Dodaj do ulubionych

jest wpisowe na forum?

24.11.06, 21:16
jesli jest to chetnie zapłace wpisowe.

mianowicie zapraszam na imprezke, moze byc na miescie albo u mnie w domu.

oczywiscie pokrywam wszystkie koszty wpisowego.

pozatym miło byłoby zobaczyc was na "zywo"
Obserwuj wątek
    • kocinos Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 21:23
      Wygrałeś w totka?
      Konfrontacja wyobrażeń (na podstawie wpisów) z realem może być bolesna...
      Zastanów się dobrze...
      • dukat78 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 21:25
        do odwaznych swiat nalezy!przynajmniej tak mowia?

ale i tak oferta jest jak najbardziej aktualna

Ps.przeca nie ma tu samych chorych na bulimie i alkoholizm?
      • polski0001 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 21:26
        Ja bym sie nie zastanawiał !!! Towarzystwo jest fajne a wiek ..... to juz inna
        sprawa :-))
        • dukat78 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 21:28
          wiek wiekiem!a człek człekiem!
          • polski0001 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 21:36
            dukat78 napisał:

> wiek wiekiem!a człek człekiem!

Pamietaj ze musisz sie zaopatrzyc w hurtowni "alkohole" bo tu abstynentow
            mało :-))
            • dukat78 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 21:41
              ta myslał by kto ze tacy tu wojownicy "alkoholowi"

z tego co widze to po bance i do domku.

Ps.jak narazie kazdy{nie ty } olewa moja propozycje
              ale takie jest zycie ze pisza i wola by ano anonimowi niz spotkac sie na małym
              co nieco z człekiem z netu który w dobrej wiereze zaprasza na ......
              reszta nirch bedzie niespodzianka
              • polski0001 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 21:46
                Wiesz jak bedzie spotkanie to moze sie załapiesz Ale najpierw musimy cie poznac
                tu na FK!!! Takie zasady :-))
                • dukat78 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 21:49
                  znaczy sie mam miec poglady jak wiekszosc?bo inaczej bede "odmiencem"?

oj widze ze wy sami nie bardzo sie znacie , ale moze sie myle
                  • polski0001 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 21:59
                    Wiesz wiekszosc sie tu znamy i nie tylko na FK ale takze w realu !! Z reszta
                    mnie nie ma do połowy grudnia takze na spotkanko jeszcze musze troche poczekac
                    Ale jezeli nie bedzie spotkania do tej daty to zawsze mozesz przyjsc na nasza
                    tj moja i weronki imprezke urodzinowa !!!
                    • dukat78 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 22:01
                      a co wy para czy tez rodzinka?

tylko nie wiem jakie wam prezenty kupic
                      • polski0001 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 22:04
                        Nic z tego Poznalismy sie na FK !!! i jestesmy takie małe przyjaciele :-))
                        • dukat78 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 22:06
                          małe?i dobrze wam z tym)))
                          • polski0001 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 22:08
                            Moze bedzie tak ze dołaczysz do nas z czasem :-))
                            Pozniej napisze ci na @
                            • dukat78 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 22:11
                              aa mi napiszesz?pozatym mysle ze wy i tak sie wszyscy w realu nie znacie wiec
                              nie bede osamotniony.

taka mam przynajmniej nadzieje
                              • polski0001 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 22:13
                                Co ja ci bede tlumaczyl jak wiesz lepiej !!!
                                • dukat78 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 22:14
                                  czyzbym cie obraził?
                                  • polski0001 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 22:21
                                    dukat78 napisał:

> czyzbym cie obraził?

Nie ! Ale tak jak ja nie znalem nikogo i jak poszedlem na spotkanie poznalem
                                    kilka fajnych osob i teraz jak jestem tylko w kraku to staram sie byc na
                                    spotkanku forumowiczow :-))
                                    I naprawde sie znamy !!!
                                    • dukat78 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 22:28
                                      czyli obcy jestes?

ale mimo tak cie polubuiłem,chociaz nie wiem czemu bo wogóle cie nie znam?

ale znasz jezyk!
                                      • polski0001 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 22:38
                                        Obcy nie obcy ale jezyk sie liczy :-))
                                        • dukat78 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 22:55
                                          zaprawde powiadzasz jezyk potrafi cuda zdziałac!
                                          • polski0001 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 22:57
                                            dukat78 napisał:

> zaprawde powiadzasz jezyk potrafi cuda zdziałac!
                                            Ja nigdy nie kłamie :-))

Ps. Wiesz ze my sie mozemy znac !!! jezeli jestes ze ZLotego wieku !!
                                            • dukat78 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 22:58
                                              hmm a ajkie rejon zamieszkujesz?
                                              • polski0001 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 22:59
                                                dukat78 napisał:

> hmm a ajkie rejon zamieszkujesz?
                                                obecnie daleko daleko :-)) ale nie daleko :-)) Prawie sasiad !!!
                                                • dukat78 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 23:02
                                                  mianowicie?
                                                  nie drecz i juz tak udreczonej duszyczki!
                                                  • polski0001 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 23:05
                                                    Sprawdz @
                                                  • dukat78 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 23:10
                                                    a niby jak ?

molestujesz mnie ta moja niewiedza!
                                                  • polski0001 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 23:12
                                                    dukat78 napisał:

> a niby jak ?
                                                    >
                                                    > molestujesz mnie ta moja niewiedza!

U gory masz po lewej POCZTA
                                                  • dukat78 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 23:16
                                                    z tego zdjecia nic nie rozwikłam wiec wybacz albo jestem debil albo slepu
                                                  • polski0001 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 23:32
                                                    Przeczytałes poczte na gazeta.pl
                                                  • dukat78 Re: jest wpisowe na forum? 24.11.06, 23:35
                                                    ze tak zapytam jaka poczte?
                                                  • dukat78 polski teraz juz wszystko jasne 24.11.06, 23:43
                                                    dzieki za podpowiedzi na temat wspóegzystecji zyciowej

pozdrawiam italiano
                                                  • polski0001 Re: polski teraz juz wszystko jasne 24.11.06, 23:46
                                                    No w koncu zakumałes co i jak noi poczte :-))
                                                  • zielonki Re: jak tu słodko! 24.11.06, 23:48
                                                    Upewnijcie sie co do płci!
                                                  • polski0001 Re: jak tu słodko! 24.11.06, 23:49
                                                    zielonki napisał:

> Upewnijcie sie co do płci!

Zielonki ja tez myslalem kiedys ze ty to kobitka :-))
                                                  • zielonki Re: jak tu słodko! 24.11.06, 23:50
                                                    Wszystko jest zmienne.
                                                  • dukat78 Re: jak tu słodko! 24.11.06, 23:50
                                                    zielony , smaczek musi byc)
                                                  • polski0001 Re: jak tu słodko! 24.11.06, 23:55
                                                    dukat78 napisał:

> zielony , smaczek musi byc)

Nie myl Zielonki to Zielonki :-))
                                                  • dukat78 Re: jak tu słodko! 24.11.06, 23:56
                                                    polski do spania marsz!!!
                                                  • polski0001 Re: jak tu słodko! 24.11.06, 23:58
                                                    dukat78 napisał:

> polski do spania marsz!!!

jeszcze pale :-))
                                                  • dukat78 Re: jak tu słodko! 24.11.06, 23:59
                                                    chyba kurcze cygaro od fidela!
                                                  • zielonki Re: jak tu słodko! 25.11.06, 00:02
                                                    Ja bym yeż coś spalił!
                                                  • dukat78 Re: jak tu słodko! 25.11.06, 00:06
                                                    zapraszam mam cos co cie rozweseli
                                                  • zielonki Re: jak tu słodko! 25.11.06, 00:11
                                                    Gaz?
                                                  • dukat78 Re: jak tu słodko! 25.11.06, 00:13
                                                    zielonki co produkuja? zielone, tak?
                                                  • zielonki Re: jak tu słodko! 25.11.06, 00:17
                                                    Przykro mi, ale ja nie spożywam alkoholu.
                                                  • dukat78 Re: jak tu słodko! 25.11.06, 00:19
                                                    ale trawe na pastwiskach macie?
                                                  • zielonki Re: jak tu słodko! 25.11.06, 00:20
                                                    Nie wybetonowaliśmy wszusyko z dopłat unijnych.
                                                  • dukat78 Re: jak tu słodko! 25.11.06, 00:22
                                                    a widac człek uczony z ciebie,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka