makitheman 12.11.06, 19:47 Czy ktoś z Was wie jaki jest plan zagospodarowania łąk, które mamy naprzeciwko OE, tam na tyłach Motoroli? Znalazlem niepokojącą mnie mapkę... tu jej adres: www.ruczaj.org/mapa/ruczaj2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fkgrl Re: Łąki przy OE... 12.11.06, 20:38 Nooo, z tego co ja wiem, to plan zagospodarowania przestrzennego (czyt. wypełniona przestrzeń) najlepiej dopracowany jest właśnie w tym rejonie: Ruczaj/kampus. A dlaczego? Ktoś mi powiedział, że to efekt koneksji ze środowiskiem uczelnianym byłych "głów krakowskich". :) Chyba się pofatyguję i zapytam wtajemniczonego osobnika w UM. BTW: ul. Czerwone Maki, to już dawno widziałem (na jakiejś mapie) jak ciągnie się za tym rondem z ul. Bobrzyńskiego. Nawet zgłupłem jak za pierwszym razem chciałem w nią tam wjechać. No a mapka wcale mnie nie dziwi, w związku z powyższym kontekstem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
makitheman Re: Łąki przy OE... 12.11.06, 21:18 Moze jak porozmawiasz ze swoim znajomkiem, to to coś wniesie... Czekam niecierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś