Dodaj do ulubionych

O co chodzi?

04.11.06, 09:56
Kiedyś to forum było "normalne" toczył sie dyskusje na WIELE tematów, fakt
oszołomy sie też pojawiały...ale...wracam po jakimś czasie a tu oszołomy
opanowały forum, ludzie którzy kiedyś wydawali sie poważni zmienili się w
oszołomów a reszta uciekła, żadnych merytorycznych dyskusji, tylko
obelgi.....może mi ktoś tak w skrócie powiedzieć o co chodzi? I jak długo
jeszcze to potrwa?
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator a kto ty jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 09:57
      bo jakoś nie kojarzę tego nicku z "dawnych czasów"?
      • puteen Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 10:00
        A bo to nowy nick w "dawnych czasach" były inny a pisywałem często jako "gość" w
        interesujących mnie wątkach.
        A ostatnio to tylko "obserwuję" i aż strach coś napisać :)
        • Gość: obserwator Re: a kto ty jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:02
          a celowo podobny do peteena?
          żeby się inni mylili, czy żeby się peteen wkurzał?
          czy ja wiem, czy strach - ja tam się nie boję, piszę co chcę i mam gdzieś
          szczekanie innych
          ;)
          • puteen Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 10:07
            Podobieństwo jest celowe ale nie ma na celu zdenerwowania kogokolwiek ani
            wprowadzenia w błąd. Ot kiedys pamiętam dominującym w ilości wpisów był tu nick
            "pateen" teraz "peteen" może czas na puteena? (Ps. choć nieszczęśliwie wybrałem
            druga literkę bo możebyc to pretekst do "zakwalifikowania" mnie do odpowiedniej
            szuflady. Swoją drogą posty p()teenów mają tendencję spadkową weć nie lada
            wyzwanie mnie czeka ;)
            • Gość: obserwator Re: a kto ty jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:16
              pateena nie było tu nigdy (czytam to forum od 5 lat), peteen też nie jest od
              dawna liderem, jest zresztą jakis kider? polityka wykończyłą to forum
              • puteen Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 10:23
                Jak to nie było pateena ?? Kurcze może to mnie się coś pomieszało? ;) A kto
                komentował głupkowate posty wpisami "głupiś Jasiu" ;))
                O polityce też można rozmawiać z pasją ale w kulturalny sposób, a tu żadnych
                merytorycznych wpisów niema...swoja drogą niema się co dziwić skoro przykład
                idzie od samych polityków...skrzyżowanie Kurszczyzny z Rokityzmem przerywane
                idiotycznymi wstawkami Kalisza :)
              • Gość: czytelnik Re: a kto ty jesteś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:28
                Dokładnie, kiedyś ludzie żartowali i dyskutowali na 'krakowskie' tematy.
                Polityka też była, ale bez bławochwalstwa czy ślepej nienawiści. Po prostu
                wszyscy (politycy) dostawali po równo od wszystkich (forumowiczów). Osobiście
                uważam, że to kiko wykończyła to forum, chamsko i wulgarnie atakując zarówno
                opcje polityczne, których nie darzy sympatią, jak i ludzi, którzy się z nią nie
                zgadzają. Teraz kiko i jej pobratymcy patrzą, jak tu dowalić przeciwnikom, a
                przeciwnicy robią dokładnie to samo.

Od razu ubiegam ewentualne zarzuty - nie jestem zwolennikiem PO. W najbliższych
                wyborach zagłosuję chyba na PSL. Tylko oni zachowali jakieś resztki honoru.
                • puteen Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 10:38
                  Niewiem czy warto personalizować zarzuty co do osób które wpływają na taki
                  żenujący poziom tego forum, prawda jest taka że kiedyś tez pojawiali się ludzie
                  których głownym celem było obrażanie, oskarżanie i plucie ale posty puszczane
                  mimo uszu/oczu? ;) sprawiały że takie osoby szybko sobie odpuszczały. Tutaj
                  każda odpowiedź nakręca jeszcze bardziej....i co przykre niema mądrego :/

Co do najbliższych wyborów to naprawdę nie chcę zostać posądzony o bycie czyimś
                  zwolennikiem bo niewiem kto forsuje taki pomysł ale wydaje mi się że głosowanie
                  na konkretne osoby a nie na ugrupowania w przypadku samorządów lokalnych jest
                  bardzo dobrym rozwiązaniem. Dlatego jak pójdę na wybory to zagłosuje na osobę
                  która w mojej gminie nie tylko gada ale i próbuje cos robić od lat. A to z
                  jakiej partii on będzie jest dla mnie mało istotne. Bo wszystkie polskie tzw.
                  partie polityczne sięgnęły już dawno dna.
                  • Gość: obserwator Re: a kto ty jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:43
                    symptomatyczne: ty zmieniłeś nick, a my (pozostali w tym wątku) piszemy
                    niezalogowani - boimy się, że znowu na nas skoczą?
                    dopóki sami twardo nie zaczniemy zmieniać tego forum - nic nowego się nie
                    wydarzy (ale nie myślcie, że na innych forach jest lepiej, wiem, bo obserwuję)
                    • puteen Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 10:49
                      Oj prawda jest bardziej prozaiczna:) Przez długi czas nie logowałem się i
                      naizwyczajniej w życiu zapomniałem hasła a nie czułem się jakoś specjalnie
                      związany ze starym nickiem , toteż łatwiej było stworzyć nowy :) Ot cała prawda.
                      Co do forum to panuje tu tak jak w innych sferach życia demokracja. A jak to w
                      demokracji głos głupka i głos normalnego mądrego człowieka wart jest tyle
                      samo...a jako że głupków jest 100 razy wiecej niz mądrych ludzi no to mamy to co
                      mamy :)
                      Zacznijmy zatem od "oazy" normalności.
                      • longwehicle Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 11:02
                        puteen napisał:

> Oj prawda jest bardziej prozaiczna:) Przez długi czas nie logowałem się i
                        > naizwyczajniej w życiu zapomniałem hasła a nie czułem się jakoś specjalnie
                        > związany ze starym nickiem , toteż łatwiej było stworzyć nowy :) Ot cała
                        prawda
                        > .
                        > Co do forum to panuje tu tak jak w innych sferach życia demokracja. A jak to w
                        > demokracji głos głupka i głos normalnego mądrego człowieka wart jest tyle
                        > samo...a jako że głupków jest 100 razy wiecej niz mądrych ludzi no to mamy to
                        c
                        > o
                        > mamy :)
                        > Zacznijmy zatem od "oazy" normalności.
                        >
                        >
                        Jeśli masz dostęp do słownika Polsko-Włoskiego, przeczytaj jakie znaczenie ma
                        ten wybrany Przez Ciebie nick /w lużnym tłumaczeniu/!!!
                        • longwehicle Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 11:08
                          Nie uważaj tego jako złośliwości,tylko ostrzeżenia,ze są ludzie którzy tylko
                          czekają na rozne dziwne potknięcia.Robią to za"brudnr"pieniadze".Pozdro.
                          • puteen Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 11:10
                            Wiem tylko tyle że coś oznacza ;) Ale nie znalazłem w słowniku, nie obraże się i
                            chętnie przeczytam tłumaczenie :))
                            • longwehicle Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 11:14
                              Puta,puttana to nasza Q....!!;o)))
                              • puteen Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 11:17
                                ;)) heh puteen - męska puttana? ;)) ....sobie zawsze znajde nicka:)
                                • longwehicle Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 11:18
                                  Cięzko z takim nickiem żyć!!:O))))))))
                                  • puteen Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 11:21
                                    Już wiem co zrobię żeby ratować honor ;)) ...oglądałem wczoraj "Ostatni Samuraj"
                                    :)))
                                    Ale wolę zmierzyć się z mieczem wroga :P:)
                                    • longwehicle Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 11:29
                                      Jeden z lepszych filmów !!!Przejmujący, jednocześnie przesłanie pokoju!!!
                                      Symbolika kwiatów wiśni....cudo...
                                      • puteen Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 11:43
                                        Mnie kinomaniakowi też się podobał, co prawda jak to w holywoodzkich filmach
                                        sporo w nim amerykańskiej patetyczności (więcej niż w Braveheart) :) Ale film
                                        wicej niż dobry. Przydaliby się nam tacy współcześni samurajowie.
                                        • mzrr21 Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 11:44
                                          Mamy jednego, właściwie jedną - Kikoo
                        • peerelski Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 11:39
                          > Jeśli masz dostęp do słownika Polsko-Włoskiego, przeczytaj jakie znaczenie ma
                          > ten wybrany Przez Ciebie nick /w lużnym tłumaczeniu/!!!

Włoski to nic, a co powiesz na grecki??
                          • longwehicle Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 11:43
                            Gamotti malakka!!!!:O)Meski
                            • peerelski Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 11:44
                              ;)
                          • puteen Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 11:43
                            Boże....to jest jeszcze gorzej ?):)))
                            • peerelski Re: a kto ty jesteś? 04.11.06, 11:46
                              taaak -----> boga nie ma
                  • Gość: czytelnik Re: a kto ty jesteś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:59
                    no, masz rację. Trzeba było kiko od razu zignorować. Ludzie jednak zaczęli
                    wdawać się w dyskusję. Później, jak po pół roku postanowili ją olać, było już
                    za późno.
                    A czy warto personalizować? Pewnie nie. To tylko moje wrażenie. Inna sprawa, że
                    jak czytam to forum, to widzę, że wielu się ze mną dzieli to zdanie.
    • Gość: oko Re: O co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:47
      żulia przeszła na TWA ale nie dali rady i niestety wrócili
      • puteen Re: O co chodzi? 04.11.06, 10:50
        A to ktoś musi mi przetłumaczyć :)Bo ja nie tutejszy;)
      • mzrr21 Re: O co chodzi? 04.11.06, 10:53
        Gość portalu: oko napisał(a):

> żulia przeszła na TWA ale nie dali rady i niestety wrócili
        No i właśnie! Dlaczego od razu żulia?
    • Gość: czytelnik myślisz, że peteen się nie poczuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:55
      urażony? Tym, że się tak podobnie nazywasz?
      • puteen Re: myślisz, że peteen się nie poczuje 04.11.06, 11:58
        Ja wiem czy tak podobnie?:) Widziałeś tłumaczenia :))
        Myślisz że Arek ma pretensje o to do Darka a Jarek do Marka...Jurka? ;)
        • Gość: czytelnik Re: myślisz, że peteen się nie poczuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 12:04
          no tak, tłumaczenia wszystko zmieniają ;)
      • onanizatorr Re: myślisz, że peteen się nie poczuje 04.11.06, 12:00
        A co zrobi jak zobaczy i poczyta Kuzyna?
    • peteen witaj, kloniku - milaczku... 04.11.06, 15:17
      myślałem, że to od putina, a to jednak od ptn-a, no niech będzie, ale proszę
      trzymać poziom: nie może być za wysoki, ani za niski, bo wszelkie twoje wpisy
      będą szły dla niewprawnego oka i tak na moje konto, ty zmienisz nick, albo
      znikniesz któregoś dnia, a ja z tym nawarzonym piwem zostanę

a swoją drogą, który to już raz...

ps. przepraszam, że zawiodłem tych, którzy liczyli, że zbluzgam gościa, skoczę
      mu do gardła, wyrwę serce - chyba się już starzeję...
      ;c)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka