grazyna-lubicz 23.10.02, 15:59 Za rada nieocenionych ekspertek Heleny i reszty,byłam dziś w SPA.I co? Gówno.Wyglądam tak samo,jak przedtem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emka_waw Re: Byłam dziś w SPA 23.10.02, 16:02 Nie dziwi mnie to, skoro nawet o forsę na knajpę żebrzesz, to w SPA mogłaś co najwyżej pozaglądać przez drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
srajda Re: Byłam dziś w SPA 23.10.02, 16:06 To jest godna odpowiedz. Super, po prostu ekstra miluchna. **************************************** Koalicja Przeciw Umysłowym Zatwardzeniom **************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Byłam dziś w SPA 23.10.02, 16:10 Zawsze staram się dostosować do poziomu przedmówcy. > To jest godna odpowiedz. Super, po prostu ekstra miluchna. Odpowiedz Link Zgłoś
srajda Re: Byłam dziś w SPA 23.10.02, 16:18 Ja jakos tylko do agul poziomu nie moge dorownac, choc strasznie mi tym Miensem zaimponowala... Ona jest taka inteligentna, fajna, super, bogata, madra, wspaniala, cudowna... a ja... ot, taka Srajdka... Jej Wielbicielka. Dupolizka. Mydelko-glowka-zwieracze. Takie nic. Zero. Jak ja jej dorownam? Mam moze jesc banany i drapac sie miedzy cyckami? Ale przeciez zawsze mialam lek wysokosci, a te drzewa takie wysokie... sama nie wiem... moze jednak sie poswiece? Tylko ktore drzewo wybrac? Wiesz, ktore jest teraz modne? A Ty potrafisz dorownac WIELKIEJ AGUL? **************************************** Koalicja Przeciw Umysłowym Zatwardzeniom **************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Byłam dziś w SPA 23.10.02, 16:25 Taki kompleks mieć... Ciężko mi będzie zejść tak nisko, na twój poziom... Chociaż, sądząc po twoich wypowiedziach, to na drzewie mieszkasz od urodzenia. > Ja jakos tylko do agul poziomu nie moge dorownac, choc strasznie mi tym Miensem > > zaimponowala... Ona jest taka inteligentna, fajna, super, bogata, madra, > wspaniala, cudowna... a ja... ot, taka Srajdka... Jej Wielbicielka. Dupolizka. > Mydelko-glowka-zwieracze. Takie nic. Zero. > > Jak ja jej dorownam? > Mam moze jesc banany i drapac sie miedzy cyckami? Ale przeciez zawsze mialam > lek wysokosci, a te drzewa takie wysokie... sama nie wiem... moze jednak sie > poswiece? Tylko ktore drzewo wybrac? Wiesz, ktore jest teraz modne? > > A Ty potrafisz dorownac WIELKIEJ AGUL? Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna_lubicz Re: Byłam dziś w SPA 23.10.02, 16:07 Klamczucha jedna, juz by mi Rysiek dal SPA!!!! Ja wam mowie, ze to ta zdzira Swietliczanka sie podszywa. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Byłam dziś w SPA 23.10.02, 16:15 Jedna czy druga lubiczowa to dla mnie jedno ..... i to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: Byłam dziś w SPA 23.10.02, 16:08 emka_waw napisała: > Nie dziwi mnie to, skoro nawet o forsę na knajpę żebrzesz, to w SPA mogłaś co > najwyżej pozaglądać przez drzwi. -------- A co Ty tam wiesz,co ja trzyam w portfelu.Na SPA se odłożyłam wywłoko jedna Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Byłam dziś w SPA 23.10.02, 16:16 Z czego? Przyjmujesz w domu "klientów"? Dzieci ci się zdeprawują. Odpowiedz Link Zgłoś