wij.paszczak 25.11.06, 15:26 ...zrobić...przyjemnego,choć niekoniecznie pożytecznego i z sensem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wij.paszczak Re: Co by tu dzisiaj... 25.11.06, 15:28 wymyłem...panele popastowałem ,tywany odkurzone,full komplet Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Co by tu dzisiaj... 25.11.06, 18:03 pierre_dolnne napisał: > Do serca przytul...psa a pies ..przytulony...Młody testuje na nim poduszkę aktualnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Co by tu dzisiaj... 25.11.06, 15:46 Brawo! To jeszcze okna i firanki! Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Co by tu dzisiaj... 25.11.06, 18:02 pierre_dolnne napisał: > I kopnij w d... kota Z chęcią,tylko kota u mnie brak...jeśli byś użyczył swojego... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz co do kotów... 26.11.06, 11:20 kot, ktory slucha muzyki House kot, ktory slucha muzyki Hip Hop kot, ktory slucha Metalu kot, ktory slucha muzyki Stevie Wondera kot sluchajacy Rocka Alternatywnego kot, ktory slucha muzyki Techno (pod wplywem Extasis/GHB) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Co by tu dzisiaj... 25.11.06, 18:04 kikoo1 napisała: > Brawo! To jeszcze okna i firanki! Może...za tydzień...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Co by tu dzisiaj... 25.11.06, 23:08 > > Brawo! To jeszcze okna i firanki! > > Może...za tydzień...:) > O! za tydzień to może mnie byś odwiedził? Mam podłogi do pastowania, okna do umycia, firanki do prania itd. Odpowiedz Link Zgłoś