Gość: Asior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:05 Dowiedziałam sie, ze mój facet mnie zdradza i jeszcze klamie w oczy, że to nieprawda. Jestem wściekła i nie mogę sobie poradzić samą sobą co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:17 mieszkałem z kobietą przez trzy lata. Pewnego poniedziałku ok. 14,00 zobaczyłem, że idzie sobie za rączką z innym facetem. Dałem jej dwie godziny na wyprowadzenie się z domu. O 16,00 przyszedłem do domu ona się kończyła wyprowadzać. Przyjechał ślusarz wymienił zamki, a ja |strasznie wnerwiony", by nie narobić jakiś głupot wyjechałem z Krakowa [był okres wakacji], na dwa tygodnie. Jakoś dziwnie szybko na wyjeżdzie doszedłem do siebie. Po powrocie z wakacji, ona po jakim czasie skontaktowała się i chciala wrócić. nie potrafiłem wybaczyć..., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asior Re: zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:27 Ja dowiedziałam się o wszystkim 3 miesiace temu i odeszłam od niego ale on ciągle pisał do mnie i dzwonil, zapewniał, że chce wrócić nie złamałam sie ale okazało się, że cały ten czas był z nią. Nie rozumiem dlaczego okłamywał mnie nawet po naszym rozstaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:29 teraz jest moda - dwa w jednym pewnie duzo TV oglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asior Re: zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:53 Zastanawiam się jak można tak traktowac ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
rejwach_w_kibucu Re: zdrada 05.11.06, 16:20 To tez takie modne ostatnio. Nawet ksieza klamia. Odpowiedz Link Zgłoś