?
A czy po tej zadymie na wislackich sektorach ochrona nie odsunela aby kibicow
na kilkanascie metrow? ciekawe jak tam dorzucic i to jeszcze przez wysoki plot
Oj panie Jurczynski, mącisz pan.
Obserwuj wątek
    • Gość: tojme Cracovia protestuje, Wisła wyjaśnia IP: *.devs.futuro.pl 29.10.06, 23:04
      ja pierdziu
      szczyt hipokryzji
      filipiak cwaniaczku myślisz że już nikt nie pamięta co było u was na wiosnę?
      a te "dzieci i kobiety" na sektorze
      to musiały być jakoś bardzo głęboko ukryte

bo ja widziałem z A 75% JG i troszkę ludzi "niezrzeszonych"

filipiak jedna rada
      spadaj do III ligi z tą swoją krakowią.
      tam wasze miejsce

III liga 8 grupa krakowia
      • Gość: Adolf Re: Cracovia protestuje, Wisła wyjaśnia IP: *.chello.pl 29.10.06, 23:08
        wisła zamiast korony powinna mieć pały to ich rodowód.
        • Gość: Adolf Re: Cracovia protestuje, Wisła wyjaśnia IP: *.chello.pl 29.10.06, 23:09
          Kibice sukcesu to wisła -dziady
          • Gość: wella a tu Nikola M. po ziomalsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 23:11
            pozdrawia kibiców Cracovii
            img79.imageshack.us/img79/2297/miajlovicqt7.jpg
            • Gość: Fan Gościu ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 23:29
              Gościu ... - nie dorabiaj ideologii do faktów. Oglądałem relację w TiVi i
              dokładnie pamiętam ten moment - nic takiego co sugerujesz nie miało miejsca.
              Pozdrawianie demolującej sektor hołoty z Kałuży miało miejsce tylko i wyłącznie
              po czerwonej kartce dla Serba kiedy JUDE GANG domagał się szybszego zejścia
              Nikoli z boiska. On na taką prowokację zareagował w jedyny akceptowalny dla
              siebie sposób - pomachał do starozakonnych po przyjacielsku otwartą dłonią.
              • Gość: k-k Re: Gościu ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 00:29
                To mało dokładnie oglądałeś... To jest ujęcie z I połowy. Mam nagranie na
                wideo, dokładnei widać dwukrotny taki ruch. Zamiast wyprzećsię takiego chama i
                bandyty jak Nikola M, to Wisła go broni... Ale ponosi konsewkencje
                międzynarodowe.
        • Gość: HKS Re: Cracovia protestuje, Wisła wyjaśnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 12:09
          Chyba kolego nie znasz znaczenia słowa rodowód skoro proponujesz właśnie taka
          zmiane herbu Wisły.
        • Gość: lukas dolnyŚLĄSK Re: Cracovia protestuje, Wisła wyjaśnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 17:17
          Jak czytam te pierdoły ,które pisze sracovia o rodowodzie WISŁY to śmiać mi się
          chce,no bo niby ktoś tu miał milicję za patrona(nażuconego)a tu jeden z
          kibiców "pasów"-METAL ma w swoim CV prace jako zwykły kanar,następnie niejaki
          NEO zjmował sie swego czasu Windykacją,jeszcze inny ,który to kierował słynnym
          czerwonym MERCEDESEM okazał się funkcionariuszem policji,a jak wiemy zawody te
          w środowisku kibiców piłkarskich do cenionych nie należą.Pozdrowionka dla
          kibiców WISEŁKI z WROCŁAWIA
      • Gość: Gość Re: Cracovia protestuje, Wisła wyjaśnia IP: *.tpnet.pl 29.10.06, 23:43
        sklerozę masz tojme.

Na derbach w listopadzie 2005 było to samo. Ale Cracovia w odróżnieniu od
        jurczyńskiego uznała palenie skradzionych trenerowi Jończykowi koszulek,
        rzucanie lodem w zawodników Pasów i śpiewy "zyklon B" i "xxxxx ci na imię" za
        tradycyjne zabawy kibiców Wisły i nie protestowała - za co została "nagrodzona"
        kłamliwym donosem po marcowych derbach i zamknięciem stadionu. A wam za pobicie
        piłkarzy Arki włos z głowy nie spadł. Ot, ubeckie układy.

To wina jurczyńskiego, że dochodzi do eskalacji. Bo gdyby teraz MKS milczał to
        rozzuchwalony pacyfikator Ożarowa posunął by się jeszcze dalej.

a hipokryzją jest udawanie, że gnoje są tylko po jednej stronie błoń, i że nie
        są to bezmózgi z Wisły. Idioci sa po obu stronach, ale wy zawsze widzicie tylko
        jedn. I to jest właśnie hipokryzja.

PS: gratuluję wzroku. Ja nie byłem w stanie z sektora gości zobaczyć co się
        dzieje na A i C, ani rozpoznać ich przynależności w procentach do sharksów
        devilsów czy innych pajaców
        • Gość: PN Re: Cracovia protestuje, Wisła wyjaśnia IP: 80.68.236.* 30.10.06, 17:05
          Jesteś (chyba??) inteligentny wiec Ci coś napiszę , a ty sam wyciągnij wnioski.
          Porównując naszą sytuację polityczną do relacji między klubami w Krakowie,
          Cracovie można porownać do PiS. PiS - to banda nieudaczników, która jedynie co
          potrafi to robić zamęt, a nie rządzić. Za wszystkie swoje kopleksy, kłopoty i
          brak kompetencji oskarża postkomunę, opozycję, grypę trzymającą władzę, itp.
          Wszyscy są winni tylko nie oni sami.
          Wisełka natomiast to "SLD". Twardy "beton", ubecy, konfidenci i największe zło
          jakie chodziło po tej ziemi - przynajmniej w mniemaniu PiS-u. Tylko cały ten
          PiS nie widzi, że SLD to już nie Miler, Oleksy czy Cimoszewicz, a Olejniczak i
          wielu innych młodych fajnych ludzi, którzy za komuny to bawili się w
          piaskownicy.
          Reasumując jeśli jesteś za PiS to pewnie ucieszysz się z tego porównania. Jeśli
          nie, to pewnie zrozumiesz aluzję! Ja po tych derbach zdecydowanie zagłosowałbym
          za SLD, choć na codzień jestem wielkim zwolennikiem PO.

PS
          Patrząc na naszych sterników. Kwaśniewskiego mimo, że miał wiele wpadek
          (np. "miętkie kolana") też wolę od Kaczyńskiego, który w rok nas skompromitował
          na maxa. Wszyscy inteligenti zrozumieją wszystkie porówania:)
      • Gość: MMM Wiślacy to huligani IP: *.com.pl 30.10.06, 10:11
        Człowieku!, emocje przesłaniją ci racjonalne myślenie!. Zrozum że bandyci są
        również na Reymonta. Dowód to Derby!. Niech to do ciebie dotrze!
    • Gość: Marek W. Cracovia protestuje, Wisła wyjaśnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 23:33
      Jaka to różnica kto rzucał kamienie,butelki i co tam komu pasuje???????????
      Bandyta pozostaje bandytą niezależnie w jakie barwy jest odziany.Szkoda,że tego
      nie rozumieją niektórzy z nas.
      • Gość: kessel Re: Cracovia protestuje, Wisła wyjaśnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 11:11
        No tak, jasne.

Ciekawe, czy można nie być agresywnym, gdy się:
        - najpierw jest przez 1,5 h ściśnięty w autobusie i przy dwóch kołowrotkach,
        które maja przepustowość 2 os. na minutę a zostało 1,5 h do meczu.
        - ochroniarze zwracają się do mnie per "ty" wyfdając mi rozkazy jak to zapewne
        czyniło SS "rozpakowując" rampę w Oświęcimiu,
        - z sektorów TSu lecą co chwila jakieś kamyki etc.
        - w końcu nie wiedzieć po kiego ochrona gazuje wszystkich którzy siedzą na
        sektorze KSC a nie tylko winnych zadymie,
        - jakiś nędzny piłkarzyna pokazuje na majtki a wszystko w atmosferze "j. żyda
        sk---syna"
        - palą szaliki twojego klubu

Koledzy z Wisły:
        - dochodzenie "kto pierwszy zaczął" zaczyna przypominać dochodzenie kto komu
        pierwszy raz ukradł kozę i wywołał serię vendetty-omerty na Korsyce czy sycylii.
        Jak już tacy czyści jesteście, to przypomnijcie sobie 1996 rok i zdemolowanie
        1/5 ławek na Kałuży.
        - jaką karę powinniście dostać za to co się działo na waszym stadionie - tylko
        się nie wygłupiajcie co do kary finansowej
        (dla jasności to uważam, ze za te krzesełka, kibice KSC powinni dostać zakaz
        wyjazdów na 3 mecze)
        Tytułem przypomnienia: w marcowych Derbach na stadionie nikomu nic się nie stało
        a 3 mecze zakazu udziału widowni cracovia dostała za obecność osoby niepowołanej
        na murawie i ogólne lżenie przeciwników przez kibiców (u nas to przynajmniej
        spiker "włącza" się w to z jakimiś pseudokomunikatami, a na Reymonta jakoś nie
        dosłyszałem...)
        Proste pytanie więc: ile meczy zakazu macie dostać? 1,2,3,4 - przypomnę, zę wasz
        "butelkowiec" działał w warunkach recydywy - przypominam pobicie Arkowców na wiosnę.
        • Gość: bob Re: Cracovia protestuje, Wisła wyjaśnia IP: *.autocom.pl 30.10.06, 15:14
          Nie powinno karać się za same wydarzenia, ale za postawę klubu. Wiślacy
          zatrudnili setki porzadkowych wynajętych przez KLUB którzy szybko spacyfikowali
          nastroje. Na Cracovii porzadkowi nie istnieją. Tam porzadek jest w stanie
          zaprowadzić tylko policja.

Jurczyński nie usprawiedliwia palenia szalików, jak robił to Filipiak w marcu.

Wisła nie kwestionuje rzucenia butelką w obudowę ławki gości. Sprawca już jest
          poszukiwany. Tymczasem naćpany kibic Pasów biegający po murawie nie został
          zidentyfikowany, bo w Cracovii nie ma woli walki z chuligaństwem.

Filipiak usprawiedliwia wyrywanie krzesełek "bo palili nam szaliki" - no
          wybaczcie państwo ale on mówi jak 15-latek a nie profesor!
    • asiek-3 Cracovia protestuje, Wisła wyjaśnia 30.10.06, 16:55
      Jedna wielka porażka. Kibicuje Wiśle ale to co miało miejsce na meczu mnie
      przeraziło. Jak można tlumaczyc sie w ten sposob, że ochrona podczas meczu nie
      ma kontroli nad ogrodzeniem a każdy z ulicy może przerzucić przez siatkę co
      tylko chce???? po jaką cholere w takim razie jest ta szopka z przeszukiwaniem
      kibiców przy wejściu??? Przeciez jak czegos nie wniosa to i tak mogą im to
      przerzucic w trakcie meczu inni.
      Gratuluje Panu Jurczyńskiemu!!! naprawde uważa, ze stadion Wisły jest
      bezpieczny???? bo ja czegoś tu nie rozumiem. Oczywiście można winic kibiców
      Cracovii (bo w końcu kogos trzeba) ale nasi pseudokibice byli zdecydowanie
      gorsi.
      Skoro klub dopuszcza do palenia szalików, koszulek i podobnych zachowań to
      czego się spodziewa???? że druga strona będzie siedziała cicho i patrzyła??
      Jeszcze jedno pytanie na koniec - skąd wzięły sie kamienie na stadionie?? skoro
      mamy tak wspaniała ochronę, ze wszystkich sprawdza dokładnie - to rozumiem, że
      kibice Cracovii sami ich nie wnieśli bo nie mieli jak. Tak więc co one robiły
      na trybunach????

Panie Jurczyński niech sie Pan zajmie tym na czym się Pan zna. A nie przynosi
      więcej wstydu klubowi!!! Wstyd za pseudokibicow ale rowniez za Pana... chyba
      nawet wiekszy wstyd!!!!
    • Gość: Novy Cracovia protestuje, Wisła wyjaśnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 18:21
      Czytałem wszystkie opinie i zastanawia mnie dlaczego tak mało jest potępienia
      wszystkich debili nieważne po której stronie a dużo szukania
      usprawiedliwienia?? Jeśli jest zadyma to winni sa zadymiarze! Większość chce
      iść na mecz, kibicować, nawet wydrzeć ryja i zaspiewać ale nie być narażonym na
      kamienie i gaz! Jeśli ktos wie to niech napisze: ile osób w Wiśle i Cracovi ma
      zakaz stadionowy i jak to funkcjonuje?? Bo zaczynam wierzyć, że Włodarzom obu
      klubu zalezy na tych kilkuset bandziorach i ich bietach za 25 zetów...
    • Gość: wPiS-du a krzsełka wyrywały i rzucały się same... IP: *.crowley.pl 30.10.06, 19:38
      tak jak te kamienie pchane wiatrem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka