Gość: rzeczprawa.eco.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 01:18 Nikt nie porusza sprawy która mogłaby zmienić wynik wyborów taśmy prawdy: posłuchaj nagrania majchrowski - Stechnij www.rzeczprawa.eco.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krakus Na kogo głosować? IP: *.kolornet.pl 10.11.06, 01:18 No i na kogo głosować? Nie podoba mi się Majcher bo buduje mieszkania dla biedaków, wybudował Kup Sobie Wpis gdzie prowadzi się lewacka indoktrynację, robi remonty dróg przed wyborami i nie wybudował obiecanej hali widowiskowej, oraz słabo przyciaga dużych inwestorów. Szczypińskiego nie poprę bo niecierpie Tuska i jego Porażki Obywatelskiej, kandydat PiSu jakiś niewyrażny, na kogo mam głosować ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Na kogo głosować? IP: 82.160.10.* 10.11.06, 05:01 jak chodziłem po błocie i ciemnej ulicy w VI dzielnicy tak chodze i juz nigdy ani ja jak i wiele innych osób nie będzie się przyczyniało do bycia kimś w tym mieście brania kasiory i wydawania tam gdzie jest interes przykład nie zmiasta ale z kraju stacja GOSIEWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa na bezpartyjnych IP: *.wfos.krakow.pl 10.11.06, 11:16 przynajmniej do Rady Miasta... taki S.O.S. dajmy na to...www.soskrakow.pl można rozważyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Na kogo głosować? IP: *.itelekom.pl 11.11.06, 16:37 Zupelnie nirzrozumiale napisane. Wiesz o co Ci chodzilo? Jak tak to napisz prosze jasniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Terlecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:49 Może i niewyraźnie wychodzi na zdjęciach, ale za to uczciwy i spoza układu. Ja i wielu moich znajomych oddamy swój głos na Niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orbi Re: Terlecki IP: *.com.pl 10.11.06, 10:04 Skąd wiesz,że jest uczciwy - z tego, że tak o nim mówią partyjni koledzy i ulotki wyborcze?. A poza tym do rządzenia milionowym miastem potrzeba przede wszystkim głowy (kompetencji), wyobraźni i wiedzy, czym jest współczesny świat. A tego Terlecki nie ma z pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: Terlecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:21 "moze i niewyrazne wychodzi na zdjeciach" - tak, wychodzi jak zul z pod budki z piwem. Ale to nie jego wina, tylko grafikow, ktorzy zaakceptowali tak beznadziejne zdjecie (zamiast go obrobic w Photoshopie, chociazby usuwajac worki z pod oczu). Terlecki to sympatyczny facet (poznalam go prywatnie i polubilam), ktory jednak w zbyt duzym stopniu przesiakl retoryka PiS. A szkoda, bo moze bym na niego zaglosowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: Terlecki IP: *.chello.pl 10.11.06, 17:04 Terlecki kłamie uznając się za uczciwego i z poza układów. Był radnym miejskim, działaczem krakowskiego SKL-u, dzięki układom partyjnym został jednym z szefów krakowskiegi IPN, mimo iż żaden z niego naukowiec. Największe jego osiągnięcie to wydanie ojca, który przez swoje znajomości chronił go w latach jego burzliwej młodości, która pewnie ma wpływ na jego obecny wygląd. O sprawach miejskich, nie ma pojęcia, wystarczy zobaczyć jego idiotyczne propozycje wyborcze dla miasta. Widocznie liczy na niewiedzę, i krótkowzroczność wyborców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek układ układ układ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:02 O tak tak! Terlecki nam wytropi układ w Krakowie! :P:P:P A poważnie, to Terlecki w dzisiejszej debacie (a przynajmniej jej drugiej części, bo wtedy włączyłem) wypadł nie najgorzej, ale jednak Majchrowski i Szczypiński wypowiadali się konkretniej, odważniej i z wyraźnie większym zorientowaniem o czym mówią. Terlecki nieco bujał w chmurach, a reszta to albo pustosłowie (absolutne zero treści), albo opowiadanie banialuk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krab Re: Terlecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:16 Terlecki? Bez jaj. Przecież to zupełny laik w sprawach istotnych dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoxy Re: Na kogo głosować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:14 To co z tego, że nie przepadasz za PO / nie rozumiem dlaczego?/. Szczypiński jest jedynym sensownym kandydatem. Co do Majchrowskiego się zgadzam, a Terlecki na niczym kompletnie się nie zna - byłby tylko marionetką w rękach pisiorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francjosef Re: Kto to załatwi?! Tematy na cztery lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:06 Najlepiej siedzieć przy piwie w domu czy knajpie. Po co łazić głosować. Lepiej potem narzekać. Typowa polska mentalność. Gratuluje Wam postawy- malkontenci jedni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kto to załatwi?! Tematy na cztery lata IP: 82.160.10.* 10.11.06, 16:00 proszę o jeden przykład że obietnice wyborcze zostały wprowadzone wczyn /za 50lat/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efwgrw Kto to załatwi?! Tematy na cztery lata IP: 83.175.180.* 10.11.06, 09:08 tak, tak bezpieczeństwo szczególnie bezpieczeństwo bardzo dbają ogłaszają corocznie konkurs Bezpieczny Kraków, który ciagle wygrywa Spółdzielnia MUSI , która nie oddała Miastu miliona złotych i jeszcze szantażuje ,że jak Miasto im nie umorzy długu to zbankrutują dlatego ludzie byli zdziwieni ,że rada miasta podjęła uchwałę o wystąpieniu do UE o pomoc publiczną w kwestii umorzenia milionowego długu to jest skandal inne firmy padają i nic a tu rada miasta występuje o umorzenie długu , który powstał bo Spółdzielnia nie oddała w terminie parkingów miejskich tylko zarabiała na nich i nie płaciła Miastu czynszu a teraz to ma być umorzone? Spółdzielnia MUSI ma wiele nieruchomości i miasto zamiast zająć te nieruchomośći umarza im długi to jest skandal i konkretna robota polityków bo jak inaczej tłumaczyć wyjątkowe traktowanie tej instytucji na hasełku niepełnosprawni przez lata kroją środki a inni muszą na głowie stawać ,żeby się na rynku utrzymać i nikt im nie pomaga ludzie umierają z głodu i zimna a tu wali się publiczne pieniądze oj gdyby unijni urzędnicy wiedzieli o wszystkim co się w tej Spółdzielni dzieje to byłby skandal na cała Europę niewiele jest zakładów w Polsce , które zatrudniają rodziny ludzi mających władzę w Spółdzielni MUSI pracuje , lub pracował brat posła Wassermana , i w sumie nic w tym dziwnego bo porządny to pracownik ( nota bene jako parkingowy kiedyś pracował a nagle awansowali go gdy wyszła sprawa pomocy unijnej ) Spółdzielnia MUSI wygrywa konkurs Bezpieczny Kraków a już 2 członków zarządu miało problemy z prawem i zostali ze Spółdzielni wyrzuceni ,żeby Spółdzielnia nie straciła licencji na ochronę osób i mienia jeden był nawet gwiazdą mediów , szczególnie Gazety Krakowskiej gdzie jako ekspert wypowiadał się a później tak wyekspertował Spółdzielcze pieniądze ,że od kilku lat nikt oficjalnie nie wie gdzie jest i ponoć był leczony psychiatrycznie ( pewnie by uniknąć odpowiedzialności karnej ) przez znajomych , bo Spółdzielnia ma kontrakt od lat na pilnowanie szpitala na Śniadeckich ,którym jak wiemy rządzili ongiś psychiatrzy z których jeden siedzi lub siedział za branie łapówki ale Spółdzielnia MUSI ma dzielnych obrońców , którzy ich bronią a my dopłacamy do tego ,żeby niektórym było dobrze i żyło się dostatniej szczególnie radny wówczas Raś troszczył się bardzo ,dlaczego Spółdzielnia nie dostała parkingu na Pl.Św.Ducha ( interpelacje na sesji Rady Miasta )i nie mógł zrozumieć ,że parking ten będzie ogólnodostępny na karty postojowe i ,że Miasto a nie Spółdzielnia będzie na tym zarabiać. doborowe towarzystwo ale co politycy nie robią aby duży zakład pracy pozyskać przecież to tyle głosów wyborczych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otco Kto to załatwi?! Tylko Lassota, sprawdźcie w progr IP: *.ghnet.pl 10.11.06, 09:53 amie. lassota.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Kto pisał program? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:19 Nad programem, zwłaszcza takim umieszczonym na stronie WWW, pracował sztab speców od PR-u i innych specjalistów. To jasne, bo zawsze tak jest. Dlatego z zaciekawieniem oglądałem debatę prezydencką dzisiaj w TVP3. Lassota nie potrafi składnie wypowiedzieć kilku zdań, mowa jakby kołka spod budki z... sokiem ;). Nie przedstawił żadnych konkretnych pomysłów, które jednocześnie osadziłby w realiach miasta, w ten sposób uzasadniając. Takie trochę latanie w chmurach i dobrzechciejstwo. Do tego dochodzą niejasności związane z przekazaniem ziemi spólce Forte (tej od Motelu Krak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Kto to załatwi?! Tylko Lassota, sprawdźcie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:18 Lasota to sakramencki leń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Wreszcie jakas pomyslowa kampania!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:17 Mialem glosowac na PO, ale widzialem dzisiaj super plakat goscia od Majchrowskiego. Facet nazywa sie Jan Hoffman, a jego haslo to: kocham Polske nie lubie Kaczynskich. Fajny patent. Mam nadzieje, ze mu sie uda wygrac. Ma szanse, bo Krakow to nie jest miasto PISowskich aparatczykow, tylko miasto rozumu! Powodzenia stary! trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysmok Re: Wreszcie jakas pomyslowa kampania!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 20:55 Wyrazy współczucia znam trochę Jasia Hoffmana... Karierowicz i ktoś kto chce i zostanie zawodowym politykiem niezależnie od barw jakie w danej chwili reprezentuje. Do Majchrowskiego nic nie mam sam będę na niego glosował. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir_wawelski Kto to załatwi?! Tematy na cztery lata 10.11.06, 13:26 Ja nie idę do wyborów, bo nie mam po co? moje prawo a nawet obowiązek? dupa, właśnie moim prawem jest to, że będę robił to co mi się podoba. Gdyby ktoś startował sensowny to wówczas poświęcił bym kilka minut, ale w tym przypadku nie będę ulegał patriotycznej propagandzie o braku postaw obywatelskich. Bo na kogo mam głosować? Poza 4 kandydatów na prezydenta reszta nie zna zupełnie Krakowa i jego potrzeba, a nawet Ci zachowują się jak oderwani o rzeczywistości. I te laptopy Terleckiego - to ma byś poważny kandydat?. Mówcie co chcecie, ale na siłę nikt mnie nie wypcha, bo i co, mniejsze zło mam wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztabowiec JAN Hoffman i spolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:43 Chociaz jestem bezpartyjny to pomagalem/pomagam w kampanii Janowi Hoffmanowi startujacemu z okregu 3 (Krowodrza, Bronowice, Azory, Wola Justowska, Bielany, Salwator). Z gory wiec mowie, ze nie jestem obiektywny i ten post tez nie jest. Czesc z Was moze to uznac za zwykla forme reklamy mojego kandydata i po czesci bedziecie mieli racje. Ale jest jeszcze cos. Otoz na prawde uwazam, ze Jasiu wprowadzi do Rady Miasta odrobine swiezosci i bezkompromisowosci. Jest to czlowiek, ktory jezeli uzna ze jego klub podejmuje zle decyzje a on bedzie bezradny, to odejdzie z tego klubu i jako radny niezalezny bedzie dalej pracowal na rzecz miasta. Poza tym w przeciwienstwie do starych politykow jest sympatycznym czlowiekiem, a nie nadetym bufonem. A jezeli nie glosujecie na Majchrowskiego tylko na inny komitet to tez kierujcie sie jedna zasada: wybierajcie mlodych. Czy to bedzie GRZESIEK STAWOWY z PO czy GRZESIEK PIETRASZEWSKI lub WOJTEK BALUCH od Lassoty (czy nawet MACIEK TWAROG z LPR). Gleboko wierze - i nie jest to juz element reklamy mojego kandydata - ze Krakow potrzebuje swiezej i mlodej Rady Miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chałwa Re: JAN Hoffman i spolka IP: *.kolornet.pl 10.11.06, 14:20 Może i dobry, ale ja jestem za PiSem więc ten billbord go skasował w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trq Re: JAN Hoffman i spolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:22 To co ty pisiaczku robisz w Krakowie? Won stąd jak najdalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: JAN Hoffman i spolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:24 Ten bilboard właśnie powinien Cie zachęcić, żeby nie głosować na Terleckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Na młodych - TAK. Ale nie młokosów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:23 > A jezeli nie glosujecie na > Majchrowskiego tylko na inny komitet to tez kierujcie sie jedna zasada: > wybierajcie mlodych. Czy to bedzie GRZESIEK STAWOWY z PO czy GRZESIEK > PIETRASZEWSKI lub WOJTEK BALUCH od Lassoty (czy nawet MACIEK TWAROG z LPR). > Gleboko wierze - i nie jest to juz element reklamy mojego kandydata - ze > Krakow potrzebuje swiezej i mlodej Rady Miasta! No tutaj się zgodzę. :) Na młodych będę głosować. Byle nie na byt młodych, 20-25 latka bym nie poparł, bo co taki wie o życiu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krakow_wybory Krakow wybory 2006 IT 10.11.06, 20:50 To ja jeszcze dodam temat: kto z kandydatów ma cokolwiek do powiedzenia w kwestii rozwoju w Krakowie nowych technologii i informatyki? Upublicznione kompromitujące odpowiedzi kandydatów na prezydenta: wybory2006.wkrakowie.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Krakow wybory 2006 IT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:04 a jakiś przykład kompromitacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msnbetterthan Kto to załatwi?! Tematy na cztery lata IP: *.chello.pl 10.11.06, 22:58 magiczne miasto... ________ Krakow Airport Hotele w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUS Kto to załatwi?! Tematy na cztery lata IP: *.chello.pl 11.11.06, 00:24 OBSERWATORZE TEŻ WIDZIAŁEM TEN PLAKAT! mIAŁEM DZISIAJ FARTA- POSZEDŁEM MAMIE PO ZAKUPY NA PLAC A TAM CIEKAWIE PLUŁY SIĘ STARSZE PANIE NA MAJCHROWSKIEGO I GADKA BO ICH ULOTKI ROZNOSZONO.nAWET MYSLAŁEM ZETAKIEJ JEDNEJ MŁODEJ CO MAŁA KARTECZKI Z MAJCHREM TO PRZYŁOŻA. dOWIEDZIAŁEM SIĘ ZE TYLKO PIS I TERLECKI SA GODNI WŁADZY. PANIE CHYBA NIE WIDZA I SLYSZĄ CO SIE DZIEJE. a WSCIEKAŁY SIĘ BO Z RADIA PŁYNEŁA AUDYCJA O MAJCHRZE I JAKAS BABECZKA SPOKOJNIE MOWILA CO ZROBIL PRZEZ CZTERY LATA A TROCHE SIE TEGO UZBIERALO.NAWET SPECJALNIE SLUCHALEM BO BYLO ZJADLIWE I NIENACHALNE. NIE WIEDZIAŁEM ZE AZ TYLE ULIC ZROBILI ANI ZE SPOTYKA SIE ZAWSZE Z BIEDAKAMI W URZEDZIE I COS TAM ZROBIL DLA INWALIDOW NAWET SIE NA TYM NIE ZNAM ALE MOJA SIORA STUDIUJE O TYM I MOWI ZE ZROBIL WIECEJ JAK INNI A TERAZ TO NAWET COS Z WAWELEM.a TERLECKI CO ZROBIL I ZROBI?cHYBA DLUGI NA LAPTOPY?nIE LUBIE CZYTAC ALE CHYBA ZOBACZE TE STRONE MAJCHRA.ZAGLOSUJE NA NIEGO BO TAKI TATUSIEK CO UPARCIE ZROBI SWOJE.a W TEJ AUDYCJI BYLO COS O ROBOTACH POD ZIEMIA NA RONDZIE.cZEMU GAZETY O TYM NIE PISZA. a I JESZCZE - MOI STARSI OGLADALI DEBATE I MOWILI ZE STRASZNIE SLABI CI KANDYDACI. SZKODA BO W KRAKOWIE MIESZKAJA I MADRZY.GDZIE JESTEŚCIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Posluchaj zanim zaglosujesz ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 11:48 Koniecznie posluchajcie: nobe.co.uk/jp/rozmowawrmf1.mp3 Dziwnie gazety w tym GW o tym milczy - a to przeciez skandal ze prezydent miasta, podobno szanowany profesor w ten sposob rozmawia z przedsiebiorca w ktorym miasto jest w sporze sadowym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kads Re: Posluchaj zanim zaglosujesz ;) IP: 83.175.180.* 11.11.06, 14:21 dobrze ,ze rozmawiał bo tego przedsiębiorcę wykolegowano tylko prezydent powinien rozmawiać u siebie w gabinecie a nie gdzieś na boku bo to już zakrawa na nieformalne układy ciekawe jest także to ,że prezes Spółki ma tylu kolegów w kręgach władzy a ciągle ma problemy , które jak słyszymy kończą się jego bankructwem czyżby nadal komuna funkcjonowała jak czytamy powyżej jakiejś spółdzielni inwalidów, pomimo że to jest prywatna firma wąskiej grupy członków spółdzielni , którzy mogą zgodnie z prawem w każdej chwili rozwiązać spółdzielnię i podzielić się jej majątkiem , umarza się milionowe długi pomimo ,że korzystała z parkingów miejskich i zarabiała na nich a później nie chce płacić bo spółdzielcy przepuścili pieniądze mało tego , spółdzielnia przegrała wszystkie procesy z Gminą i wyrokami jest zasądzone odszkodowanie na to odszkodowanie spółdzielnia nie ma i szantażują ,że się zlikwiduje śmiechu warte to niech się likwidują co to kogo obchodzi o przepraszam , z wyjątkiem ścisłego kierownictwa zapewne bo pozostali grosze zarabiają i z pewnością znajdą zatrudnienie u przejmujących kontrakty spółdzielni firm a tu spółka Forte nic nie zarobiła bo urzędnicy miejscy przeszkadzali jej jak tylko mogli i żadnej pomocy nie otrzymała jak to się ma do konstytucyjnej zasadą równego traktowania przez władze publiczne to jest właśnie dowód ,że na spółdzielni ,gdzie pracują setki potencjalnych wyborców zależy politykom a na spółce gdzie pracuje kilka osób nie takich mamy włodarzy oraz kandydatów na nich wiecie teraz skąd się bierze powiedzenie ,że DUŻY MOŻE WIĘCEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Forte = lewy interes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 18:34 Spółka Forte chciała wykorzystać miasto, a przyzwolenie na to dał prezydent Lassota. Na szczęście potem był Gołaś (najlepszy powojenny prezydent Krakowa) i ukrócił kradzież. Spółka Forte ma długi wielokrotnie przekraczające jej kapitał zakładowy. Jest niewypłacalna. Dlaczego Majchrowski się z nimi kuma i kupczy majątkiem miasta? Należy złożyć wniosek o stwierdzenie upadałości tej firmy i odzyskać cenny grunt miejski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bre kandydat wieszający swoją podobiznę co 20 m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:03 na każdym przydroznym słupie jest dla mnie całkowicie niepoważny,. Przypuszcam,ze osiągnie cel zupełnie odwrotny do zamierzonego. Nadmiar mdli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam-go-dosc Re: kandydat wieszający swoją podobiznę co 20 m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:37 masz rację! przy mojej ulicy na każej latarni wisi taki jeden "goguś" i właśnie dlatego na niego NIE zagłosuję, bo MAM JUZ DOŚĆ JEGO widoku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 24 Re: Kto to załatwi?! Tematy na cztery lata IP: 83.175.180.* 11.11.06, 14:34 jak czytamy powyżej jakiejś spółdzielni inwalidów, pomimo że to jest prywatna firma wąskiej grupy członków spółdzielni , którzy mogą zgodnie z prawem w każdej chwili rozwiązać spółdzielnię i podzielić się jej majątkiem , umarza się milionowe długi pomimo ,że korzystała z parkingów miejskich i zarabiała na nich a później nie chce płacić bo spółdzielcy przepuścili pieniądze mało tego , spółdzielnia przegrała wszystkie procesy z Gminą i wyrokami jest zasądzone odszkodowanie na to odszkodowanie spółdzielnia nie ma i szantażują ,że się zlikwiduje śmiechu warte to niech się likwidują co to kogo obchodzi o przepraszam , z wyjątkiem ścisłego kierownictwa zapewne bo pozostali grosze zarabiają i z pewnością znajdą zatrudnienie u przejmujących kontrakty spółdzielni firm a tu spółka Forte nic nie zarobiła bo urzędnicy miejscy przeszkadzali jej jak tylko mogli i żadnej pomocy nie otrzymała jak to się ma do konstytucyjnej zasadą równego traktowania przez władze publiczne to jest właśnie dowód ,że na spółdzielni ,gdzie pracują setki potencjalnych wyborców zależy politykom a na spółce gdzie pracuje kilka osób nie takich mamy włodarzy oraz kandydatów na nich wiecie teraz skąd się bierze powiedzenie ,że DUŻY MOŻE WIĘCEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor oświadczenie wiceprezesa radia kraków IP: *.bulldogdsl.com 11.11.06, 17:19 www.jacekprezydent.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN HOFFMAN Sluchajcie (czytajcie), IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:48 najwazniejsze zeby isc do wyborow, bo im wieksza frekwencja tym wiecej my kandydaci bedziemy musieli zdobyc glosow aby dostac sie do Rady Miasta. A im wiecej glosow potrzebnych do zdobycia, tym truniej sie dostac i tym wiecej przyszli Radni beda musieli dzialac na rzecz lokalnych spolecznosci aby powtorzyc wynik za czery lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Kto to załatwi?! Tematy na cztery lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 23:54 Kompromitacja prezesa publicznego radia!!!!!!.Dziennikarz Milosz Horodyski i wiceprezes Maciej Zdziarski,to ludzie majacy kregoslup i nie ulegajacy zadnym wplywom, nawet takim jak tzw."Uklad Krakowski".Gazeta Wyborcza dobrze zaczela/red.Jadczak/,ale cos Go zatrzymalo przed kontynuacja.Mysle ,ze odwazniejsi dziennikarze a takich w mediach krakowskich i ogolnopolskich nie brakuje, dotrzymaja krokow tym ,ktorzy jako pierwsi rozpoczeli marsz/Gazeta Krakowska/w odkrywaniu kart najnowszej historii wlodarzy Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
agnos moze by tak wreszcie podac wstepne wyniki? 12.11.06, 20:41 czy wszyscy tam poszli spac? Odpowiedz Link Zgłoś