skks 14.11.06, 09:17 Ile takiej wody można bez szkody wypić? Czy są jakieś lepsze wody źródlane...i gorsze wody? A ile tej wody można wypić i jechać samochodem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emelem1 Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 09:34 na Kazimierzu dokopałeś się do źródełka? Czy masz na myśli inną 40% wodę Odpowiedz Link Zgłoś
peteen woda ta na pewno jest źródłem... 14.11.06, 09:41 niemałych zarobków dla producenta... są różne wody: święcona - tę polecam wyborcom majchowera ciężka - przydatna w treningu siłowym z sokiem - gruźliczanka dla bogaczy wielka - ta od osieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: woda ta na pewno jest źródłem... 14.11.06, 09:52 żródła bywają różniaste.Najlepiej jakby to była krynica mądrości. Zaś co do wody... Trzeba ją pić w dużych ilościach-wszakże składamy się w większości z wody.No w niektórych przypadka o na ó się zamienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 09:47 Jest jeszcze "woda zielonooka", też Agnieszki Osieckiej. I woda kolońska, dla alkoholików. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 09:51 a kwiatowa - ta dla hippisów brzozowa - na porost włosów Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 09:52 Woda ognista dla Indian amerykańskich. Woda stołowa, to chyba dla cieśli i stolarzy. Woda mineralna dla chemików. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 09:56 kraniczanka, zwana kranówą - świetny odrdzewiacz deszczowa - polecana przez fryzjerów Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 09:57 Woda utleniona - dla Wierzejskiego (mój syn mówił "woda uklejona" a jak zobaczył że się śmiejemy to się poprawiał: ja wiem,że się mówi "woda uletniona!"). Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 10:04 twarda woda - używana do mycia rąk po trzymaniu w nich pliku dolarów Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 10:01 Co Wy mi tu gadacie? Że nie powiem: lejecie wode... Rodzaje, nazwy znam:) Ale czy takie picie nie szkodzi? No bo słyszałem, że ktoś mówił, widząc pijącego wodę: "Jak zwierzęta, jak zwierzęta". Może bał się o co? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 10:04 Szkodzi na pewno jak przedawkujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 10:06 a co z przystankiem w zimnej wodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 10:08 Cicho! Na forum nie można o polityce! Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 10:10 peteen napisał: > a co z przystankiem w zimnej wodzie? Został przeniesiony do Włoszczowy. Teraz tam mu staje. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 10:17 A co to Woszczowa? To to samo co Gosiewo? a jaką tam w tym Gosiewie wode piją? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 10:18 Jak to jaką?! pisiankę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? IP: *.76.classcom.pl 14.11.06, 11:01 woda polityczna, tzw. lanie wody Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 11:13 Wierzejski moim idolem jest. On umie wodę polać, święconą. Z prezerwatywami precz - tak mówił!! Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead bedzie akcja sprawdzania... 14.11.06, 12:41 kazdgo kondoma beda napelniac woda i patrzec czy szczelny. jak szczelny to do wyrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: bedzie akcja sprawdzania... 14.11.06, 12:51 no ale skąd wezmą te kondomy? przecież nie mogą ich nabyć droga kupna, bo im swiatopogląd nie pozwala. po drugie żeby nalać musieli by wziąść to obrzydlistwo do ręki! jakże to tak? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: moze poprosza Mlodziez W... 14.11.06, 12:53 boldhead napisał: > zeby ukradla? e, od kradzieży rzeczy nietypowych to są inni specjaliści.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: bedzie akcja sprawdzania... 14.11.06, 12:51 luckystrike napisał: > no ale skąd wezmą te kondomy? przecież nie mogą ich nabyć droga kupna, bo im > swiatopogląd nie pozwala. po drugie żeby nalać musieli by wziąść to > obrzydlistwo do ręki! jakże to tak? Sobecka da sobie radę. alleluja i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: bedzie akcja sprawdzania... 14.11.06, 12:55 a potem do tyłu, wszak chodzi o ruchy frykcyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: bedzie akcja sprawdzania... 14.11.06, 12:59 i tak cały czas do przodu i do tyłu czy też doznają jakiegoś spełnienia i mogą odpocząć? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: bedzie akcja sprawdzania... 14.11.06, 13:03 nie spoczniemy, nim zajdziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: bedzie akcja sprawdzania... 14.11.06, 13:28 peteen napisał: > nie spoczniemy, nim zajdziemy... Sobecka? to muiało by być morze cudownej wody :D Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 12:47 są takie wody co nawet uzdrawiają. na przykład w Wadowicach spod pomnika papieża uzdrawiać zaczęła. W Starym Sączu też mają cudowne źródełkośw. Kingi. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 12:52 a i w samym Krakowie źródeł moc: na Matecznym, w Bronowicach... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 12:53 peteen napisał: > a i w samym Krakowie źródeł moc: na Matecznym, w Bronowicach... ale czy cudowne one? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czy woda źródlana jest zdrowa? 14.11.06, 12:58 cud - woda z nich smakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead ja mam takie dwie wody z Łącka 14.11.06, 12:53 jedna zalatuje gruszkami a druga sliwkami obie maja wysokie stezenie ekstraktu, odpowiednio 65% i 70%. nawet diabla z cielska wyganiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ja mam takie dwie wody z Łącka 14.11.06, 12:54 boldhead napisał: > jedna zalatuje gruszkami > a druga sliwkami > obie maja wysokie stezenie ekstraktu, odpowiednio 65% i 70%. > nawet diabla z cielska wyganiaja. ale wraca następnego ranka :DD Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead diabel??? 14.11.06, 12:55 on juz nie wraca. boi sie ze spotka go to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: ja mam takie dwie wody z Łącka 14.11.06, 12:57 i w ten sposób powstają tzw. pętle czasu. Człowiek ciągle spędza czas na świętej walce z diabłem! Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead ale cel szczytny... 14.11.06, 13:04 zapisze sie do lpr-u i podworkowego kolka rozancowego w zwiazku z tym Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ale cel szczytny... 14.11.06, 13:27 boldhead napisał: > zapisze sie do lpr-u i podworkowego kolka rozancowego w zwiazku z tym pod warunkiem, ze dociągną kranik z Łącka :D Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: ale cel szczytny... 14.11.06, 14:05 no jasne, bo bez kraniku sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: no nie wiem... 14.11.06, 16:54 Wy tylko o jednym!! Tylko wóda, wóda, wóda. A ksionżke jako przeczytali? Wody byśta sie napili. Źródlany. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: no nie wiem... 14.11.06, 19:19 skks napisał: > Wy tylko o jednym!! > Tylko wóda, wóda, wóda. > A ksionżke jako przeczytali? > Wody byśta sie napili. Źródlany. poczytaj mi dziadku :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempe nie spotyka się już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:40 tak pologowanych wątków Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: nie spotyka się już 14.11.06, 19:24 wiecej ludzi z mojego zaścianka... Zegnam!!! Przewrotnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: nie spotyka się już 15.11.06, 02:13 Żegnasz? i to do tego przewrotnie? A woda? Odpowiedz Link Zgłoś