Dodaj do ulubionych

Chcę kupić mieszkanie w Geo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 01:16
Czy ktoś potrafi udzielić wiarygodnej informacji co się dzieje w Geo? Chcę
kupić mieszkanie na Cystersów, wróciłem z Irlandii, udałem się do ich biura i
dowiedziałem się że wstrzymali sprzedaż z powodu klientów!? Na ich stronie
inwestycja zniknęła, o co chodzi - co się dzieje!!!??? Proszę o konkrety!
Obserwuj wątek
    • Gość: Szu Re: Chcę kupić mieszkanie w Geo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 09:11
      Na twoim miejscu bym sie głęboko zastanowił. poczytaj sobie co było pisane na
      tym Forum, chociaż nie wierz we wszystko bo sporo postów jest od pracowników
      Geo - taka ich rola aby bronić firmy i zganiać na klientów czy inne osoby winę.
      Udaj sie do Wydziału Architektury i popytaj - przy odrobinie szcześcia i
      natrafieniu na kompetentna osobę dowiesz się całej prawdy.

• Gość: archimedia Re: Chcę kupić mieszkanie w Geo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 10:08
        No właśnie - masz całkowitą rację...tylko po co do Wydz.Architektury?
        Przecież są na tym forum ludzie którzy świetnie znają sprawę i piszą naprawdę
        fachowo - np.logmat,EBIK,wujo,robak - jest ich wielu...Ponadto są rzeczywiście
        bezstronni i obiektywni.Niestety cała reszta pracownicy GEO no i osoby
        przekupione...
        pozdr
        • Gość: wujo Re: Chcę kupić mieszkanie w Geo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 10:26
          O wypraszam sobie. Ja staram się być w tej sprawie obiektywny, a że nie kupiłem
          tam mieszkania, ani nie jestem pracownikiem Geo o obiektywizm tu nietrudno.
          Ciebie na taki obiektywizm nie stać, bo wpłaciłaś już pewnie grubą kasę i masz
          nadzieję, że sprawa pozytywnie sie zakończy gdyż głupio byłoby stracić
          mieszkanie kupione pewnie za około 4 tys. gdy w tym momencie można sprzedać je
          w tej lokalizacji za 8 tys.

Prawda jest taka, że inwestycja na Cystersów to spora wtopa Geo. Moim zdaniem
          skończy się to pewnie dla nich szczęśliwie, jednak opóźnienia już teraz są
          znaczne, a firma straciła całkiem niezłą opinię jaką miała. O ich nieudolności
          świadczy również to, że w czasach gdy deweloperzy sprzedają od ręki wszystko co
          zaproponują, oni od dwóch lat (wtedy były już gotowe projekty całej inwestycji
          i szykowano się do rozpoczecia sprzedaży) nie zaproponowali w Krakowie
          kompletnie nic nowego. Nie licząc oczywiście kolejnej wtopy przy Zielonym
          Stoku, gdzie zwyczajnie zrobiono ludzi w balona.

Możesz zaklinać rzeczywistość jak chcesz. Obiektywnie jednak patrząc, to co
          robi ostatnio Geo to totalna kompromitacja. Życzę jednak wszystkim kupującym
          mieszkania w tej inwestycji szczęśliwego zakończenia tych bojów. Mnie cudze
          nieszczęście nie cieszy. Może jednak następnym razem ci, którzy obserwowali to
          co się działo przy tej inwestycji, zastanowią się dwa razy nim kupią mieszkanie
          przed wydaniem pozwolenia na budowę.
        • Gość: wojtek pytanie do Archimedia IP: *.europe.hp.net 22.11.06, 10:42
          Archimedia, sledze Twoje posty od dluzszego czasu i wydaja sie, szczegolnie na
          tle reszty forum dosc fachowe i obiektywne, czy naprawde uwazasz ze EBik,
          logmat itd pisza obiektywnie i fachowo, czy tez napisales to z przekory?
          • Gość: Grzesiu Re: pytanie do Archimedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:10
            Ale dlaczego w biurze powiedzieli że wstrzymali spredaż z powodu klientów. Tego
            zupełnie nie rozumiem?
            • Gość: archimedia Re: pytanie do Archimedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 08:22
              To proste...a po co nam dodatkowi sąsiedzi - będzie więcej miejsca no i wartość
              m2 znacznie wzrośnie...A na sąsiedniej działce niech ZREMB z salwatorem nie
              myślą że pobudują chociaż jedno mieszkanie...Tacy jesteśmy!
    • Gość: moris Chcę kupić mieszkanie w Geo -cesja praw do lokalu IP: *.eranet.pl 23.11.06, 19:29
      a ja z chęcią kupie cesje na jakieś małe mieszkanie.
      jeżeli jest ktoś kto chce sprzedać bo nie ma czasu czekać ja się zgłaszam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka