Dodaj do ulubionych

gdzie w krakowie beda teraz budowane najtansze

23.11.06, 13:58
mieszkania?
Obserwuj wątek
    • Gość: PawMig Re: gdzie w krakowie beda teraz budowane najtansz IP: *.autocom.pl 23.11.06, 14:07
      Oj nie wiem co to znaczy najtansze,bo teraz jest to pojecie wzgledne.Jesli
      chodzi o Krakow,to najtaniej mozna znalezc cos w granicach 5.500 zl brutto.
      A przecietnie trzeba wylozyc kolo 6.-7 tys. i odczekac swoje.
      Sprawdz www.bryksy.pl. Moze jeszcze cos maja (w miare tanio ;o)
      • Gość: czester Re: gdzie w krakowie beda teraz budowane najtansz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 14:45
        Jest jedno miejsce gdzie czekac nie trzeba tak dlugo. Blok stoi na ul
        Winiewskiego ceny 6000-6200 brutto odbior za jakies 2 miechy www.wieksa.pl
        Widzialem na krn ogloszenia jakies tydzien temu, nie wiem czy jeszcze sa.
        • Gość: gosc Re: gdzie w krakowie beda teraz budowane najtansz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 16:02
          Pytanie nie jest o termin, a o cenę ;P

Zobacz na osiedle Klinek albo coś pod Krakowem (Niepołomice?)
        • Gość: Gość Re: gdzie w krakowie beda teraz budowane najtansz IP: *.devs.futuro.pl 24.11.06, 07:37
          Jeśli wiesz, że nie będziesz mieć problemu z uzyskaniem kredytu to ich polecam
          bo budowa na ukończeniu (pierwsza wpłata tydzień od podpisania umowy, następna
          za miesiąc, jak nie zdążysz i nie wpłacisz to Cię poinformują, że rozwiązują
          umowę i nie uznają próśb o prolongatę terminu
        • Gość: maciek Re: gdzie w krakowie beda teraz budowane najtansz IP: 212.160.65.* 24.11.06, 11:19
          sprzedawali to po 5 tys i co wypowiedzieli ludziom umowy ? czy już całkiem tym
          deweloperom poprzewacało się w głowach my kupuijemy w 4 osoby działke 20 arów w
          Zabierzowie sprawdzałem jedzie sie tak samo czasowo jak z ruczaju do cenrtum, a
          zbudujemy 4 szeregówki wszystkie formalności w gminie do pół roku bo jest plan
          i bez łaski za 250 tyś mam domek w takim samym stanie jak mieszkanie ale
          powierzchnia 4 razy większa jak dobrze pójdzie to przeprowadzka do grudnia
          2007 i dodam że z garażem za który u dewelopera trzeba zapłacić tyle co za te
          5 arów działki.
          • Gość: wujo Re: gdzie w krakowie beda teraz budowane najtansz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:57
            Co do kosztów budowy i porównania ich do kosztów mieszkania u dewelopera to
            oczywiście nie sposób się nie zgodzić. Jednak jeśli chodzi o czas dojazdu do
            centrum, to jednak nie wydaje mi się żeby z Zabierzowa było tak samo. Nawet z
            końca Kobierzyńskiej do Grunwaldzkiego jedziesz góra 10 min. Czy tak jest z
            Zabierzowa do powiedzmy Czarnowiejskiej to wątpię. Mogę się jednak mylić.
            Ruczaj ma za to z pewnością lepsze połączenie MPK z centrum. Tak więc są i wady
            i zalety takiego rozwiązania.

A co do tego, że deweloperom poprzewracało się w dupach to jest to fakt
            niezbity. Wiecznie jednak nie będzie to trwało. W końcu te wszystkie firmy,
            które ostatnio powstały będą musiały coś budować a jak długo będą się jeszcze
            znajdowali chętni do zakupu 60m2 za prawie pół miliona złotych w marnych
            lokalizacjach?
          • Gość: budowniczy 7 Re: gdzie w krakowie beda teraz budowane najtansz IP: *.sejmik.kielce.pl 24.11.06, 13:43
            baardzo trafna decyzja z tą budową, chyba zrobię podobnie, może mi pomożesz,
            czy są znane Ci jakieś wolne działki w Zabierzowie, i po ile? pozdrawiam i
            życzę szybkiego budowania. Za wszystko przynajmniej odpowiadasz sam, a nie
            jesteś uzależniony od żadnego devela.
            • Gość: Marcin Re: gdzie w krakowie beda teraz budowane najtansz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 22:06
              ja mieszkalem na Ruczaju a teraz przy Balickiej w Gminie Zabierzow
              dojazd 1000x lepszy
              lepsze powietrze
              ale za 250 000 to nie wybudujesz z cegly
          • Gość: mala Re: gdzie w krakowie beda teraz budowane najtansz IP: *.ghnet.pl 27.11.06, 21:17
            dla scislosci - sprzedawali po 4500, a po tym jak rozwiazali umowy (miedzy
            innymi rowniez ze mna) ceny na ich stronie rosly o kilkaset zlotych tygodniowo.
            a wlasnie zauwazylam cos ciekawego - jeszcze dwa tygodnie temu oferowali
            mieszkania po 6500, a teraz widze cene 6000...czyzby klienci poczytali na forum
            o nieuczciwych praktykach wiek s.a. i zniechecili sie co do tej inwestycji?
            • Gość: czester Re: gdzie w krakowie beda teraz budowane najtansz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 23:28
              Rynkiem rzadzi chciwosci i panika, ale nie sadze zeby z kimkolwiek kto sie
              zdecyduje rozwiazywali umowy na tym etapie, bo to chytrusy!!! Faktycznie byla
              cena 6500 widocznie okazalo sie za duzo ;))) Niestety apetyt rosnie w miare
              jedzenia, ale jest na szczescie jakas bariera rozsadku. Ale tak czy inaczej
              blok prawie gotowy, a teraz za 6000 brutto ciezko cokolwiek kupic a termin za 2
              lata...
    • mimim12 Re: gdzie w krakowie beda teraz budowane najtansz 23.11.06, 16:04
      podkrakowie :-) odpada...szukam czegos w krakowie
    • Gość: PawMig Re: gdzie w krakowie beda teraz budowane najtansz IP: *.autocom.pl 23.11.06, 16:21
      Sprawdz jeszcze na www.activ.krakow.pl

Sa tam dosc tanie mieszkania...z tym ze sa to Mistrzejowice...
      Pozdrawiam
      • Gość: kr Re: gdzie w krakowie beda teraz budowane najtansz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:23
        Z Activem trzeba uważać. O ile pamiętam, na Obozowej ludzie mają problem, bo
        kotłownia nie jest ich własnością tylko jakiejś firemki, która dyktuje ceny
        takie, jakie jej się podobają.
    • Gość: Kret Re: gdzie w krakowie beda teraz budowane najtansz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 09:14
      Na ruczaju będą realizowane mieszkania komunalne
      • Gość: richie Na Zielonym Wzgórzu (okolice Rżąki) po 5800brutto IP: *.autocom.pl 24.11.06, 13:37
        Z tego co wiem najmniejsze to obecnie tylko 2 pokojowe (50m2).Termin oddania 12/2007
        • Gość: havi Activ IP: 80.50.251.* 29.11.06, 20:32
          Activ cena 3800 brutto za szpitalem rydygiera
          oferta z ostatnich targów mieszkań, chyba jest jeszcze aktualna.
          • Gość: havi Re: Activ i neodom IP: 80.50.251.* 29.11.06, 20:35
            oraz firma neodom oferuje domki szkieletowe ok 100m2 na 5 ar działkach w
            zabierzowie cena z działką ok 440000zl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka