Gość: Satine IP: 89.187.232.* 31.10.06, 23:27 Witam Wszystkich, Czy coś wiadomo już na temat jarzębinówki, która walczy wciąż o pozwolenie na budowę? Macie jakieś nowe wiadomości? Niestety u samego devlopera nie ma co szukać informacji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rudy_kot Re: Jarzębinówka - podejście numer dwa IP: *.chello.pl 01.11.06, 10:34 Na prawde chcesz dac komus 300-500 tys kto wykazuje taka nierzetelnosc juz na etapie planowania ? rudy_kot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malewa Re: Jarzębinówka - podejście numer dwa IP: *.76.classcom.pl 01.11.06, 15:09 Ja interesowałam sie tym w ubiegłym roku ( wtedy proponowali te mieszkania na targach po bardzo atrakcyjnych cenach )!!) Minął rok i dalej nic u nich nie słychać, a ja mam juz dziurę w ziemi na Pasterniku !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy_kot Re: Jarzębinówka - podejście numer dwa IP: *.chello.pl 01.11.06, 15:32 ...a 'kupujac' wowczas zludzenia po 3500/m^2, gdyby jednak doszlo do realizacji (w co watpie), dostaloby sie propozycje nie do odzucenia podpisania nowej umowy po 7000/m^2 niestety nalezy byc bardzo nieufnym, zakladac zla wole developera i dzialac z takim nastawieniem pozdr rudy_kot Odpowiedz Link Zgłoś
scyzoryczek Re: Jarzębinówka - podejście numer dwa 03.01.07, 10:12 Ja też się interesowałem mieszkaniem tam.Zrezygnowałem i kupiłem mieszkanie w Dom-Budzie. Teraz ciesze się tym widokiem: www.dom-bud.pl/mieszkan/bohomolca/budc.html seba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koaLA Re: Jarzębinówka - podejście numer dwa IP: *.unregistered.net.exatel.pl 03.01.07, 10:03 do 3 razy sztuka Odpowiedz Link Zgłoś