Dodaj do ulubionych

Jak myślisz Picu?

02.04.03, 09:06
Sulik merytorycznie będzie lepszy od tej "p... spikerki" , jak mawia o niej
pewien Lew?
A może ten na D. też stanie przd komisją? Czy on nie staje?
Podobno są co nie stają....
trudny
Ukłony. Żonka wycałowana. Szpaki świergola, kot jak osłupiały patrzy, krokusy
kwitna...
Obserwuj wątek
    • Gość: picipolo Re: Jak myślisz Picu? IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 09:32
      hmm a moze by tak postawic przed komisja "stwurców" tv puls?
      przeca to za czasów buzkojeba i krzaka co to go teraz pies z kulawa noga
      opsikac nie chce , firmy panstwowe wyłozyły grube miliony na ta "natchniona"
      telewizje.ale co tam jak prawicowe to MUSI BYC DOBRE!przeciez ludzie chodzacy
      na kolanach NIE MOGA SIE MYLIC!
      pozdrawiam picipolo
      • trudny2002 A Ty wiesz jak działała ta TV? 02.04.03, 09:57
        Tak się składa, że ja wiem. I powiem Ci , ze dyskutować o tym nie warto.
        Sporo tu plotek i nieprawdziwych informacji, a niemało prawdy w tym, ze sporo
        pieniedzy sprzeniewierzono. Kto?
        Picu, sam mówiłeś, ze Dyduch uznał, ze to ileś tam miliardów złotych...i
        sadzisz że to te pieniądze?
        No widzisz, i nie pomogło...
        Zaraz bedziesz miał, a pewnie i ja , temat w postaci Telewizji tego
        zdebilałego Rydzyka...
        Tylko to mnie też mało obchodzi...
        Myśle, ze sie nie obrazisz.
        trudny
        • Gość: picipolo Re: A Ty wiesz jak działała ta TV? IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 10:26
          juz nie działa ale to tez mało mnie obchodzi.co zas tyczy sie dyducha to miałem
          na mysli dobrowolne opodatkowanie sie wiernych na rzecz koscioła.dotacje,
          dotacjami z kasy panstwowej ale po opodatkowani byłoby krystalicznie i
          sterylnkie, a tak kupa tylko czy ktos ja sprzatnie?

pozdrawiam picipolo

Ps.a niby czemu miałbym sie obrazac?klikanie z toba jest w pewnym sensie
          pouczajace, zawsze miło poznac zdanie od tamtej strony.
          • trudny2002 Ja też jestem zobowiązany 02.04.03, 10:31
            Tylko jakoś nie mogę się zgodzić wewnętrznie, że Ty masz parę kilometrów do
            damy z łasiczką i tak samo do Zamku na wawelu, a za guru poszukałeś sobie takie
            coś jak ten na D.
            To jakaś przekora? Czy genetyczne uwarunkowania?
            A może sentyment do szerokich szyn i odbierającej ślad rudy huty?
            To też chłopie sukces na wielką skalę, jak wytopić z błota stal?!!
            ukłony;-))
            I z jakiej "drugiej strony" Ty czytujesz Kubina??
            trudny
            • Gość: picipolo Re: Ja też jestem zobowiązany IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 10:44
              wiesz czasami wydaje mi sie ze ty urodziłes sie zeby narzekac i obrazac ludzi
              którzy myla inaczej niz ty. ale tacy jak ty tez sa potrzebni, bez urazy.

pozdrawiam picipolo

Ps.nie kazdy ma czas na spacerowanie i podziwianie , wielu z nas zarabia na
              chleb.
              • trudny2002 Ty demagogu! 02.04.03, 11:01
                To tak żebyś sobie nie myślał i żebyś miał to jako powód do obrażania się.
                Słyszałem, ze mądry się nie obraża...
                Co Ty Picu zacny tak na mnie wsiadasz i to z tym czerwonym bagażem?
                Ja sobie spokojnie pracuję, bez względu na systemy, bez względu na tęgość łbów
                szefostwa w ogólnym rozumieniu. Moja kadencja jeszcze trwa i to jest tylko
                jedna kadencja, więc pozwól że sobie przekadencjuję według upodobań własnych...
                Czego i Tobie, bez żadnego podtekstu, życzę...
                Teraz pracuję na to do chlebka...A co lubisz?
                Bo ja przedkładam szlachetny ser nad świńskie świetnie uwędzone, chociaż...
                ;-))
                trudny
                • Gość: picipolo Re: Ty demagogu! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 11:18
                  demagogu? to raczej do ciebie pasuje(bez urazy), przeca to ty
                  wyolbrzymiasz,kolorujesz i dodjesz szczypte pesymizmu nasaczona gorycza do
                  otaczajacej cie rzeczywistosci.

pozdrawiam picipolo

Ps.przykro mi ale nabiału nie jadm, jestem miesozerny , tylko i wyłacznie!
                  • trudny2002 Re: Ty demagogu! 02.04.03, 11:34
                    Demagogiem jesteś Ty, bez względu na to co sobie roisz o mnie.
                    Temat zamknięty.
                    Ja jestem skromny, kompromisowy, delikatny, subtelny i nigdy nie pozwalam sobie
                    na koloryzowanie przez wyolbrzymianie. Co Ty?
                    Przecież jeśli się mówi o sekretarzu, który jest absolwentem wieczorowego kursu
                    obsługi ciągników i kombajnów, ze jest dobrze wykształcony...to jest
                    wyolbrzymianie?
                    No nie przesadzaj, Ty demagogu jeden...
                    trudny;-))
                    • Gość: picipolo Re: Ty demagogu! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 11:42
                      a co mam sobie o tobie myslec? rzecza oczywista jest ze mysle dobrze!
                      aczkolwiek....pewne róznice istnieja miedzy nami polakami.
                      temat zmkniety ale czy brama w tym pospiechu została zamknieta?

pozdrawiam picipolo

Ps.eksprezydent elektryk hohohoho jest sie czym pochwalic przed swiatem,ale cos
                      zapominamy o naszym narodowym "skarbie"!
                      • trudny2002 Re: Ty demagogu! 02.04.03, 11:48
                        Gość portalu: picipolo napisał(a):

jest sie czym pochwalic przed swiatem,ale cos
                        >
                        > zapominamy o naszym narodowym "skarbie"!
                        Myślisz o Nikiforze?
                        Słyszałem, ale to może być plotka , że obecny pierwszy minister też ma
                        elektryczne uprawnienia. Pewnie i grzałkę w trudnycjh warunkach potrafiłby
                        wykombinować...
                        trudny
                        Trzeba Pic dużo leżeć na plecach w okolicy jaką się lubi i wtedy mijają te
                        niestrawnosci z powodu tych od ..budowy "napięć"...
                        trudny;-))
                        • Gość: picipolo Re: Ty demagogu! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 12:04
                          no teraz to złota raczka jest w cennie a ze minister ? tylkjo sie cieszyc!

w jakich to okolicach Trudny lezakujesz ze jestes zrelaksowany i odprezony?
                          moze i ja bym polezał tylko czy aby te okolice nie sa trudno dostepne Trudny?

pozdrawiam picipolo

• trudny2002 Ty jesteś demagogiem, a ja 02.04.03, 12:10
                            egoistą.
                            Nie ma tu miejsca na drugiego "leżącego". Zresztą nie ma czego zazdroscić, i
                            tak serio to zycże Ci żebyś oddawał się spacerom...
                            Ale leżeć możemy kiedyś niezależnie od woli całkiem niedaleko. Chyba, ze wolisz
                            poleżeć wtedy siedząc , jak głoszą plotki, bo i wstać łatwiej i to pozycja
                            jakby wygodniejsza...
                            Eeee , czy Ty nigdy nie pracujesz Picu?
                            Wziąłbyś się do czego , bo Ci zaczynam zazdrościć...
                            A mięsożery to dziś na obiad co połkną?
                            trudny
                            • Gość: picipolo Re: Ty jesteś demagogiem, a ja IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 12:20
                              pierw obiecujesz lezenie a potem sam pod siebie! ładnie to tak?
                              z praca to jest tak "jedni sa od wiosłowania, drudzy od sterowania".a kto sie
                              do czego bardziej nadaje ?to juz nie mnie oceniac ale narazie moja osada płynie
                              w dobrym kierunku a ja mocno trzymam ster.
                              obiadek to bedzie ale o godzinie 15, nie kazdy m tak dobrze ze siedzi w domku a
                              śłuzba kolo niego zapier........ no ale ty sie chyba urodziłes pod dobra
                              gwiazda, ewentualnie w czepku bo w kapuscie to raczej nie.

pozdrawiam picipolo

Ps. z tego co wiem to na obiad beda roladki z indyka.
                              • Gość: trudny Roladka... IP: *.localdomain 02.04.03, 12:41
                                roladki i to z indyka...a coś Ty taki oszczędny. pytałem o cały ten rytuał. te
                                przystawki, aperitify, dania główne, desery, ...sjesty...
                                A Ty mi "roladki" i po sprawie. jakby tak indyk wiedział, ze się postponuje to
                                w życiu by gardła nie podłożył...
                                Jutro zjedz świńskiego kawałek, bo świni to wszystko jedno...
                                trudny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka