Dodaj do ulubionych

małpa mruga

IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 20:09
jedna druga
małpa mruga
Obserwuj wątek
    • Gość: lekarz tłusta kiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 20:11
      ciągle fiko
      • Gość: też lekarz Re: tłusta kiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 20:19
        Gość portalu: lekarz napisał(a):

> ciągle fiko
        na postronku u Rydzyko
      • Gość: kiko orangutan IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 20:20
        bardzo schudłam petenku, ale i tak cię nie lubię, pasjami....
        • polski0001 Re: orangutan 01.11.06, 20:21
          kiko daje za friko :-))
          • Gość: kiko Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 20:25
            polski, chyba nie chcesz być pozwany?
            wróciłeś już z pola, pomidory w jakim stadium???
            • polski0001 Re: orangutan 01.11.06, 20:28
              Z pomidorkow wlasnie zrobilem sosik do spagetti i teraz mysle co tu zrobic z
              Toba :-))
              Pozwij mnie ...... :-))
            • longwehicle Re: orangutan 01.11.06, 20:28
              Widzisz polski,nie jesteś u siebie ,jesteś na Forum Kikooo1!!.
              Będziesz pisał jak ona chce i już cie doniesie do prokuratora!!.
              To jest solidarność forumowa,dawniej za takie numery się goliło do gołej
              pały.Oj czasy się zmieniły!!
              • mzrr21 Re: orangutan 01.11.06, 20:30
                Ta dziewczyna ma obsesję
                • polski0001 Re: orangutan 01.11.06, 20:33
                  to juz nie dziewczyna :-))
        • mzrr21 Re: orangutan 01.11.06, 20:24
          Gość portalu: kiko napisał(a):

> bardzo schudłam petenku, ale i tak cię nie lubię, pasjami....

Czemu Ty wszędzie węszysz peetena
          • Gość: kiko Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 20:28
            poznaję go po tym niepowtarzalnym, jedynym w swoim rodzaju, zapaszku dobrego
            smaku, elegancji i humoru.
            Prima facet, tyle że zupy gotują mu za słone....
            • Gość: kiko Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 20:34
              mzzrr...
              od razu widać, że jesteś tu Nowa, nie znasz burzliwej historii tego
              nieszczęsnego forum.........
              • longwehicle Re: orangutan 01.11.06, 20:35
                Było cicho i spokojnie..
                Jak tu nagle coś............
                • polski0001 Re: orangutan 01.11.06, 20:40
                  Kiko nam tu za bardzo FIKO :-))
              • mzrr21 Re: orangutan 01.11.06, 20:42

> mzzrr...
                > od razu widać, że jesteś tu Nowa, nie znasz burzliwej historii tego
                > nieszczęsnego forum.........

Może dobrze że mnie nie pamiętasz
                • Gość: kiko Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 03.11.06, 04:14
                  masz raptem 127 wpisów, więc jednak jesteś nowa,
                  chyba że to twój nowy nick?
                  • mzrr21 Re: orangutan 03.11.06, 09:00

> masz raptem 127 wpisów, więc jednak jesteś nowa,
                    > chyba że to twój nowy nick?

W przeciwieństwie do ciebie mam jeden, a że mało wpisów - nie mam czasu na
                    głupoty, więc i nie ma wpisów, a teraz sie nudzę. Ty za to jesteś nieustannie
                    wredna i złośliwa. Chyba jednak te stówki zamiast zapałek czy zapalniczki, to
                    trochę mało na udane pożycie małżeńskie.
                    • kikoo1 Re: orangutan 03.11.06, 09:05
                      jesteś tak miła jak twoja sygnaturka
                      :)
              • faustyna_w_spodniach Re: orangutan 01.11.06, 20:48
                Geriavit Pharmaton pomaga na tę dolegliwość...podobno
                • Gość: kiko Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 21:08
                  Śmieszycie mnie, bo za sto lat nie będzie nas tu wszystkich, ale usiłujecie to
                  wyprzeć ze swojej świadomości, co???
                  No to idżcie na cmentarze i popatrzcie, jak to się zawsze kończy, mili ludzie z
                  klasą....
                  A te drobne różnice wiekowe niczym są wobec - hłe hłe - wieczności.....
                  • weronka77 Re: orangutan 01.11.06, 21:09
                    A Ty kiedy byłaś skoro cały dzień tutaj siedzisz?
                    • Gość: k. Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 21:11
                      cześć lala malowana, gdzieś byłam. Poza tym odznaczam się wielką, rzadko
                      spotykaną wyobrażnią. Cmentarz mój widzę ogromny....
                      • tempe Re: orangutan 01.11.06, 21:13
                        na nim dwadzieścia kilka nicków
                        • Gość: k. Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 21:14
                          tempe też się nudzi? Nicków zazdrości?
                          A deszcz leje i leje....
                          • tempe Re: orangutan 01.11.06, 21:20
                            nick zazdrości?
                            to prawie jak ryk namiętności
                      • weronka77 Re: orangutan 01.11.06, 21:13
                        Ooo cześć wielonickowcu;-)) Wyobrażnie masz faktycznie dużą i rozbudowaną
                        podobnie jak mitomanię;-)) Fajnie że coś jednak widzisz;-) Wzrok u
                        Koczorowskiego poprawiany czy w Vision?;-)))
                        • polski0001 Re: orangutan 01.11.06, 21:17
                          Hej Weronka mialas mi wyslac cos na maila !!!!!!

Kiko niech nam z tad zniko :-))
                          • weronka77 Re: orangutan 01.11.06, 21:19
                            Tomek,zaraz na Ciebie wskoczy za to że napisałeś nie STĄD tylko tak jak
                            napisałeś;-)
                            • polski0001 Przepraszam Weronko ale uprzedzalem kiedys :-)) 01.11.06, 21:21
                              weronka77 napisała:

> Tomek,zaraz na Ciebie wskoczy za to że napisałeś nie STĄD tylko tak jak
                              > napisałeś;-)
                          • Gość: kiko Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 21:20
                            polski, co z twoją ortografią? Zanika ci wraz z komórkami mózgowymi?
                            Wszystko przez te pomidory, słoneczka zachodzące....
                            • polski0001 Re: orangutan 01.11.06, 21:23
                              teraz czas na szparagi :-))

Kiko po 30 to sie dopiero fiko a u ciebie to tylko wspomnienia n:-))
                          • Gość: kiko Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 03.11.06, 04:18
                            polski - "erudyto" i lizusie, lepiej by było, gdyby ciebie tak nie było...
                        • Gość: kiko Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 21:18
                          o piękna lalo, wszystko przed tobą, tylko patrzeć. Po trzydziestce
                          zaczyna się nieubłagana jazda w dół..............
                          Wielki i wrażliwy pewien pisarz, J.C. nazwał to - Smugą Cienia!
                          • tempe Re: orangutan 01.11.06, 21:21
                            Jaro Caczynsky?
                          • weronka77 Re: orangutan 01.11.06, 21:22
                            Lala na szczęście ma fundusze żeby tą jazdę sobie umilić i zwolinić jej tempo;-
                            ) POza tym lala posiada również męża i nie zestarzeje się w samotności jak
                            Kiko;-))A jeśli nawet to na pocieszenie kupi sobie kolejny kremim Kanebo;-)
                            POlecam-warty wypróbowania;-) Jeśli poprosisz to w Douglasie nawet dadzą Ci
                            próbkę;-))
                            • Gość: kiko Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 21:29
                              kochanieńka, moje małżeństwo przechodzi wszystkie kolejne rocznice!
                              Mój Małżonek posiadł wszystkie tak cenione w tym mieszczańskim grajdole tytuły.
                              Stówkami sobie od czasu do czasu cieniutkie (slim) mentole przypalam...Także
                              możesz mi nadmuchać, jeśli już, moja droga welonko...
                              • mzrr21 Re: orangutan 01.11.06, 21:32

> kochanieńka, moje małżeństwo przechodzi wszystkie kolejne rocznice!
                                > Mój Małżonek posiadł wszystkie tak cenione w tym mieszczańskim grajdole
                                tytuły.
                                > Stówkami sobie od czasu do czasu cieniutkie (slim) mentole przypalam...Także
                                > możesz mi nadmuchać, jeśli już, moja droga welonko...

To nie najlepiej o Tobie świadczy.Jesteś poprostu egoistką.
                                Wolałabym te stówki dać biednym dzieciom niż sobie papierosa podpalać
                                • Gość: kiko Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 21:35
                                  och mzrr, tyś wciąż taka niezorientowana, powoli , stopniowo będziesz rozumieć
                                  coraz więcej z tego wirtualnego półświatka...
                                  • longwehicle Re: orangutan 01.11.06, 21:41
                                    Kikoo !
                                    Przykre ,ale to ty chyba z tego półswiatka wyszłaś!!!
                                  • mzrr21 Re: orangutan 01.11.06, 21:48

> och mzrr, tyś wciąż taka niezorientowana, powoli , stopniowo będziesz
                                    rozumieć
                                    > coraz więcej z tego wirtualnego półświatka...

Od prawie roku nie mogę zrozumieć czemus taka złośliwa franca?
                                    • weronka77 Re: orangutan 01.11.06, 21:49
                                      Przez tego męża pewnie i mentole szkodzą;-)))
                                      • mzrr21 Re: orangutan 01.11.06, 21:50
                                        weronka77 napisała:

> Przez tego męża pewnie i mentole szkodzą;-)))

Też mentole palę, a złośliwa nie jestem
                                        • weronka77 Re: orangutan 01.11.06, 21:55
                                          Ale pewnie lepsiejsze jakieś;-) Cholera wie co Kiko wsadza w te mentole;-))))
                                        • longwehicle Re: orangutan 01.11.06, 21:56
                                          Chłopom szkodzą,po mentolu nie stoi!!;o))))
                                          • weronka77 Re: orangutan 01.11.06, 21:57
                                            Ooo to trzeba było tak od razu!! Brak witaminy "ch" w organizmie;-)))
                                            • longwehicle Re: orangutan 01.11.06, 22:02
                                              Wiem,wiem doustnie lub doc...nie!!;o)))
                                              • mzrr21 Re: orangutan 01.11.06, 22:07
                                                Czyżby utytułowany małżonek kazał iść spać?
                                                • longwehicle Re: orangutan 01.11.06, 22:12
                                                  Skręty ze stówek robi!!;o)))
                                    • Gość: kiko Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 03.11.06, 04:17
                                      wszystko tłumaczy twoja urocza sygnaturka!
                                • Gość: kiko Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 03.11.06, 04:22
                                  twoje rozumienie spraw tego świata i poczucie humoru jest rozbrajające, mzrr21
                                  czy
                                  może J23?
                              • polski0001 Re: orangutan 01.11.06, 21:32
                                Ja tez kochana pale cieniutkie SLIMY tez przypalam stowkami ale kolo stowki
                                pisze EURO :-))
                              • tempe Re: orangutan 01.11.06, 21:34
                                Mój Małżonek posiadł wszystkie tak cenione w tym mieszczańskim grajdole tytuły.

szacun,pani Majchrowska
                                • Gość: kiko Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 21:37
                                  tzw. naukowe tytuły, tempusiu....
                                  ale to przecież banał....
                              • weronka77 Re: orangutan 01.11.06, 21:38
                                Ojejku Kikuś a do Rotary należy?! To na pewno mój tata go zna bo podobne
                                osiągnięcia przypisać mu można;-) Pewnie na niejednym "opłatku" sobie życzenia
                                składali;-))Fajnie że masz tyle stówek to kremik zq 4500 nie powinien być
                                problemem;-)Kanebo albo kawiorowe LaPrairie serum;-)) No i szkoda żeś ie Kiko
                                bo ta "welonka" Cię zdradziła;-))))
                              • Gość: tse tse Re: orangutan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:39
                                > Mój Małżonek posiadł wszystkie tak cenione w tym mieszczańskim grajdole
                                tytuły.
                                > Stówkami sobie od czasu do czasu cieniutkie (slim) mentole przypalam...

rany ale bufoniara z ciebie
                                • kikoo1 Re: orangutany....................... ..... 03.11.06, 09:55
                                  to nie tak, nigdy bym o tym nie wspomniała, gdyby nie te niewybredne ataki
                                  weronki, polskiego itp.., sorry....
                                  • mzrr21 Re: orangutany....................... ..... 03.11.06, 17:32
                                    kikoo1 napisała:

> to nie tak, nigdy bym o tym nie wspomniała, gdyby nie te niewybredne ataki
                                    > weronki, polskiego itp.., sorry....

O!!!!!!!!!
                                    • polski0001 kiko lubisz pomidory? 03.11.06, 19:59
                                      po twoich zgryzliwych wypowiedziach mam wrazenie ze wracamy na drzewo :-((
                                      • mzrr21 Re: kiko lubisz pomidory? 03.11.06, 20:06
                                        polski0001 napisał:

> po twoich zgryzliwych wypowiedziach mam wrazenie ze wracamy na drzewo :-((

Czyich?
                                        • polski0001 Re: kiko lubisz pomidory? 03.11.06, 20:08
                                          cały czas mam na myśli kiko :-))
                                          • mzrr21 Re: kiko lubisz pomidory? 03.11.06, 20:13
                                            polski0001 napisał:

> cały czas mam na myśli kiko :-))

A już myślałam, zresztą ostatnio jak widać staję się podobnie ....
                                            • polski0001 Re: kiko lubisz pomidory? 03.11.06, 20:15
                                              co takiego staje sie podobnie???
                                              • mzrr21 Re: kiko lubisz pomidory? 03.11.06, 20:17
                                                Może zaczynam byc złosliwa?
                                                • polski0001 Re: kiko lubisz pomidory? 03.11.06, 20:19
                                                  nie nic takiego nie napisałem , nawet na myśli nie miłem sorki :-))
                                                  • mzrr21 Re: kiko lubisz pomidory? 03.11.06, 20:32
                                                    Dzięki
                                                  • polski0001 Re: kiko lubisz pomidory? 03.11.06, 22:16
                                                    Nie dziekuj Ty jestes juz z naszych :-))
                                  • Gość: tse tse Re: orangutany....................... ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:16
                                    kikoo1 napisała:

> to nie tak, nigdy bym o tym nie wspomniała, gdyby nie te niewybredne ataki
                                    > weronki, polskiego itp.., sorry....

pewnie, a Lipiński nigdy by nie oferował sejmowych funduszy Begerowej, gdyby
                                    nie te niewybredne ataki liberałów.

Mogłabys przynajmniej ze względu na osoby, które muszą przeżyć za 2 zł dziennie
                                    ugryźć się w jęzor. Mogłabyś mieć minimum szacunku wobec tych, co wystają pod
                                    pośredniakiem lub kuchnią dla ubogich. Mogłabys pomysleć, o tych, którzy nie
                                    mają za co nakarmić swych dzieci, a nie o swojej urażonej dumie. Mogłaś, ale
                                    nie chciałaś. Takie to Prawo i Sprawiedliwość nam polecasz?
                                    • kikoo1 Re: orangutany....................... ..... 03.11.06, 23:21
                                      Tse- tse, to były takie antyweronkowe żarty... Zaręczam Ci, że nie kultywuję
                                      zwyczajów z tandetnych filmów, poruszajacyh tak bardzo masową wyobrażnię....
                                      :(
                                      • polski0001 Re: orangutany....................... ..... 03.11.06, 23:24
                                        Ty to po prostu kochasz kiko ...............orangutan kto to taki twoja druga
                                        polowa ??!!!
                                        • polski0001 Re: orangutany....................... ..... 03.11.06, 23:29
                                          JAk ty tak mozesz kiko ???
                                          • mzrr21 Re: orangutany....................... ..... 03.11.06, 23:32
                                            Mam propozycję - olać!!!!!
                                            • polski0001 Re: orangutany....................... ..... 03.11.06, 23:33
                                              Juz to robilem i nic :-))
                                              Ale tak trzeba bedzie zrobic zacisnac zabki i olac z gory :-))
                                              • mzrr21 Re: orangutany....................... ..... 03.11.06, 23:35
                                                Jak tylko jej odpowiadamy to zaczyna się masakra, jest nieprzyjemna itd.
                                                Gdyby nie to, że jestem uwięziona w domu to dalej siedziałabym cicho
                                                • polski0001 Re: orangutany....................... .... 03.11.06, 23:37
                                                  A jak zdrowko ?? Polepsza sie ??
                                                  • mzrr21 Re: orangutany....................... ... 03.11.06, 23:42
                                                    polski0001 napisał:

> A jak zdrowko ?? Polepsza sie ??

Idż na pocztę
                                                  • polski0001 Re: orangutany....................... .. 03.11.06, 23:45
                                                    Bylem ale jeszcze listonosz nie dotarl :-))
                                                  • mzrr21 Re: orangutany....................... . 03.11.06, 23:47
                                                    spróbuj jeszcze raz
                                                  • polski0001 JAk zwykle ......... 03.11.06, 23:50
                                                    mzrr21 napisała:

> spróbuj jeszcze raz

Nie można połączyć się z serwerem pocztowym - PRZEPRASZAMY
                                                  • mzrr21 Re: JAk zwykle ......... 03.11.06, 23:53
                                                    I co?
                                                  • polski0001 Re: JAk zwykle ......... 03.11.06, 23:54
                                                    mzrr21 napisała:

> I co?

i dalej nic :-(( tu tak juz bywa na poczcie ze panie w okienku maja wlasnie
                                                    przerwe na kawunie !!!!
                                                • kikoo1 Re: orangutany..............OLAĆ 03.11.06, 23:39
                                                  olać, olać, a najlepiej siedzieć cicho!
                                                  • polski0001 Re: orangutany..............OLAĆ 03.11.06, 23:40
                                                    kikoo1 napisała:

> olać, olać, a najlepiej siedzieć cicho!
                                                  • weronka77 Re: orangutany..............OLAĆ 03.11.06, 23:52
                                                    To siedż cicho cholero;-))
                                                  • polski0001 Re: orangutany..............OLAĆ 03.11.06, 23:53
                                                    weronka77 napisała:

> To siedż cicho cholero;-))
                                                  • mzrr21 Re: orangutany..............OLAĆ 03.11.06, 23:56
                                                    Kto ma siedziec cicho?
                                                  • polski0001 Re: orangutany..............OLAĆ 03.11.06, 23:57
                                                    nasza wielbicielka kiko :-))
                                                  • mzrr21 Re: orangutany..............OLAĆ 04.11.06, 00:00
                                                    Ona jest nie do zdarcia
                                                  • polski0001 Re: orangutany..............OLAĆ 04.11.06, 00:01
                                                    mzrr21 napisała:

> Ona jest nie do zdarcia

Niestety !!!

Ps poczta juz chyba zamknieta :-((
                                                  • Gość: kiko Re: orangutany..............OLAĆ IP: *.net.autocom.pl 04.11.06, 16:41
                                                    vice versa!.........(dowolny epitet)
                                      • Gość: tse tse Re: orangutany....................... ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 14:46
                                        kikoo1 napisała:

> Tse- tse, to były takie antyweronkowe żarty... Zaręczam Ci, że nie kultywuję
                                        > zwyczajów z tandetnych filmów, poruszajacyh tak bardzo masową wyobrażnię....
                                        > :(

czyżby?
                                        Przypominam sobie jak się wyśmiewałaś z chłopaka o nicku qoobaq, że jest
                                        szkalrzem i z polskiego0001, że żyje ze zbierania pomidorów. Tymczasem należy
                                        ich szanować, że znaleźli pracę i nie wyciągają ręki do państwa po zasiłek. A
                                        poza tym, przecież żadna praca nie hańbi.
                                        Wysmiewałaś się też kiedyś z jakiejś dziewczyny, że jest urzędniczki, ale nie
                                        pamiętam, jak się nazywa.

A i z tej twojej welonki się śmiejesz, że wszystko co ma jest od męża.
                                        A tymczasem czym ty się przechwalasz? Tytułami mężowymi. I że trwonisz
                                        pieniądze, które mogłabyś ofiarować na jakiś dom dziecka. A co z twoimi
                                        tytułami? I jaką pracą się ty skalałaś? Rozumiem, że nie byłaś urzędniczką,
                                        szklarzem, ani sezonowym zbieraczem za granicą. Na utrzymaniu męża też nie.
                                        Pochwal się więc co w życiu robiłaś. O i swoich tytułach nie zapomnij. Może
                                        obecni tu powinni się zwracać do ciebie per "hrabianko"?
                                        • mzrr21 Re: orangutany....................... ..... 04.11.06, 16:05
                                          łoł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                          Brawo
                                        • Gość: kiko Re: orangutany....................... ..... IP: *.net.autocom.pl 04.11.06, 16:38
                                          co za agresja, tse- tse...Nie mogę niczego w takiej atmosferze pisać , a już na
                                          pewno nie na takie bezpardonowe żądanie. Oczywiście, że każda praca jest OK i
                                          obaj panowie napewno godni są szacunku, tyle, że bez potrzeby mnie niewybrednie
                                          atakowali i ta moja ironia była bronią w odpowiedzi. Niby czytasz, a nie
                                          widzisz, że to weronka np. mnie pierwsza zaczepia i robi jakieś niemiłe
                                          aluzje... No i nie staraj się nikomu bez potrzeby zaglądać do portfela. Tak
                                          naprawdę to wszyscy tu prawdopodobnie reprezentujemy podobny standard, w końcu
                                          ten internet jest jakimś wyznacznikiem naszych finansowych możliwości.
                                          Doprawdy nie widzisz jaka nieżyczliwa sytuacja tu panuje? Poczytaj uważnie
                                          niektóre wątki....
                                          • polski0001 Re: orangutany....................... ..... 04.11.06, 20:03
                                            Kiko watek sie juz ciagnie dosyc dlugo a ty wmawiasz mi i reszcie na FK cos z
                                            pomidorami Z tymi warzywkami nie mam nic wspolnego No chyba ze robie
                                            pomidorowa :-))
                                            • longwehicle Re: orangutany....................... ..... 04.11.06, 22:22
                                              Gość: debil 04.11.06, 22:20 + odpowiedz

najpierw ty na obserwacje do kocborowa
                                        • polski0001 Re: orangutany....................... ..... 04.11.06, 20:01
                                          Bravo bravo W KONCU KTOS ODWAZYL SIE POWIEDZIEC PRAWDE
                                          To sie Chwali
                                          Pozdrawiam
                                      • kikoo1 Re: orangutany......do muchy jeszcze.... 05.11.06, 17:38
                                        a poza tym tse-tse zawsze i ty i Inni forumowicze mogą sprzedać te cholerne
                                        komputery i nakarmić głodne dzieci, prawda???
                                        • polski0001 Re: orangutany......do muchy jeszcze.... 05.11.06, 22:00
                                          kikoo1 napisała:

> a poza tym tse-tse zawsze i ty i Inni forumowicze mogą sprzedać te cholerne
                                          > komputery i nakarmić głodne dzieci, prawda???

Zrob pierwszy krok !!!!!!!
                                          • Gość: tse - tse Re: orangutany......do muchy jeszcze.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:36
                                            ale o co chodzi? Ja zamiast przypalać pieniędzmi papierosy regularnie wpłacam
                                            je na konto "Zdążyć z pomocą".
                                            • polski0001 Re: orangutany......do muchy jeszcze.... 05.11.06, 23:08
                                              Kiko je wyplaca i robi sobie "lufki" do "sportow" :-))
                      • pan.ziutek Re: orangutan 02.11.06, 23:11
                        Poza tym odznaczam się wielką, rzadko
                        > spotykaną wyobrażnią. Cmentarz mój widzę ogromny....

jak Ania z Zielonego Wzgórza, he he.
                        Nie rozśmieszaj mnie.
                        • Gość: k. Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 03.11.06, 00:41
                          panie ziutku, miało być : małpka (co robi?) mruga! ha ha ha....
                          • Gość: k. Re: orangutan IP: *.net.autocom.pl 03.11.06, 00:44
                            no i szkoda, że zupełnie zapomniałeś o St. Wyspiańskim, hi hi hi...
                            No ale nie każdemu dane, panie Gilbercie...
    • tempe niewątpliwie 01.11.06, 22:12
      to wątek o małpce Mruga
      • mzrr21 Re: niewątpliwie 01.11.06, 22:15
        tempe napisał:

> to wątek o małpce Mruga

To kiko jest małpką mruga?
        Głupio wybrał.
        • weronka77 Re: niewątpliwie 01.11.06, 22:16
          Kapucynką czy surykatką?
          • mzrr21 Re: niewątpliwie 01.11.06, 22:19
            Im mniejsza tym lepsza. Tylko małe są sympatyczne. Więc musi co szympansica
            • weronka77 Re: niewątpliwie 01.11.06, 22:21
              Ja stawiam na Gibbona
              • mzrr21 Re: niewątpliwie 01.11.06, 22:22
                weronka77 napisała:

> Ja stawiam na Gibbona

Robbimy licytację?
              • longwehicle Re: niewątpliwie 01.11.06, 22:22
                Orangutan ....orangutan ma tyłekw takim kolorze co pomidor!!
                • mzrr21 Re: niewątpliwie 01.11.06, 22:24
                  Rany, Longi sprawdzałeś w jakim kolorze ma tyłek?
                  • weronka77 Re: niewątpliwie 01.11.06, 22:25
                    Taki tyłek to ma Pawian...nawet goły!
          • longwehicle Re: niewątpliwie 01.11.06, 22:19
            To juz jest za mądre,małpa kiko czymrug,banan czy skręt,stówki pomidory!!
            • polski0001 Re: niewątpliwie 01.11.06, 22:24
              Od pomidorow to wara Bo juz kiko do nich sie czepila ze mam ich za duzo :-))
              • polski0001 Weronka chyba sie nie doczekam maila od Ciebie !!! 01.11.06, 22:26
                TE niki mialas mi wyslac :-))
              • weronka77 Re: niewątpliwie 01.11.06, 22:26
                Tak,tak;-) POmidory rosną w kiściach i najlepsze wina właśnie pomidorowe są-tak
                według Kiko;-))
                • polski0001 Re: niewątpliwie 01.11.06, 22:29
                  No takie Chianti pomidorowe :-))
                  i ona to chyba pija ze swoim i potem takie glupoty mowia :-))
                  • longwehicle Re:małpki takie jak te..??????????? 01.11.06, 22:29
                    www.youtube.com/watch?v=FRt3PH9OoPo
                    • weronka77 Re:małpki takie jak te..??????????? 01.11.06, 22:36
                      To Kiko i mąż.A ta trzecia?;-)))
                      • polski0001 Re:małpki takie jak te..??????????? 01.11.06, 22:38
                        weronka77 napisała:

> To Kiko i mąż.A ta trzecia?;-)))

fantasma :-))
                  • Gość: kiko Re: niewątpliwie IP: *.net.autocom.pl 03.11.06, 04:26
                    ten polski zupełnie niekumaty, sos pomidorowy zalał mu dokładnie wszystko!
                    • longwehicle Re: niewątpliwie 03.11.06, 06:13
                      Tobie niedosc mozgu, to jeszcze doły podtopił!!!!
              • longwehicle Re: niewątpliwie 01.11.06, 22:26
                Zawsze jak chodziłem do Zoo, to pierwsze szedłem do małp,jakbym czytał w
                przyszłosci,Ze tutaj się z nimi ponownie spotkam!!;o)))
                • weronka77 Re: niewątpliwie 01.11.06, 22:27
                  A banany im dawałeś?
                • bluetab70 brakujące ogniwo?? 01.11.06, 22:28
                  ciekawe, co na to papcio Giertych?
                  • polski0001 Re: brakujące ogniwo?? 01.11.06, 22:37
                    To jest jej opiekun spoleczny :-))
                    • mzrr21 Re: brakujące ogniwo?? 01.11.06, 22:38
                      Dlaczego my obrażamy małpki?
                      • polski0001 Re: brakujące ogniwo?? 01.11.06, 22:39
                        nie małpki tylko ta co tak wyglada :-))
                      • weronka77 Re: brakujące ogniwo?? 01.11.06, 22:39
                        No to o jakim zwierzątku popiszemy? Może szczeżuja?
                        • polski0001 Re: brakujące ogniwo?? 01.11.06, 22:40
                          weronka77 napisała:

> No to o jakim zwierzątku popiszemy? Może szczeżuja?

nie znam :-))
                          • weronka77 Re: brakujące ogniwo?? 01.11.06, 22:41
                            Wyszukiwarka;-)))
                            • longwehicle Re: brakujące ogniwo?? 01.11.06, 22:44
                              Nie mozna tak o nieobecnych!!.Koniec z jajami,bo wam rzucę granat do gaci!!!;o))
                              • polski0001 Re: brakujące ogniwo?? 01.11.06, 22:45
                                longwehicle napisał:

> Nie mozna tak o nieobecnych!!.Koniec z jajami,bo wam rzucę granat do
                                gaci!!!;o)
                                > )

komu ten granat ??
                                niektorym by sie przydal :-))
                            • polski0001 Re: brakujące ogniwo?? 01.11.06, 22:44
                              studiotl.archer.pl/INNE/szcze.htm
                    • longwehicle Re: brakujące ogniwo?? 01.11.06, 22:39
                      Mruga nigdy na oczy nie widziałem,tak mi sie wydaje,albo???Ta skleroza nie
                      boli!!;o)))
                      • longwehicle Re: brakujące ogniwo??Samowystarczalne- dotego 01.11.06, 22:39
                        www.youtube.com/watch?v=5PllXCDSNNs&mode=related&search=
                        • mzrr21 Re: brakujące ogniwo??Samowystarczalne- dotego 01.11.06, 22:40
                          Ale mrug do małpki niepodobny
                          • bluetab70 to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:43

• weronka77 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:45
                              Lepiej o bezmózgowcach
                              • mzrr21 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:46
                                weronka77 napisała:

> Lepiej o bezmózgowcach

A o czym jest cały czas mowa?
                              • polski0001 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:47
                                weronka77 napisała:

> Lepiej o bezmózgowcach

Ale cos juz poszli ci bezmozgowcy :-))
                                • bluetab70 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:48
                                  polski0001 napisał:

> Ale cos juz poszli ci bezmozgowcy :-))

po dalsze wytyczne??
                                  albo do szafy...
                                  • weronka77 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:49
                                    Skeleton in the Cupboard?;-)))
                                • weronka77 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:48
                                  Jutro od rana jak Nas tutaj nie będzie to przylezie cała armia wielonickowców-
                                  niezalogowców i będzie cwaniakować;-))
                                  • mzrr21 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:49
                                    A dlaczego ma nas nie być?
                                    • longwehicle Re: Mnie sie strasznie jeże podobają.... 01.11.06, 22:52
                                      Wiecie jak sie jeże bzykają????
                                      • weronka77 Re: Mnie sie strasznie jeże podobają.... 01.11.06, 22:52
                                        Ostrożnie synku,bardzo ostrożnie...
                                        • longwehicle Re: Mnie sie strasznie jeże podobają.... 01.11.06, 22:53
                                          To ty światowa dziewczyna jesteś!!!:O))))
                                          • weronka77 Re: Mnie sie strasznie jeże podobają.... 01.11.06, 22:54
                                            Tatuś-naukowiec utytułowany mnie wyedukowal;-)))))
                                            -
                                            Szanuję Twoje zdanie ale nie zamienię go ze swoim;-))
                                    • weronka77 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:52
                                      A będziemy?
                                      • polski0001 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:52
                                        Ja ide na pomidory :-))
                                        • weronka77 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:54
                                          Przywoąż je mocno do patyczków żeby nie pospadały;-))
                                          • polski0001 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:57
                                            Teraz z nich dobre chianti robie :)
                                            To sa według kiko pomidory :-))
                                            www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ac878971df6f1b5e.html
                                          • longwehicle Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:58
                                            Znasz ten wierszyk:
                                            ....Hej jeża ,żem złapał
                                            do kieszeni ,żem schował;
                                            Alem się póżniej s......na
                                            nawyjmował!!!;O)))))
                                      • mzrr21 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:55
                                        weronka77 napisała:

> A będziemy?
                                        >

Mnie wypuścili ze szpitala, siedzę w domu i się nudzę.
                                        • weronka77 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:57
                                          Oj to drżyjcie smoki;-)))
                                        • bluetab70 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:57
                                          mzrr21 napisała:

> Mnie wypuścili ze szpitala, siedzę w domu i się nudzę.
                                          >

uważaj, zaraz ci dopiszą, że u Babińskiego sie leczyłaś ;)
                                          • weronka77 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 22:58
                                            No bo tylko ten jeden znają;-)))
                                            • polski0001 Weronka doczekam sie 01.11.06, 23:02
                                              weronka77 napisała:

> No bo tylko ten jeden znają;-)))
                                              • bluetab70 ja nie Weronka , ale zapytam: 01.11.06, 23:07
                                                a coś ty taki namolny dzis, Tomek?
                                                • polski0001 Re: ja nie Weronka , ale zapytam: 01.11.06, 23:10
                                                  bluetab70 napisała:

> a coś ty taki namolny dzis, Tomek?

A zkad znasz moje imie ???
                                                  • longwehicle Re: ja nie Weronka , ale zapytam: 01.11.06, 23:12
                                                    No widzisz ale byłes nawalony,nie pamietszz kim piłes!!!;o)))
                                                  • polski0001 Re: ja nie Weronka , ale zapytam: 01.11.06, 23:15
                                                    Ktory to bym z ktorym pilem Bo Ty tez w tedy piles :-))
                                                    Longi nie przejmuj sie bedzie dobrze :-))
                                                • bluetab70 Re: ja nie Weronka , ale zapytam: 01.11.06, 23:17
                                                  masz je w wizytówce,;)
                                                  chyba za dużo tego wyciągu z pomidorów?
                                          • mzrr21 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:02
                                            bluetab70 napisała:

> mzrr21 napisała:
                                            >
                                            > > Mnie wypuścili ze szpitala, siedzę w domu i się nudzę.
                                            > >
                                            >
                                            > uważaj, zaraz ci dopiszą, że u Babińskiego sie leczyłaś ;)
                                            Wiesz co, wolałabym Babińskiego
                                            • polski0001 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:02
                                              To az tak zle bylo w szpitalu ???!!!
                                              • mzrr21 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:04
                                                polski0001 napisał:

> To az tak zle bylo w szpitalu ???!!!

Było nudno, głodno i do domu nie mozna było iść
                                                • polski0001 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:05
                                                  to jest wlasnie Polsak sluzba zdrowia :-((
                                                  • mzrr21 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:06
                                                    Opieka nie była zła, ale .....
                                              • longwehicle Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:05
                                                Ja mógłbym ,jako stały bywalca kardiologii powiedzieć
                                                niczym Linda w "Psach"powiedzieć:..."'Co wy kur...wiecie o szpitalach""!!!:O)))
                                                • polski0001 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:06
                                                  longwehicle napisał:

> Ja mógłbym ,jako stały bywalca kardiologii powiedzieć
                                                  > niczym Linda w "Psach"powiedzieć:..."'Co wy kur...wiecie o
                                                  szpitalach""!!!:O)))
                                                  No Ty tak ale u Ciebie chyba lepsze warunki
                                                  • mzrr21 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:08
                                                    polski0001 napisał:

> longwehicle napisał:
                                                    >
                                                    > > Ja mógłbym ,jako stały bywalca kardiologii powiedzieć
                                                    > > niczym Linda w "Psach"powiedzieć:..."'Co wy kur...wiecie o
                                                    > szpitalach""!!!:O)))
                                                    > No Ty tak ale u Ciebie chyba lepsze warunki
                                                    Mam wrażenie, że Longi też bywa w krakowskich szpitalach
                                                  • longwehicle Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:08
                                                    Taaaaa,dobrze,że mogłem chodziś inaczej utopiłbym się w gów,,,!!!
                                                  • weronka77 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:10
                                                    I zwłaszcza fajne te dziadki które wynosza w kartonach;-)
                                                  • mzrr21 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:11
                                                    weronka77 napisała:

> I zwłaszcza fajne te dziadki które wynosza w kartonach;-)

Tego nie widziałam
                                                  • longwehicle Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:11
                                                    Teraz mnie czeka operacja i cały jestem spietrany,bo 80 %lekarzy za granicą/za
                                                    chlebem/.
                                                  • mzrr21 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:12
                                                    longwehicle napisał:

> Teraz mnie czeka operacja i cały jestem spietrany,bo 80 %lekarzy za
                                                    granicą/za
                                                    > chlebem/.

Ci co zostali, to lekarze z powołania
                                                  • longwehicle Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:13
                                                    Tez na to liczę!!;o(((
                                                  • weronka77 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:14
                                                    Oni też liczą;-) Na grube koperty;p-)))
                                                  • mzrr21 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:15
                                                    weronka77 napisała:

> Oni też liczą;-) Na grube koperty;p-)))

Niekoniecznie
                                                  • polski0001 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:16
                                                    teraz to juz sie kopert nie daje tylko na konto przelewa :-))
                                                  • weronka77 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:17
                                                    ooo powiedział Tomek któremu się przez te pomidory nieżle przelewać zaczęło!
                                                  • polski0001 Re: to może o beztlenowcach? 01.11.06, 23:18
                                                    weronka77 napisała:

> ooo powiedział Tomek któremu się przez te pomidory nieżle przelewać zaczęło!

dlaczego niby mi sie przelewa ???
    • weronka77 Re: małpa mruga 01.11.06, 23:16
      A może tutaj chodzi o taką małpę która mruga a nie jest małpą Mruga?
      • polski0001 Re: małpa mruga 01.11.06, 23:17
        weronka77 napisała:

> A może tutaj chodzi o taką małpę która mruga a nie jest małpą Mruga?

No to sobie pomrugala :-))
        • weronka77 Re: małpa mruga 01.11.06, 23:17
          Może się jej oko zwichnęło?
          • longwehicle Re: małpa mruga 01.11.06, 23:20
            Co ty, towarzystwo wpieprza miodek ze straganów pod cmentarzem i im się
            gę...,,sorry, buzie pozaklejały!!;o))
      • mzrr21 Re: małpa mruga 01.11.06, 23:17
        Ale popatrzcie. Kiko znikło i normalnie wszyscy rozmawiają
        • weronka77 Re: małpa mruga 01.11.06, 23:18
          Nie mów Hop.Jutro od rana wlezie i z całą armią nicków będzie mądrości życiowe
          sprzedawać.
        • bluetab70 Re: małpa mruga 01.11.06, 23:22
          eno, coś ty??
          ten bełkot zamroczonych oparami soku pomidorowego nazywasz normalną rozmową??
          te patologiczne, pseudowykształciuchowskie słowotoki?
          te wątki o niczym, albo, co gorsza, o dupie maryni??
          fuj! mzrr21! jak możesz???
          • mzrr21 Re: małpa mruga 01.11.06, 23:23
            bluetab70 napisała:

> eno, coś ty??
            > ten bełkot zamroczonych oparami soku pomidorowego nazywasz normalną rozmową??
            > te patologiczne, pseudowykształciuchowskie słowotoki?
            > te wątki o niczym, albo, co gorsza, o dupie maryni??
            > fuj! mzrr21! jak możesz???
            >

I tak lepsze niż jak kikunia głos zabiera. Wtedy od razu sie do wyzwisk
            zabierają
          • polski0001 Re: małpa mruga 01.11.06, 23:24
            bluetab70 napisała:

> eno, coś ty??
            > ten bełkot zamroczonych oparami soku pomidorowego nazywasz normalną rozmową??
            > te patologiczne, pseudowykształciuchowskie słowotoki?
            > te wątki o niczym, albo, co gorsza, o dupie maryni??
            > fuj! mzrr21! jak możesz???
            >

A juz myslalem ze to do mnie !!!!
            • bluetab70 Re: małpa mruga 01.11.06, 23:26
              polski0001 napisał:

>> A juz myslalem ze to do mnie !!!!

no do ciebie też!
              a kto te pomidorowe opary rozsiewa??
              • polski0001 Re: małpa mruga 01.11.06, 23:28
                Kiko mi wmawia ze ja i pomidory mamy duzo wspolnego a wie ze przy winach
                pracuje :-))
              • mzrr21 Re: małpa mruga 01.11.06, 23:28
                Tak nawiasem, nie pijam soku z pomarańczy.
                Kiko wróciła, idę spac
              • longwehicle Re: małpa mruga 01.11.06, 23:29
                Dzezzi,kochał białe kozaczki!!!jak sie nazywają ci co mają ałła na punkcie
                stóp!!!
                • polski0001 Re: małpa mruga 01.11.06, 23:30
                  longwehicle napisał:

> Dzezzi,kochał białe kozaczki!!!jak sie nazywają ci co mają ałła na punkcie
                  > stóp!!!

A my wiemy jakie kto nosi kozaczki :-))
                  i sie grubo mylił :-))
                  • weronka77 Re: małpa mruga 01.11.06, 23:31
                    To Clark's też kozaczki pordukuje?! I ja o tym nie wiem?!!!
                    • weronka77 Re: małpa mruga 01.11.06, 23:31
                      produkuje;-)))))
                  • longwehicle Re:Euromałpa.........tak,czy nie???? 01.11.06, 23:31

• Gość: kiko oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 23:25
            welonko, tak Cię chyba Jazzi nazywał,
            który tak bardzo za tobą przepadał??
            • weronka77 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:29
              A nie znam bo Panów Nikt podobnie jak Panie raczej nie zapisuję w pamięci;-))
              Wypaliłaś już tego mentola?;-)))A mężulo śpi czy doktorat pisze?;-)))))
              • polski0001 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:30
                weronka77 napisała:

> A nie znam bo Panów Nikt podobnie jak Panie raczej nie zapisuję w pamięci;-))
                > Wypaliłaś już tego mentola?;-)))A mężulo śpi czy doktorat pisze?;-)))))

Maz skreca stoweczki :-)) i bedzie wielkie jaranie z mała iloscia tabaku !!
            • polski0001 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:29

> welonko, tak Cię chyba Jazzi nazywał,
              > który tak bardzo za tobą przepadał??

Stary poszedl z piskiem i juz sie "Vecchia" pokzała !!!
              • bluetab70 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:32
                polski0001 napisał:

> Stary poszedl z piskiem i juz sie "Vecchia" pokzała !!!

chyba z PiSkiem?
                • weronka77 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:32
                  ano poPISkuje pewnie pod kołderką;-)))
                • polski0001 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:32
                  bluetab70 napisała:

> polski0001 napisał:
                  >
                  > > Stary poszedl z piskiem i juz sie "Vecchia" pokzała !!!
                  >
                  >
                  > chyba z PiSkiem?

i kaczuszkami :-))
                  • weronka77 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:33
                    Kaczkę to pod łóżkiem może mieć chyba...
                    • polski0001 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:34
                      weronka77 napisała:

> Kaczkę to pod łóżkiem może mieć chyba...
                      nawqet dwie bo dla mezulka :-)) TAKIE BLIZNIACZE
                      • weronka77 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:35
                        Że połączone jakoś?
                        • polski0001 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:36
                          weronka77 napisała:

> Że połączone jakoś?
                          ale jak ??
                          • weronka77 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:38
                            dziobami
                          • longwehicle Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:39
                            A nie widziałes podwójnego kieliszka na jaja na miękko?!!:O))))))))
                            • longwehicle Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:40
                              Polski@
                              • weronka77 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:42
                                My tu sobie gadu,gadu a noc i ranek i tak do Kiko należeć będą bo jako
                                szczęśliwa i spełniona małżonka zaczyna i kończy swój dzień na Forum;)))
                                • polski0001 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:43
                                  Longi nic nie mam na @
                                  • longwehicle Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:45
                                    Chyba chwilę idzie!!!
                                • longwehicle Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:47
                                  weronka77 napisała:

> My tu sobie gadu,gadu a noc i ranek i tak do Kiko należeć będą bo jako
                                  > szczęśliwa i spełniona małżonka zaczyna i kończy swój dzień na Forum;)))
                                  Gorzej jak miastowi wrócą!!!matecznik ich podładuje i zarła do torweb
                                  wciśnie.więcej siły bedą mieli do pierdołow!!!
                                  • weronka77 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:51
                                    Jacy oni miastowi?!!! Osiedlowi co najwyżej;-)))
                                    • polski0001 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:58
                                      No my tez osiedlowi :-))
                                      • polski0001 Czy to nie nasza kiko ... ????? 02.11.06, 00:09
                                        cafe.gazeta.pl/cafe/2,41583,,,,8341822,P_ANONS.html?t=11624221659637543182
                                        • polski0001 Kiko w majtki siko....... :-)) 02.11.06, 22:11
                                          :-))
                            • polski0001 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 01.11.06, 23:42
                              Nie jadam na miekko :-)))))))
                              • kikoo1 Re: oj, bezewolucyjne GoRiLLE, coś cieniutko... 07.11.06, 11:48
                                no tak, wątek zaczepno-obronny....................
                                • Gość: likorz [...] IP: 80.50.255.* 07.11.06, 16:49
                                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka